Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Tavaramerkit


Myoutdoorkitchen

Myoutdoorkitchen tarjoaa huippuluokan ulkokeittiöitä, joissa valttia ovat tyylikkyys ja käytännöllisyys. Asiakkaanamme voit räätälöidä oman ulkokeittiösi tyylikkäistä tuotteista, jotka on valmistettu 304 SSi -teräksestä. Voit valita laajasta valikoimastamme upotettavan tai vapaasti seisovan ulkokeittiön ja löydät taatusti omaan ulkotilaasi sopivat ratkaisut.


Skeldervik

Skeldervik on aitoa ruotsalaista käsityötä, joka sulautuu kauniisti skandinaavisiin linjoihin ja korkeaan laatuun. Yksityiskohtaisilla komponenteilla ja uniikeilla elementeillä luodaan täydellinen ja luonnonläheinen ruoanlaittoelämys. Skeldervikin ulkokeittiöt on valmistettu kestävästä materiaalista, jokainen osa on koottu käsin kulutusta kestävästä, runsasseoksisesta ruostumattomasta rautamalmisesta teräksestä. Skeldervik on kestävä ja ajaton ulkokeittiö, josta voit nauttia neljänä vuodenaikana vuosi vuoden jälkeen.

Lue lisää >


Sunstone Metal Products

Amerikkalaisella Sunstone Metal Products on yli 15 vuoden kokemus alalta, ja sen innovaatiot ja tuotesuunnittelu kuuluvat alan kärkeen. Sunstone käyttää tuotteissaan aina uusinta tekniikkaa, jotta ne kestävät pitkään. Laajasta valikoimastamme löydätte kaiken aina säilytyskaapeista upotettaviin jääkaappeihin ja viinikaappeihin sekä upotettavista kaasugrilleistä valmiisiin moduulipaketteihin – kaikki, mitä tarvitaan erinomaisen ulkokeittiön rakentamiseksi. Tarjoamme ainutlaatuisia ja laadukkaita tuotteita kohtuuhintaan!Indu+

Belgialainen Indu+ tarjoaa mobiileja ulkokeittiömoduuleja, jotka takaavat maksimaalisen vapauden valmistaessasi ruokaa ulkona. Joustavia ja vapaasti seisovia moduuleja, jotka on helppo sijoittaa ja yhdistää optimaalisen ruoanvalmistuskokemuksen varmistamiseksi puutarhassa, ulkotilassa tai terassilla.
Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi