Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Tyylikäs keittiökokonaisuus rakentuu yksityiskohtien avulla. Täydennä ulkokeittiötäsi hienoilla yksityiskohdilla kuten Cocktail Pro -asemalla tai Cut & Clean Combo -kokonaisuudella. Baaritarvikkeidemme materiaalin laatu on paras mahdollinen – ruostumaton 304 SS -teräs viimeistelee kesäkeittiösi tyylillä.


Myoutdoorkitchen Built-in - Upotettava vesihana ja cocktailasema

Tarjoile vieraillesi maukkaita juomia ja tee ulkokeittiöstäsi kesän pihajuhlien keskipiste. Cocktailasema luo aitoa baaritunnelmaa. Upotettava cocktailasema, jossa on ylelliset yksityiskohdat ja tarvikkeet ja joka on ruostumatonta terästä. Mukana kaikki tarvittava, kuten jääallas, pesuallas ja sekä lämmin että kylmä vesi, saippuapumppu, leikkuulauta ja jäteastia.

- Ylelliset yksityiskohdat
- Tyylikäs viimeistely ruostumatonta terästä
- Tarjoile juomia suoraan ulkokeittiössä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen Built-in - Upotettava jääallas

Kun ulkokeittiössäsi on jääallas, sinun ei enää tarvitse kantaa huolta juomien liiallisesta lämpenemisestä. Upotettavassa jääaltaassa on ylelliset yksityiskohdat ja ruostumaton viimeistely. Vankka kansi, jossa on kädensija, ruostumatonta 304 SS -terästä ja kaksiseinäinen rakenne, joka säilyttää jäät pidempään. Täytä jääastia jäillä ja tarjoile juomia vieraillesi suoraan ulkokeittiöstä. Välttämätön varuste kesähelteillä!

- Ylellinen ja ruostumaton muotoilu
- Ylellinen yksityiskohta ulkokeittiöön
- Helppo puhdistaa
- Tarjoile juomia ulkokeittiöstä
- Kaksinkertaiset eristävät seinät

Lue lisää
 Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi