Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Georgia | Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Georgia

 
Asiakasarvosteluja
Lue arvosteluja (0) | Anna arvostelu

Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Georgia

Georgia on paketti, joka täyttää kaikki ulkokeittiölle asetetut vaatimukset. Uniikin moduulin ja upotetun Kamado-grillin lisäksi siinä on myös jääkaappi säilytyskaapilla ruokia ja juomia varten, tiskipöytä hyvällä säilytystilalla ja säilytysmoduuli. Uniikki ulkokeittiöpaketti, jossa on kaikki tarvittava!

Georgian muoto on suora, ja se on tyylipuhdas ja täydellinen ulkokeittiö. Keittiössä on kaikki ruoanvalmistukseen ja säilytykseen tarvittava ja iso jääkaappi. Keittiösaareke sijoitetaan vapaasti ja sillä luodaan fantastisen mukava keidas. Tee ruoanvalmistuksesta hauskempaa - Hemmottele itseäsi huippuluokan ulkokeittiöllä!

Huom! Vältä grillin sytyttämistä sytytysnesteellä, koska silloin grilli vahingoittuu ja ruoan maku voi huonontua. Sytytysneste poistetaan grillistä kuumentamalla grilliä usean tunnin ajan grillaamisen jälkeen ilman, että grillillä grillataan jotain. Käytä sen sijaan kamiinasytytintä, joka on ympäristöystävällisempi eikä vaikuta grillattavan ruoan makuun. Voit käyttää myös puuhiiltä - ei brikettejä!
Lakattu pinta näyttää ensimmäisten käyttökertojen jälkeen haljenneelta. Se on täysin normaalia eikä vaikuta grillin toimintaan.


Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Inspiroidu ja räätälöi oma ulkokeittiösi!

Myoutdoorkitchen tarjoaa tyylikkäitä ja käytännöllisiä ulkokeittiöratkaisuja loputtomilla mahdollisuuksilla! Nyt voit räätälöidä oman unelmakeittiösi. 3D-työkalulla voit helposti suunnitella ja rakentaa oman keittiösi. Saat vapaat kädet valita ja rakentaa toimintoja tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Miksi minun pitäisi valita 304SS-teräksestä valmistettu ulkokeittiö? Teräsoppaaseen olemme koonneet kaiken, mitä sinun on tiedettävä eri terästyypeistä.


Tämä paketti sisältää:
• 4 Vapaasti seisovaa moduulia
• 1 Kamadot grilli

Moduulipaketin tiedot:
• Vapaasti seisova moduuli Kamado grilli Medio Lue lisää
• Vapaasti seisova moduuli jääkaapilla ja säilytyskaapilla Lue lisää
• Vapaasti seisova tiskipöytä säilytyslaatikoillaLue lisää
• Vapaasti seisova moduuli kahdella avattavalla ovella Lue lisää

Mitat
Moduulipaketin kokonaisleveys 332 cm
Moduulien syvyys 58,1 cm (ilman kahvaa)
Moduulien korkeus maasta työtasoon 90,5 cm (pyörien kanssa)

Moduulit voidaan asettaa halutussa järjestyksessä, ja kuvan tarkoituksena on antaa vain inspiraatiota.


Kamadon mukana saatavat lisätarvikkeet:

• Pizzakivi: Käytetään itse valmistetun pizzan tai leivän paistamiseen. Pizzakiven väri muuttuu tummemmaksi ja ahkeran käytön myötä siitä tulee täplikäs. Tämä on täysin normaalia eikä vaikuta mitenkään kiveen. Kiveä ei saa upottaa veteen tai pestä tiskikoneessa. Puhdista se harjalla.

• Pizzalapio: Helpottaa pizzapohjan siirtämistä pizzakivelle tai lautaselle. Pizzalapio on valmistettu puusta, ja se puhdistetaan miedolla astianpesuaineella. Kuivaa pizzalapio huolellisesti puhdistuksen jälkeen.

• Valurautaritilä: Maksimaalisen grillimaun ja täydellisten grillausraitojen saavuttamiseksi. Ruoka valmistuu myös nopeammin, koska se imee enemmän lämpöä kuin tavallinen ritilä.

• Lämpökilpi:Toimii kuten kansi ja auttaa pitämään koko grillin lämpötilan tasaisena. Lämpökilpi sijoitetaan hehkuvien puuhiilten ja ruoan väliin, jolloin se suojaa myös raaka-aineitasi voimakkaalta suoralta lämmöltä.

• Kamiinasytytin: Kamado-grilliä ei saa sytyttää sytytysnesteellä, koska se voi vahingoittaa grilliä. Kamiinasytyttimellä vältytään sytytysnesteen käytöltä, koska juuri sytytysneste voi vaikuttaa ruoan makuun ja vahingoittaa Kamado-grilliä.

Lisää tuotekuvia

 

Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan