Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Iowa | Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Iowa

 
Asiakasarvosteluja
Lue arvosteluja (0) | Anna arvostelu

Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Iowa

Iowa - yksinkertaisempi paketti, joka sisältää sen, mitä ulkokeittiössä tarvitaan. Sisältää uniikin moduulin upotetulla Kamado-grillillä, kaksiovisen jääkaapin ruoalle ja juomille sekä tilavan säilytysmoduulin. Nosta ulkokeittiösi uudelle tasolle tällä suositulla Kamado Mediolla, jossa on hyvät säilytystilat!

Huom! Vältä grillin sytyttämistä sytytysnesteellä, koska silloin grilli vahingoittuu ja ruoan maku voi huonontua. Sytytysneste poistetaan grillistä kuumentamalla grilliä usean tunnin ajan grillaamisen jälkeen ilman, että grillillä grillataan jotain. Käytä sen sijaan kamiinasytytintä, joka on ympäristöystävällisempi eikä vaikuta grillattavan ruoan makuun. Voit käyttää myös puuhiiltä - ei brikettejä!

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Inspiroidu ja räätälöi oma ulkokeittiösi!

Myoutdoorkitchen tarjoaa tyylikkäitä ja käytännöllisiä ulkokeittiöratkaisuja loputtomilla mahdollisuuksilla! Nyt voit räätälöidä oman unelmakeittiösi. 3D-työkalulla voit helposti suunnitella ja rakentaa oman keittiösi. Saat vapaat kädet valita ja rakentaa toimintoja tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Jos tarvitset apua paketin kokoamisessa, voit aina ottaa meihin yhteyttä - Meidän ulkokeittiöasiantuntijamme auttavat sinua toteuttamaan ulkokeittiöunelmasi.


Tämä paketti sisältää:
• 2 Vapaasti seisovaa moduulia
• 1 Kamado-grilli

Moduulipaketin tiedot:
• Vapaasti seisova moduuli Kamado-grilli Medio Lue lisää
• Vapaasti seisova moduuli säilytystilalla ja kahdella avattavalla ovella Lue lisää
• Vapaasti seisova kaksiovinen jääkaappi Lue lisää

Mitat
Moduulipaketin kokonaisleveys 262 cm
Moduulien syvyys 58 cm (ilman kahvaa)
Moduulien korkeus maasta työtasoon 90,5 cm (pyörien kanssa)

Moduulit voidaan asettaa halutussa järjestyksessä, ja kuva on tarkoitettu vain inspiraatioksi.


Kamadon mukana saatavat lisätarvikkeet:

• Pizzakivi: Käytetään itse valmistetun pizzan tai leivän paistamiseen. Pizzakiven väri muuttuu tummemmaksi ja ahkeran käytön myötä siitä tulee täplikäs. Tämä on täysin normaalia eikä vaikuta mitenkään kiveen. Kiveä ei saa upottaa veteen tai pestä tiskikoneessa. Puhdista se harjalla.

• Pizzalapio: Helpottaa pizzapohjan siirtämistä pizzakivelle tai lautaselle. Pizzalapio on valmistettu puusta, ja se puhdistetaan miedolla astianpesuaineella. Kuivaa pizzalapio huolellisesti puhdistuksen jälkeen.

• Valurautaritilä:Maksimaalisen grillimaun ja täydellisten grillausraitojen saavuttamiseksi. Ruoka valmistuu myös nopeammin, koska se imee enemmän lämpöä kuin tavallinen ritilä.

• Lämpökilpi:Toimii kuten kansi ja auttaa pitämään koko grillin lämpötilan tasaisena. Lämpökilpi sijoitetaan hehkuvien puuhiilten ja ruoan väliin, jolloin se suojaa myös raaka-aineitasi voimakkaalta suoralta lämmöltä.

• Kamiinasytytin: Kamado-grilliä ei saa sytyttää sytytysnesteellä, koska se voi vahingoittaa grilliä. Kamiinasytyttimellä vältytään sytytysnesteen käytöltä, koska juuri sytytysneste voi vaikuttaa ruoan makuun ja vahingoittaa Kamado-grilliä.

Lisää tuotekuvia

 

Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan