Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Magnarp | Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Magnarp

 
Asiakasarvosteluja
Lue arvosteluja (0) | Anna arvostelu

Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Magnarp

Magnarp - Korkealuokkainen ja toimiva ulkokeittiö selkeälinjaisella skandinaavisella muotoilulla ja mustalla silkkimattapintaisella viimeistelyllä. Tyylikäs ulkokeittiö ilmavalla muotoilulla ja vankalla rakenteella runsasseoksisesta ruostumattomasta teräksestä 304 SS. Tässä ulkokeittiössä saat runsaasti laskutilaa ja työtason ruostumattomasta teräksestä, loistava ja vankka hiiligrilli suurella keittotasolla 74,5 x 40 cm. Magnarp-ulkokeittiö avaa kaikki aistit ja mahdollistaa fantastiset makuelämykset!

Magnarp on suoralinjainen, vapaasti seisova ulkokeittiö. Täydellinen sinulle, jos haluat tehokkaan mutta pienemmän keittiön ja korkealuokkaisen avoimen työtilan ruoanvalmistukselle ulkona. Kaunis puuhylly työtason alla oleva lisäsäilytystila on erinomainen, kun haluat pitää grillaustarvikkeet lähelläsi. Ulkokeittiön uniikin muotoilun ansiosta se voidaan sijoittaa ulkotilaan tai puutarhaan. Magnarp keskittyy laatuun ja tarjoaa käytännöllisiä hienouksia, jotka tekevät ulkoruokaelämyksestä täydellisen.

Skeldervik - on aitoa ruotsalaista käsityötä, joka sulautuu kauniisti skandinaavisiin linjoihin ja korkeaan laatuun. Ulkokeittiöt on valmistettu kestävästä materiaalista, jokainen osa on koottu käsin kulutusta kestävästä, runsasseoksisesta ruostumattomasta rautamalmisesta teräksestä. Saat kestävän ja ajattoman ulkokeittiön, josta voit nauttia neljänä vuodenaikana vuosi vuoden jälkeen. Skeldervikin tuotteet valmistetaan tilaustyönä, ja toimitusaika on 10-14 viikkoa. Ota yhteyttä myyntitiimiimme saadaksesi selville, onko haluamasi tuote varastossa.

Tämä paketti sisältää:

• 1 vapaasti seisova grilli
• 1 vapaasti seisova kulmamoduuli

Moduulipaketin tiedot:

• Vapaasti seisova hiiligrilli ruostumattomalla lukolla ja koristeellisella puukahvalla
• Vapaasti seisova kulmamoduuli Lue lisää

Mitat

Koko moduulipaketin kokonaisleveys 210 cm
Moduulin syvyys 58,1 cm
Korkeus maanpinnan ja moduulin pöytälevyn välillä 90 cm
Moduulit voidaan asettaa haluttuun järjestykseen – kuva on tarkoitettu vain inspiraatioksi.


Inspiroi Skeldervik


Lisää tuotekuvia

 

Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan