Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Kansas | Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Kansas

 
Asiakasarvosteluja
Lue arvosteluja (0) | Anna arvostelu

Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Kansas (Ruostumaton)

Kansas – tyylikäs ulkokeittiö, joka tarjoaa ensiluokkaisen ruoanlaittoelämyksen. Keittiössä on kaikki mitä tarvitset valmistaaksesi uskomattomia ruokalajeja ulkona. Vapaasti seisova puilla lämpiävä pizzauuni tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia luoda uusia makuyhdistelmiä, ja kätevä laatikkomoduuli antaa lisää työskentelytilaa. Vapaasti seisova kaasugrilli, jossa kuusi poltinta ja infrapunapoltin, kaksi sivupoltinta, kaksiovinen jääkaappi ja runsaasti säilytystilaa tarjoava tiskipöytä. Osta täydellinen moduulipaketti pakettihintaan – kaikki mitä tarvitset keittiöunelmiesi toteuttamiseen!

Kansas on suoran mallinen, täydellinen ja laadukas ulkokeittiö. Ruostumattomasta teräksestä 304 SS valmistetussa keittiössä on ylellinen ja moderni antrasiitin värinen viimeistely, joka sopii kaikenlaisiin ympäristöihin. Tämä paketti tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän ja mahdollisuuksia erityyppisten ruokien valmistamiseen. Kokeile ja luo täydellinen pizza tai tarjoa herkullinen mixed grill -ateria – ulkokeittiö tarjoaa sinulle paljon mahdollisuuksia luovaan ruoanlaittoon! Ulkokeittiön laatikot ja kaapit tarjoavat runsaasti säilytystilaa, ja jääkaappi pitää raaka-aineet raikkaina ja juomat viilennettyinä. Ulkokeittiö sijoitetaan haluttuun paikkaan, ja siitä muodostuu viihtyisä keidas. Tee ruoanlaitosta hauskempaa ja ilahduta itseäsi täydellisellä ulkokeittiöllä!

Inspiroidu ja räätälöi oma ulkokeittiösi!

Myoutdoorkitchen tarjoaa tyylikkäitä ja käytännöllisiä ulkokeittiöratkaisuja loputtomilla mahdollisuuksilla! Nyt voit räätälöidä oman unelmakeittiösi. 3D-työkalulla voit helposti suunnitella ja rakentaa oman keittiösi. Saat vapaat kädet valita ja rakentaa toimintoja tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.


Tämä paketti sisältää:
• 4 vapaasti seisovaa moduulia
• 1 vapaasti seisova kaasugrilli
• 1 vapaasti seisova pizzauuni


Moduulipaketin tiedot:
• Vapaasti seisova kaksiovinen jääkaappi Lue lisää
• Vapaasti seisova moduuli tiskipöydällä ja säilytyskaapilla Lue lisää
• Vapaasti seisova kaasugrilli, 6 poltinta ja infrapunalämmitin Lue lisää
• Vapaasti seisova laatikkomoduuli Lue lisää
• Vapaasti seisova sivupoltin kahdella keittolevyllä Lue lisää
• Vapaasti seisova moduuli pizzauunilla Lue lisää

Mitat
Koko moduulipaketin kokonaisleveys 443 cm
Moduulin syvyys 58 cm (kahva ei sisälly)
Moduulien korkeus maasta työtasoon 90,5 cm (pyörien kanssa)

Moduulit voidaan asettaa haluttuun järjestykseen – kuva on tarkoitettu vain inspiraatioksi.


Lisää tuotekuvia

 

Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan