Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Arild | Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Arild

 
Asiakasarvosteluja
Lue arvosteluja (0) | Anna arvostelu

Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Arild

Arild - Tyylikäs vapaasti seisova ulkokeittiö Skeldervikilta skandinaavisilla suorilla linjoilla, joka helpottaa ruoanvalmistusta ulkona. Ulkokeittiön malli on kestävä ja korkealuokkainen ja sen viimeistelypinta on valmistettu mustasta puolikiiltävästä ruostumattomasta teräksestä 304 SS, ja varustettu ruostumattomilla työtasoilla ja kauniilla puisilla yksityiskohdilla, joiden ansiosta se sopii kaikkiin ympäristöihin. Arild tarjoaa tilavan ja upean hiiligrillin ruostumattomalla kannella, yksityiskohtia täynnä olevan puukahvan, syvän hanallisen tiskialtaan, vapaasti seisovan kulmamoduulin ja vapaasti seisovan laatikkomoduulin hyvällä säilytystilalla. Nämä kaikki yhdessä luovat täydellisen keittiökokemuksen puutarhassa ympäri vuoden!

Arild on L-muotoinen ulkokeittiö ja se voidaan sijoittaa minne tahansa ulkotilaan ja puutarhaan. Ulkokeittiö pääsee oikeuksiinsa uniikilla muotoilulla tarkasti valituilla korkealaatuisilla komponenteilla ja toimivilla yksityiskohdilla, jotka yhdessä luovat ilmavan ulkokeittiön runsaalla tilalla sekä työhön että ruoanvalmistukseen. Pöytälevyn alla on koristeellinen hylly pinnoitetuilla puurimoilla massiivista, jota voidaan käyttää näkyvänä säilytystilana esimerkiksi pyyhkeille, kasveille tai yrteille tai ulkokeittiön sisustamiseen. Ajaton keittiö, jossa voit vapaasti valmistaa maukkaita aterioita ulkona!

Skeldervik - on aitoa ruotsalaista käsityötä, joka sulautuu kauniisti skandinaavisiin linjoihin ja korkeaan laatuun. Ulkokeittiöt on valmistettu kestävästä materiaalista, jokainen osa on koottu käsin kulutusta kestävästä, runsasseoksisesta ruostumattomasta rautamalmisesta teräksestä. Saat kestävän ja ajattoman ulkokeittiön, josta voit nauttia neljänä vuodenaikana vuosi vuoden jälkeen. Skeldervikin tuotteet valmistetaan tilaustyönä, ja toimitusaika on 10-14 viikkoa. Ota yhteyttä myyntitiimiimme saadaksesi selville, onko haluamasi tuote varastossa.


Tämä paketti sisältää:

• 2 vapaasti seisovaa moduulia
• 1 vapaasti seisova grilli
• 1 vapaasti seisova allas

Moduulipaketin tiedot:

• Vapaasti seisova moduuli tiskipöydällä ja hanalla Lue lisää
• Vapaasti seisova hiiligrilli ruostumattomalla lukolla ja koristeellisella puukahvalla
• Vapaasti seisova laatikkomoduuli Lue lisää
• Vapaasti seisova kulmamoduuli Lue lisää

Mitat

Koko moduulipaketin kokonaisleveys 160 x 310 cm
Moduulin syvyys 58,1 cm
Korkeus maanpinnan ja moduulin pöytälevyn välillä 90 cm
Moduulit voidaan asettaa haluttuun järjestykseen – kuva on tarkoitettu vain inspiraatioksi.


Inspiroi Skeldervik


Lisää tuotekuvia

 

Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan