Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Tennessee | Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Tennessee

 
Asiakasarvosteluja
Lue arvosteluja (0) | Anna arvostelu

Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Tennessee

Tehokas kulmaulkokeittiö joustavilla toiminnoilla, jotta voit valmistaa ruokaa alan ammattilaisten tapaan! Korkealuokkainen ja selkeälinjainen vapaasti seisova ulkokeittiö ruostumattomasta teräksestä valmistetulla näyttävällä mustalla pinnoituksella. I Tennessee sisältää huippumodernin kaasugrillin neljällä tehokkaalla polttimella ja hiiligrillin, jolloin kaksinkertaisen grillaustilan ja mahdollisuuden käyttää kahta grillaustyyliä samanaikaisesti. Vapaasti seisova sivupoltin kahdella keittolevyllä, kulmamoduuli säilytystilalla, tiskipöytä hyvällä säilytystilalla, kaksiovinen jääkaappi ja tilavat säilytysmoduulit. Tennessee tarjoaa kaiken, jotta voit nauttia kulinaarisesta osaamisestasi!

Tennessee asennetaan kulmamallisesti. Sopii sinulle, joka haluat kattavan ja tyylikkään ulkokeittiön. Vankka ja kulutusta kestävä ulkokeittiö ruostumattomasta teräksestä 304 SS valmistettuna tarjoaa suuren työtason työskentelylle ja ruoanvalmistukselle ympäri vuoden. Tämä keittiö on varustettu huippuluokan toiminnoilla, jotka antavat sinulle mahdollisuuden käyttää kaikkia ruoanvalmistustyylejä samanaikaisesti. Ulkokeittiössä on hyvät säilytystilat avattavilla laatikoilla, pesuallas vedellä käsien pesua varten ruoanvalmistuksen yhteydessä ja myös raaka-aineiden huuhtelemista varten. Anna puutarhasi ja ympäristösi inspiroida sinua - Mihin haluaisit sijoittaa oman Tennessee -ulkokeittiösi?


Inspiroidu ja räätälöi oma ulkokeittiösi!

Myoutdoorkitchen tarjoaa tyylikkäitä ja käytännöllisiä ulkokeittiöratkaisuja loputtomilla mahdollisuuksilla! Nyt voit räätälöidä oman unelmakeittiösi. 3D-työkalulla voit helposti suunnitella ja rakentaa oman keittiösi. Saat vapaat kädet valita ja rakentaa toimintoja tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Jos tarvitset apua paketin kokoamisessa, voit aina ottaa meihin yhteyttä - Meidän ulkokeittiöasiantuntijamme auttavat sinua toteuttamaan ulkokeittiöunelmasi.


Tämä paketti sisältää:
• 3 vapaasti seisovaa moduulia
• 1 kulmamoduuli
• 1 vapaasti seisova sivupoltin
• 1 vapaasti seisova kaasugrilli ja hiiligrilli

Moduulipaketin tiedot:
• Vapaasti seisova moduuli kahdella avattavalla ovella Lue lisää
• Vapaasti seisova kaksiovinen jääkaappi Lue lisää
• Vapaasti seisova moduuli tiskipöydällä ja säilytyskaapilla Lue lisää
• Vapaasti seisova kulmamoduuli säilytystilalla Lue lisää
• Vapaasti seisova sivupoltin kahdella keittolevyllä Lue lisää
• Vapaasti seisova kaasugrilli neljällä tehokkaalla polttimella ja hiiligrillillä Lue lisää

Mitat
Koko moduulipaketin kokonaisleveys 270 x 342 cm
Moduulin syvyys 58 cm (kahva ei sisälly)
Moduulien korkeus maasta työtasoon 90,5 cm (pyörien kanssa)

Moduulit voidaan asettaa haluttuun järjestykseen – kuva on tarkoitettu vain inspiraatioksi.


Lisää tuotekuvia

 

Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi