Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Lerhamn | Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Lerhamn

 
Asiakasarvosteluja
Lue arvosteluja (0) | Anna arvostelu

Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Lerhamn

Ainutlaatuinen ulkokeittiö ruotsalaiselta Skeldervikilta korkealuokkaisella ja tyylikkäällä muotoilulla ruostumattomasta teräksestä ja mustalla puolikiiltävällä viimeistelypinnalla. Lerhamn on pienehkö ulkokeittiöpaketti, jonka linjat ovat skandinaavisen puhtaat ja rakenne runsassekoitteista ruostumatonta 304 SS -terästä. Lerhamn tarjoaa upean ja kestävän hiiligrillin suurella ruoanvalmistustilalla, jotta voit grillata kaikkea, kuten lihaa, kalaa ja kasviksia. Syvä hanallinen tiskiallas on kätevä, kun haluat huuhtoa ruokatarvikkeesi tai puhdistaa pöydän pinnan. Vapaasti seisova ulkokeittiö erinomaisilla toiminnoilla, jotka innostavat ruoanvalmistukseen ulkona.

Lerhamn on pienehkö ulkokeittiöpaketti ilmavilla suorilla linjoilla, joka tarjoaa hienoja yksityiskohtia tyylikkääseen keittiöön ulkotiloissa. Ruostumattoman työtason muotoilu yhdessä tummien sävyjen ja kauniiden puisten yksityiskohtien kanssa työtason alla tekevät siitä sopivan kaikkiin ympäristöihin. Työtason alla on selkeälinjainen säilytyshylly puurimoilla, jotka on käsitelty massiivisella. Puuhylly antaa kehykset keittiöllesi samalla, kun voit luoda oman miellyttävän tunnelman ulkotiloihin.

Skeldervik - on aitoa ruotsalaista käsityötä, joka sulautuu kauniisti skandinaavisiin linjoihin ja korkeaan laatuun. Ulkokeittiöt on valmistettu kestävästä materiaalista, jokainen osa on koottu käsin kulutusta kestävästä, runsasseoksisesta ruostumattomasta rautamalmisesta teräksestä. Saat kestävän ja ajattoman ulkokeittiön, josta voit nauttia neljänä vuodenaikana vuosi vuoden jälkeen. Skeldervikin tuotteet valmistetaan tilaustyönä, ja toimitusaika on 10-14 viikkoa. Ota yhteyttä myyntitiimiimme saadaksesi selville, onko haluamasi tuote varastossa.


Tämä paketti sisältää:

• 1 vapaasti seisova grilli
• 1 vapaasti seisova allas

Moduulipaketin tiedot:

• Vapaasti seisova moduuli tiskipöydällä ja hanalla Lue lisää
• Vapaasti seisova hiiligrilli ruostumattomalla lukolla ja koristeellisella puukahvalla

Mitat

Koko moduulipaketin kokonaisleveys 250 cm
Moduulin syvyys 58,1 cm
Korkeus maanpinnan ja moduulin pöytälevyn välillä 90 cm
Moduulit voidaan asettaa haluttuun järjestykseen – kuva on tarkoitettu vain inspiraatioksi.


Inspiroi Skeldervik


Lisää tuotekuvia

 

Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan