Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Torekov | Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Torekov

 
Asiakasarvosteluja
Lue arvosteluja (0) | Anna arvostelu

Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Torekov

Torekov - Vapaasti seisova ja selkeälinjainen ulkokeittiö monilla käytännöllisillä ominaisuuksilla loistoluokan ruoanvalmistuskokemuksen luomiseksi. Korkealuokkainen mustasävyinen malli valmistettuna mustalla puolikiiltävällä viimeistelypinnalla jaloteräksestä 304 SS ja selkeälinjaisilla ruostumattomilla työtasoilla. Torekovin kulmalliset pienehköt keittiöt skandinaavisella ilmavalla muotoilulla ja suorilla linjoilla sopivat kaikkiin ympäristöihin. Tässä paketissa saat tyylikkään ja suuren hiiligrillin, hanallisen tiskialtaan ja vapaasti seisovan kulmamoduulin, joka tekee ulkokeittiöstä omaperäisen. Sinun tarvitsee vain valmistaa ruokaa ja nauttia siitä kirkkaan taivaan alla!

Torekov on pienehkö kulmallinen ulkokeittiöpaketti, ja sen ajattoman ja ilmavan muotoilun ansiosta sille on helppo löytää paikka ulkotilassa. Työtason alla on kaunis hylly käsitellyillä puurimoilla massiivisesta. Tilavaa puuhyllyä voidaan esimerkiksi käyttää koristeena ja näkyvänä hyllynä grillaustarvikkeille, pyyhkeille tai kasveille. Saat vapaat kädet päättää ja luoda ulkokeittiöösi haluamasi tunnelman. Torekovin uniikeilla mahdollisuuksilla ruoanlaitosta ulkona tulee suuri ilo!

Skeldervik - on aitoa ruotsalaista käsityötä, joka sulautuu kauniisti skandinaavisiin linjoihin ja korkeaan laatuun. Ulkokeittiöt on valmistettu kestävästä materiaalista, jokainen osa on koottu käsin kulutusta kestävästä, runsasseoksisesta ruostumattomasta rautamalmisesta teräksestä. Saat kestävän ja ajattoman ulkokeittiön, josta voit nauttia neljänä vuodenaikana vuosi vuoden jälkeen. Skeldervikin tuotteet valmistetaan tilaustyönä, ja toimitusaika on 10-14 viikkoa. Ota yhteyttä myyntitiimiimme saadaksesi selville, onko haluamasi tuote varastossa.


Tämä paketti sisältää:

• 1 vapaasti seisova moduuli
• 1 vapaasti seisova grilli
• 1 vapaasti seisova allas

Moduulipaketin tiedot:

• Vapaasti seisova moduuli tiskipöydällä ja hanalla Lue lisää
• Vapaasti seisova hiiligrilli ruostumattomalla lukolla ja koristeellisella puukahvalla
• Vapaasti seisova kulmamoduuli Lue lisää

Mitat

Koko moduulipaketin kokonaisleveys 210 x 160 cm
Moduulin syvyys 58,1 cm
Korkeus maanpinnan ja moduulin pöytälevyn välillä 90 cm
Moduulit voidaan asettaa haluttuun järjestykseen – kuva on tarkoitettu vain inspiraatioksi.


Inspiroi Skeldervik


Lisää tuotekuvia

 

Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan