Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

BLACK MONTH >>>>>>>> Klikkaa tästä <<<<<<<< BLACK MONTH

Tyylikäs keittiökokonaisuus rakentuu yksityiskohtien avulla. Täydennä ulkokeittiötäsi hienoilla yksityiskohdilla kuten Cocktail Pro -asemalla tai Cut & Clean Combo -kokonaisuudella. Baaritarvikkeidemme materiaalin laatu on paras mahdollinen – ruostumaton 304 SS -teräs viimeistelee kesäkeittiösi tyylillä.


Myoutdoorkitchen Built-in - Upotettava vesihana ja cocktailasema

Tarjoile vieraillesi maukkaita juomia ja tee ulkokeittiöstäsi kesän pihajuhlien keskipiste. Cocktailasema luo aitoa baaritunnelmaa. Upotettava cocktailasema, jossa on ylelliset yksityiskohdat ja tarvikkeet ja joka on ruostumatonta terästä. Mukana kaikki tarvittava, kuten jääallas, pesuallas ja sekä lämmin että kylmä vesi, saippuapumppu, leikkuulauta ja jäteastia.

- Ylelliset yksityiskohdat
- Tyylikäs viimeistely ruostumatonta terästä
- Tarjoile juomia suoraan ulkokeittiössä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen Built-in - Upotettava jääallas 70 cm

Kun ulkokeittiössäsi on jääallas, sinun ei enää tarvitse kantaa huolta juomien liiallisesta lämpenemisestä. Upotettavassa jääaltaassa on ylelliset yksityiskohdat ja ruostumaton viimeistely. Vankka kansi, jossa on kädensija, ruostumatonta 304 SS -terästä ja kaksiseinäinen rakenne, joka säilyttää jäät pidempään. Täytä jääastia jäillä ja tarjoile juomia vieraillesi suoraan ulkokeittiöstä. Välttämätön varuste kesähelteillä!

- Upotettava jääallas 59,6 L
- Helppo puhdistaa
- Tarjoile juomia ulkokeittiöstä
- Kaksinkertaiset eristävät seinät
- Ylellinen yksityiskohta ulkokeittiöön

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Sisäänrakennettava jääallas 60 cm

Suo itsellesi jääallas ulkokeittiöösi ja unohda lämpimien juomien olemassaolo. Tämän sisäänrakennettavan jääastian malli on moderni, se on tilava ja tyylikäs viimeistelypinnoitus on ruostumaton. Vankka kansi, jossa on kädensija, ruostumatonta 304 SS -terästä ja kaksiseinäinen rakenne, joka säilyttää jäät pidempään. Tarjoile kätevästi vieraillesi suoraan ulkokeittiöstä.- Ruostumaton ja tyylikäs muotoilu
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Sisäänrakennettava jääallas

Lue lisää
 Asiakaspalvelu

BLACK WEEKEND
11:00-16:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan