Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Wisconsin | Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Wisconsin

 
Asiakasarvosteluja
Lue arvosteluja (0) | Anna arvostelu

Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Wisconsin

Ylellinen ulkokeittiö on valmistettu tukevasta ruostumattomasta teräksestä 304 SS, ja siinä on hienostunut antrasiitin värinen viimeistely. Wisconsin - Vapaasti seisova ulkokeittiö huippuluokan toiminnoilla, jotka käsittävät kaiken, mitä tarvitset täydellisen ulkokeittiöympäristön luomiseen puutarhassa! Vapaasti seisova ja jykevä kaasugrilli kuudella tehokkaalla polttimella ja infrapunalämmöllä, ja vapaasti seisova sivupolttimilla, jotka tarjoavat loputtomia grillaus- ja ruoanvalmistusmahdollisuuksia. Iso tiskipöytä hyvällä säilytystilalla, jääkaappi kahdella ovella ruoan ja juomien säilyttämiseen grillaamisen aikana. Osta täydellinen moduulipaketti pakettihintaan - Kaikki, mitä voit tarvita saadaksesi aidon amerikkalaisen ulkokeittiön!

Wisconsin on suoramallinen, ja saat korkealuokkaisen ja selkeälinjaisen ulkokeittiön korkealuokkaisesta ruostumattomasta teräksestä 304 SS valmistettuna. Keittiö on täydellisesti varustettu ja tarjoaa kaiken toivomasi täydelliselle ruoanlaittokokemukselle ulkona. Tämä ulkokeittiö tarjoaa hyvät säilytystilat laatikoissa, jääkaapin sekä hanallisen tiskialtaan, jotta saat juoksevaa vettä ulkotiloissa. Ulkokeittiö sijoitetaan haluttuun paikkaan, ja siitä muodostuu viihtyisä keidas. Anna naapureidesi kadehtia - hemmottele itseäsi ja ulkotilaasi ylellisellä ulkokeittiöllä!


Inspiroidu ja räätälöi oma ulkokeittiösi!

Myoutdoorkitchen tarjoaa tyylikkäitä ja käytännöllisiä ulkokeittiöratkaisuja loputtomilla mahdollisuuksilla! Nyt voit räätälöidä oman unelmakeittiösi. 3D-työkalulla voit helposti suunnitella ja rakentaa oman keittiösi. Saat vapaat kädet valita ja rakentaa toimintoja tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Jos tarvitset apua paketin kokoamisessa, voit aina ottaa meihin yhteyttä - Meidän ulkokeittiöasiantuntijamme auttavat sinua toteuttamaan ulkokeittiöunelmasi.


Tämä paketti sisältää:
• 3 Vapaasti seisovaa moduulia
• 1 Vapaasti seisova grilli

Moduulipaketin tiedot:
• Vapaasti seisova moduuli tiskipöydällä ja säilytyskaapilla Lue lisää
• Vapaasti seisova kaasugrilli, 6 poltinta ja infrapunalämmitin Lue lisää
• Vapaasti seisova sivupoltin kahdella keittolevyllä Lue lisää
• Vapaasti seisova kaksiovinen jääkaappi Lue lisää

Mitat
Koko moduulipaketin kokonaisleveys 321,5 cm
Moduulin syvyys 58 cm (kahva ei sisälly)
Moduulien korkeus maasta työtasoon 90,5 cm (pyörien kanssa)

Moduulit voidaan asettaa haluttuun järjestykseen – kuva on tarkoitettu vain inspiraatioksi.


Lisää tuotekuvia

 

Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan