Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

BLACK MONTH >>>>>>>> Klikkaa tästä <<<<<<<< BLACK MONTH

Tavaramerkit


Myoutdoorkitchen

Myoutdoorkitchen tarjoaa huippuluokan ulkokeittiöitä, joissa valttia ovat tyylikkyys ja käytännöllisyys. Asiakkaanamme voit räätälöidä oman ulkokeittiösi tyylikkäistä tuotteista, jotka on valmistettu 304 SSi -teräksestä. Voit valita laajasta valikoimastamme upotettavan tai vapaasti seisovan ulkokeittiön ja löydät taatusti omaan ulkotilaasi sopivat ratkaisut.


Skeldervik

Skeldervik on aitoa ruotsalaista käsityötä, joka sulautuu kauniisti skandinaavisiin linjoihin ja korkeaan laatuun. Yksityiskohtaisilla komponenteilla ja uniikeilla elementeillä luodaan täydellinen ja luonnonläheinen ruoanlaittoelämys. Skeldervikin ulkokeittiöt on valmistettu kestävästä materiaalista, jokainen osa on koottu käsin kulutusta kestävästä, runsasseoksisesta ruostumattomasta rautamalmisesta teräksestä. Skeldervik on kestävä ja ajaton ulkokeittiö, josta voit nauttia neljänä vuodenaikana vuosi vuoden jälkeen.

Lue lisää >


Indu+

Belgialainen Indu+ tarjoaa mobiileja ulkokeittiömoduuleja, jotka takaavat maksimaalisen vapauden valmistaessasi ruokaa ulkona. Joustavia ja vapaasti seisovia moduuleja, jotka on helppo sijoittaa ja yhdistää optimaalisen ruoanvalmistuskokemuksen varmistamiseksi puutarhassa, ulkotilassa tai terassilla.

Asiakaspalvelu

BLACK WEEKEND
11:00-16:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan