Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Lervik | Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Lervik

 
Asiakasarvosteluja
Lue arvosteluja (0) | Anna arvostelu

Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Lervik

Lervik - Vaikuttava ulkokeittiö monilla yksityiskohdilla ja tyylillä. Skeldervikin vapaasti seisovan ulkokeittiön design on ajaton ja tyylikäs skandinaavisilla linjoilla ja valmistettu runsassekoitteisesta ruostumattomasta teräksestä 304-SS. Esteettisesti miellyttävä mustasävyinen ulkonäkö valmistettuna mustalla puolikiiltävällä viimeistelypinnalla, jota ruostumattomat työtasot ja kauniit puiset yksityiskohdat täydentävät tyylikkäästi. Lervik luo edellytykset täydelliselle ulkokeittiölle ja tarjoaa upean ja kestävän hiiligrillin, tilavan hanallisen tiskialtaan ja vapaasti seisovan laatikkomoduulin hyvillä säilytysmahdollisuuksilla. Yhdessä ne luovat loistavat puitteet ruoanvalmistukselle ulkona.

Lervik on pienehkö suoramuotoinen ulkokeittiö monilla käytännöllisillä ja ominaisuuksilla ja tavoilla ulkotilassa. Helppo löytää sille paikka, ja uniikilla ulkomuodolla ja tarkasti valikoiduilla komponenteilla ja yksityiskohdilla se sopii kaikkiin ympäristöihin. Pöytälevyn alla on koristeellinen hylly pinnoitetuilla puurimoilla massiivista puuta, jonka ansiosta keittiö voidaan sisustaa persoonallisesti. Säilytyshyllyä voidaan esimerkiksi käyttää näkyvänä hyllynä grillaustarvikkeille, pyyhkeille tai kasveille. Lervik tarjoaa sinulle selkeälinjaisen ja ilmavan ulkokeittiön sekä työhön että ruoanvalmistukseen. Todellinen ilo keittiössä, josta voit nauttia ympäri vuoden!

Skeldervik - on aitoa ruotsalaista käsityötä, joka sulautuu kauniisti skandinaavisiin linjoihin ja korkeaan laatuun. Ulkokeittiöt on valmistettu kestävästä materiaalista, jokainen osa on koottu käsin kulutusta kestävästä, runsasseoksisesta ruostumattomasta rautamalmisesta teräksestä. Saat kestävän ja ajattoman ulkokeittiön, josta voit nauttia neljänä vuodenaikana vuosi vuoden jälkeen. Skeldervikin tuotteet valmistetaan tilaustyönä, ja toimitusaika on 10-14 viikkoa. Ota yhteyttä myyntitiimiimme saadaksesi selville, onko haluamasi tuote varastossa.


Tämä paketti sisältää:

• 1 vapaasti seisova moduuli
• 1 vapaasti seisova grilli
• 1 vapaasti seisova allas

Moduulipaketin tiedot:

• Vapaasti seisova moduuli tiskipöydällä ja hanalla Lue lisää
• Vapaasti seisova hiiligrilli ruostumattomalla lukolla ja koristeellisella puukahvalla
• Vapaasti seisova laatikkomoduuli Lue lisää

Mitat

Koko moduulipaketin kokonaisleveys 350 cm
Moduulin syvyys 58,1 cm
Korkeus maanpinnan ja moduulin pöytälevyn välillä 90 cm
Moduulit voidaan asettaa haluttuun järjestykseen – kuva on tarkoitettu vain inspiraatioksi.


Inspiroi Skeldervik


Lisää tuotekuvia

 

Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan