Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

BLACK MONTH >>>>>>>> Klikkaa tästä <<<<<<<< BLACK MONTH

Minunulkokeittiö.fi - Osta tietoa

Osta tietoa


Maksuvaihtoehdot Maksuvaihtoehdot

Maksu suoritetaan laskua vastaan pankkisiirrolla tai luottokortilla suoraan sivustossamme. Jos maksat pankkisiirrolla, tilaus toimitetaan välittömästi, kun maksu on rekisteröity. Luottokortilla maksettaessa tilaus lähetetään heti. Tarjoamme myös jälkikäteen laskutusta Collectorilla. Myös silloin tilaus lähetetään heti.

Maksuvastuu:
Kun napsautat ”Lähetä tilaus”, se tarkoittaa, että osto toimitetaan ja asiakkaana olet vastuussa sen maksamisesta. Online-tilausten yhteydessä lähetetään tilausvahvistus ja muut tilausta koskevat tiedot automaattisesti sähköpostitse. Pidätämme itsellemme oikeuden mahdollisesta tavaran loppuunmyynnistä ja ilmoitamme siitä sähköpostitse.

Ennakkomaksu:
Voit maksaa tuotteesi etukäteen ennen toimitusta. Lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse, kun maksat pankkisiirrolla. Tilaus lähetetään heti, kun olemme rekisteröineet maksun. Kestää yleensä 2—3 pankkipäivää, ennen kuin rahat näkyvät tilillämme. Kun tilaus sen jälkeen on lähetetty, saat laskun kirjanpitotositteena.

Luottokorttimaksu
Luottokortilla maksettaessa tilaussumma varataan välittömästi tilauksen yhteydessä. Summa veloitetaan kortilta 7 päivän kuluessa tilauksen suorittamisesta.

Klarna
Tarjoamme Klarnan kautta seuraavia maksuvaihtoehtoja, joilla maksu suoritetaan suoraan Klarnalle:

Maksa myöhemmin. Maksuaika 14 päivää tavaroiden lähetysajankohdasta. Laskutusmaksua ei peritä. Luottotietojen tarkistus tehdään hyvityslaskun laatimista varten.

Pilko maksut. Jaa maksu eri osiin halutulle ajanjaksolle. Luottotietojen tarkistus tehdään hyvityslaskun laatimista varten.

Tästä löydät lisätietoa Klarnan ehdoista.

Verkkopankki Suomi
Verkkopankki Suomi Finnish eBankingin avulla voit maksaa heti omassa pankissasi. Maksu suoritetaan, kun olet täyttänyt oman pankkisi verkkopankkimaksua varten vaadittavat kriteerit.

Trustly
Tarjoamme Trustlyn kautta suoramaksua, jossa maksu tehdään suoraan pankkitililtä pankkitilille Trustlyn kautta.

Finnish eBanking
Verkkopankki Suomi Finnish eBankingin avulla voit maksaa heti omassa pankissasi. Maksu suoritetaan, kun olet täyttänyt oman pankkisi verkkopankkimaksua varten vaadittavat kriteerit.


Toimitustiedot Toimitustiedot

DSV toimittaa kaikki ulkokeittiömme. Jos ostat meiltä ulkokeittiön, se toimitetaan kotiosoitteeseesi. HUOM! DSV:n palveluun ei kuulu toimitettavien tuotteiden kantaminen, joten toimituksen yhteydessä kannattaa hankkia kantamisapua. Yritysosoitteeseen tuotteet toimitetaan aina seuraavana päivänä, kun ne on noudettu meiltä (8.00—21.00). Yksityishenkilöiden kohdalla DSV varaa joitakin päiviä, ennen kuin tilaus toimitetaan, sovi yhdessä DSV:n kanssa sopivasta toimitusajankohdasta. Toimitus tapahtuu usein 3 tunnin aikavälillä, esimerkiksi 8.00—11.00. Paikallisia poikkeuksia voi sattua ja joskus toimitukselle ilmoitetaan tarkka päivämäärä ja ajat. Yritysasiakkaat haluavat ehkä myös ilmoituksen toimitusajankohdasta, joten ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen toimitusta.

Toimituskulut
Yli 50 euron tilauksista veloitetaan 29 euroa toimituskuluina.
Alle 50 euron tilauksista veloitetaan 5 euroa toimituskuluina.* (Lisätarvikkeet)

Syrjäseuduille toimitus voi kestää kauemmin.

HUOM! Toimitusaika voi vaihdella eri tuotteiden välillä, varastotuotteiden kohdalla 2—5 päivää tilauksen vastaanottamisesta ja maksun hyväksymisestä.

Muista tarkistaa toimitetut tuotteet! Näkyvä vahinko raportoidaan välittömästi kuljettajalle, ja piilevä vahinko raportoidaan 7 päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta. Ota aina itse vastaan toimitus, jotta sen tarkistaminen ei viivästy. Emme valitettavasti voi auttaa, jos kuljetusvaurioista raportoidaan myöhemmin kuin 7 päivän kuluessa.

*Jos et vastaanota tai lunasta toimitustasi 14 päivän sisällä, me perimme maksun sen takaisin lunastamisesta. Maksut ovat seuraavat:
Täydellinen ulkokeittiö - 90 euro
Muut tuotteet - 20 euro
Oston peruuttaminen Oston peruuttaminen

Ostaessasi meiltä tuotteita sinulla on aina 14 päivän peruuttamisoikeus. Se tarkoittaa, että sinulla on oikeus peruuttaa vastaanottamasi toimitus 14 päivän sisällä. Tavaraa ei tarvitse palauttaa meille 14 päivän sisällä, mutta sinun on ilmoitettava siitä 14 päivän sisällä. Se tehdään helpoiten sähköpostitse. Maksamasi summan takaisinmaksu (kokonaan, mukaan lukien kuljetus- ja käsittelykulut) suoritetaan mahdollisimman pian.

Lakisääteisesti 30 päivää palautetun tavaran vastaanottamisesta, mutta yleensä maksu palautetaan nopeammin.

Edellytyksenä tilauksen kokonaissumman palauttamiselle peruuttamisoikeuden yhteydessä on, että tuote on samassa tilassa kuin toimitushetkellä. Jos tuotetta on käytetty, arvonalennus arvioidaan sen mukaan, kuinka paljon tuotetta on käytetty. Tämä alennus arvioidaan yleensä sen mukaan, kuinka suurella hinnalla tuote voidaan myydä käytettynä. Alkuperäispakkaus on myös oltava mukana. Jos sitä ei enää ole, sen arvo vähennetään palautussummasta, ja sinun on itse asiakkaana hankittava pakkaus tavaralle.

Peruuttamisoikeuden yhteydessä asiakas vastaa kuljetuskuluista. Voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi selville tuotteesi palauttamiskulun.
Lue lisää peruuttamisoikeudesta
kuluttajaviraston verkkosivustolta >

Siirry osoitteeseen info@minunulkokeittio.fi tai soita asiakaspalveluumme 0931 546 231.
Takuu ja reklamaatio Takuu ja reklamaatio

Myönnämme 1 vuoden takuun kaikille ulkokeittiöille ja tuotteille sekä 3 vuoden reklamaatio-oikeuden ostopäivästä lukien. Jos tuotteessa esiintyy ongelmia takuuajan ulkopuolella, me autamme sinua ilmaiseksi saamaan yhteyttä valmistajaan.

Mahdollisten kuljetusvahinkojen tai muiden tuotetta koskevien vahinkojen yhteydessä, siirry osoitteeseen info@minunulkokeittio.fi tai soita asiakaspalveluumme 0931 546 231.

TAKUU B-TUOTTEET
Tuote on ja se myydään tarjoustuotteena. Tuote saattaa olla muussa kuin alkuperäisessä pakkauksessa, mutta se on hyvin pakattu toimitettaessa. Tuote saattaa olla käytetty ja/tai korjattu. Ennen myyntiä teknikot tutkivat perusteellisesti tuotteiden toiminnan ja ulkonäön. Tämä on myös syy siihen, että vaikka tuote on tarjoustuote, saat sille 6 kuukauden takuun kaupan päälle.
Tietosuojaperiaatteet Tietosuojaperiaatteet

Tietosuojaperiaatteemme noudattavat EU:n tietojen säilyttämistä koskevaa tietosuoja-asetusta, GDPR. Kaikki sitä koskevat julkaisut ja lisätiedot löytyvät sen verkkosivustolta

Lindström & Sondén AB, 556762-7392, Havsbadsvägen 1, 262 63 Ängelholm, omistaa tiedot, jotka on kerätty tästä sivustosta. Tietosuojaperiaatteissamme määritetään, miten kerättyjä tietoja käsitellään.

1. Miksi me keräämme tietoja ja kuinka me käytämme niitä?
Lindström & Sondén AB kerää käyttäjätietoja voidakseen tarjota hyvän ostokokemuksen. Keräämme tietoja kolmeen käyttötarkoitukseen:

A. Voidaksemme saattaa oston päätökseen.
B. Asiakaskontakteja varten, kun asiakkaat ottavat meihin yhteyttä
C. Kanta-asiakasohjelmamme kautta

Tiedot voivat sisältää nimesi, toimitus- ja laskutusosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja yksityiskohtia ostoksestasi tai asiastasi. Liitteestä 1 löydät yksityiskohdat tiedoista, joita me tallennamme. Tietojen tallentamisen lisäksi me saamme automaattisesti IP-osoitteesi, kun vierailet sivustossamme. Tämän avulla me saamme lisätietoja teknisistä seikoista kuten selaimista ja käyttöjärjestelmistä. Tämä ei liity mihinkään henkilötietoihin.

Verkkosivustomme käyttävät evästeitä toimivuuden takaamiseksi.

2. Millä perusteilla tietoja tallennetaan? EU on asettanut useita laillisia perusteita tietojen tallentamiselle kuten esimerkiksi tietoja, joita tarvitaan sopimuksen lukkoon lyömiseen tai suostumukseen. Liitteestä 1 löydät määritykset, joiden perusteella tietoja kerätään.

3. Kuinka saatte suostumukseni? Tilauksen tekemisen yhteydessä tiedot tallennetaan sopimussyistä, jotta ostosopimus voidaan tehdä. Kun ilmoitat meille henkilötietosi liittyessäsi kanta-asiakasohjelmaamme tai otat yhteyttä asiakaspalveluumme, silloin tietojen tallennusta koskevaa suostumustasi jatketaan tässä mainittujen ehtojen mukaan. Tallennamme tietoja vain tähän erityiseen tarkoitukseen.

4. Kuinka voin peruuttaa suostumukseni? Jos kadut suostumustasi oltuasi mukana kanta-asiakasohjelmassa tai olet ollut yhteydessä asiakaspalveluumme, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä seuraavilla tavoilla: info@lsbolagen.se tai LSbolagen, Havsbadsvägen 1, Ängelholm, 262 63 SWEDEN.
Sama koskee, jos haluat siirtää tietosi muuhun yritykseen.

5. Turvallisuus Noudatamme markkinoiden parhaimpia menetelmiä varmistaaksemme, että tietojasi suojataan parhaalla mahdollisella tavalla. Päätarkoituksena on estää tietojen katoaminen, väärinkäyttö, muuttaminen tai vahingoittaminen.

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, paitsi
• Viranomaisille rikosepäilyn yhteydessä. Meidän on luovutettava tiedot, jos henkilöä epäillään rikoksesta
• Hyväksytyt kumppanit, jotka tarvitsevat tiettyjä tietoja oston loppuunsaattamiseksi. Niitä ovat:
o Logistiikkakumppanit tavaran toimituksen yhteydessä
o Maksukumppanit tilauksesi maksun saamiseksi
o IT-kumppanit, jotka tarvitsevat tietoja yritystämme varten, esim. palveluntoimittajien ja asiakaspalvelun ohjelmistot

6. Tietosuojaperiaatteita koskevat muutokset Kaikki tietosuojaperiaatteita koskevat muutokset julkaistaan verkkosivustossamme. Kiireellisten ja kriittisten muutosten kohdalla niistä voidaan ilmoittaa myös sähköpostitse.
Arvostelujen käsittely ja hyväksyminen

Tuotearvosteluilla on tärkeä rooli ostoprosessissa. Läpinäkyvyys on meille tärkeää, ja siksi näytämme vain sellaisten asiakkaiden jättämiä arvosteluja, jotka ovat ostaneet meiltä tuotteen.

Tarkistamme asiakkaat käyttämällä annettua sähköpostiosoitetta sekä tilauksen tekemisen että arvostelun lähettämisen yhteydessä. Arvosteluja hallinnoidaan manuaalisesti sisäisesti, ja ne saatetaan siksi julkaista hieman viiveellä.Asiakaspalvelu

BLACK WEEKEND
11:00-16:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan