Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Svanshall | Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Svanshall

 
Asiakasarvosteluja
Lue arvosteluja (0) | Anna arvostelu

Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Svanshall

Svanshall - Korkealaatuinen ulkokeittiö kätevillä toiminnoilla, jotka helpottavat ruoanvalmistusta ulkona. Vapaasti seisova ulkokeittiö, selkeälinjaisilla, suorilla linjoilla jaloteräksestä 304 SS, tyylikkäällä mustalla puolikiiltävällä viimeistelypinnalla ja ruostumattomalla työtasolla, skandinaavista muotoilua. Svanshall on pieni ulkokeittiöpaketti, jossa on käytännöllisiä hienouksia samalla, kun saat runsaasti työtilaa ruoanvalmistukselle. Tilava hanallinen tiskiallas ja syvä laatikkomoduuli grillaustarvikkeille, leikkuulaudoille ja vastaaville. Svanshall auttaa aina aterian valmistuksessa grillillä.

Tällä paketilla voit luoda täydellisen ulkokeittiöympäristön ulkotilaan. Svanshallilla saat ilmavan ja suuren työtason tai laskutilan. Pöytälevyn alla on kaunis puurimoitettu hylly massiivista, jota voidaan käyttää myös ylimääräisenä säilytystilana. Ulkokeittiön muodon ja tumman sävyn ansiosta komponenttien sijoittaminen on samalla yksinkertaista ja kaunista ja voidaan yhdistää grilliin. Svanshall-paketti mahdollistaa ruoanvalmistuksen ulkona!

Skeldervik - on aitoa ruotsalaista käsityötä, joka sulautuu kauniisti skandinaavisiin linjoihin ja korkeaan laatuun. Ulkokeittiöt on valmistettu kestävästä materiaalista, jokainen osa on koottu käsin kulutusta kestävästä, runsasseoksisesta ruostumattomasta rautamalmisesta teräksestä. Saat kestävän ja ajattoman ulkokeittiön, josta voit nauttia neljänä vuodenaikana vuosi vuoden jälkeen. Skeldervikin tuotteet valmistetaan tilaustyönä, ja toimitusaika on 10-14 viikkoa. Ota yhteyttä myyntitiimiimme saadaksesi selville, onko haluamasi tuote varastossa.


Tämä paketti sisältää:

• 1 vapaasti seisova laatikkomoduuli
• 1 vapaasti seisova pesuallas hanalla

Moduulipaketin tiedot:

• Vapaasti seisova laatikkomoduuli Lue lisää
• Vapaasti seisova moduuli altaalla Lue lisää

Mitat

Koko moduulipaketin kokonaisleveys 200 cm
Moduulin syvyys 58,1 cm
Korkeus maanpinnan ja moduulin pöytälevyn välillä 90 cm
Moduulit voidaan asettaa haluttuun järjestykseen – kuva on tarkoitettu vain inspiraatioksi.


Inspiroi Skeldervik


Lisää tuotekuvia

 

Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan