Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Grilli on monen mielestä ulkokeittiön tärkein osa. Meiltä löydät laajan valikoiman vapaasti seisovia ja upotettavia grillejä eri tarkoituksiin – monessa koossa ja mallissa sekä monenlaisilla toiminnoilla.

 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova kaasugrilli, 6 poltinta ja infrapunalämmitin

Ylellinen ja näyttävä grilli ruostumatonta 304 SS -terästä. Vapaasti seisova kaasugrilli, jossa on 6 tehokasta ja voimakasta poltinta. Tukevat krominupit, joissa on LED-valaistus sekä sisävalaistus, joka helpottaa grillaamista myöhään illalla ja tekee grillistä ulkokeittiön ylellisen katseenvangitsijan. Mukana kaksi reilua 5 mm:n grilliritilää, lämpimänäpitoritilä ja varras, jotka veivät ruoanlaiton uusiin ulottuvuuksiin ja tekevät paistien, kokonaisten broilerien ja kasvisten grillaamisesta päivittäistä!

- Tyylikäs viimeistely ruostumatonta 304 SS -terästä
- Grillausala 97 x 46 cm
- LED-valaistut nupit ja grillausala
- Ylellinen ja moderni muotoilu

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vapaasti seisova kaasugrilli, 6 poltinta ja infrapunalämmitin

Ylellinen ja näyttävä musta grilli ruostumatonta 304 SS -terästä. Vapaasti seisova kaasugrilli, jossa on 6 tehokasta ja voimakasta poltinta. Tukevat krominupit, joissa on LED-valaistus sekä sisävalaistus, joka helpottaa grillaamista myöhään illalla ja tekee grillistä ulkokeittiön ylellisen katseenvangitsijan. Mukana kaksi reilua 5 mm:n grilliritilää, lämpimänäpitoritilä ja varras, jotka veivät ruoanlaiton uusiin ulottuvuuksiin ja tekevät paistien, kokonaisten broilerien ja kasvisten grillaamisesta päivittäistä!

- Tyylikäs viimeistely ruostumatonta -terästä
- Vankat krominupit
- Grillausala 97 x 46 cm
- Mukana varras
- LED-valaistut nupit ja grillausala

Lue lisää
 Vapaasti seisova kaasugrilli 6 polttimella ja sivupolttimella

Moderni ja vapaasti seisova kaasugrilli, kansi ruostumatonta terästä. Suuri grilli 6 tehokkaalla polttimella ja sivupolttimella, joka mahdollistaa monipuolisen ruoanvalmistuksen ulkona. Grillissä on suuri 97x50 cm grillausala ja tyylipuhdas viimeistely ruostumatonta terästä. Posliiniemaloidut nupit, lämmönjakolevyt, grilliritilä, lämpimänäpitoritilä ja integroitu lämpömittari kannessa. Saat kestävän ja edullisen grillin kaikkiin ulkoilmatilaisuuksiin!

- Ruostumaton teräs
- 6 poltinta ja yksi sivupoltin
- 97x50 cm grillaustila
- Posliiniemaloitu grilliritilä

Lue lisää
 Skeldervik - Vapaasti seisova hiiligrilli

Vapaasti seisova hiiligrilli skandinaavista muotoilua, jota selkeälinjaiset suorat linjat ja vankka rakenne ruostumattomasta teräksestä 304 SS korostavat. Uniikki yhdistelmä huolella valittuja, korkealaatuisia komponentteja, jotka yhdessä mustan silkkimattapintaisen pinnan kanssa tekevät hiiligrillistä korkealuokkaisen ja upean näköisen. Kuuman hiilloksen päällä on reilunkokoinen 74.5 x 40 cm grillialue, jonka päällä voidaan luoda kulinaarisia makuja ulkokeittiössä.

- Hiiligrilli 74.5 x 40 cm grillialueella
- Suoralinjainen skandinaavinen design
- Valmistettu Ruotsissa
- Ylellinen musta silkkimattapintainen viimeistely


Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova kaasugrilli ja hiiligrilli

Jättigrilli todelliselle grilliruoan ystävälle! Huippumoderni grilli, joka tarjoaa ainutlaatuisen ruoanlaittoelämyksen. Vapaasti seisova moduuli, kätevä 2-in-1-ratkaisu, jossa on sekä kaasu- että hiiligrilli, joita voi käyttää yhtä aikaa tai erikseen. Näyttävä ja tukeva huippuluokan grilli ulkokeittiöön. Tyylikäs ja ylellinen muotoilu, kokonaan ruostumatonta 304 SS -terästä. Grilleissä on runsaasti toimintoja ja kaksi 63 x 46 cm:n grillausalaa. Voit grillata kahdella eri tavalla samaan aikaan. Tämä grilli on taatusti naapuruston kuumin!

- Kaasugrilli ja hiiligrilli
- Kaksi grillaustapaa samassa
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Kaksi 63x46 cm:n grillausalaa
- Lyömätön grillauskokemus


Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vapaasti seisova kaasugrilli ja hiiligrilli

Jättigrilli todelliselle grilliruoan ystävälle! Huippumoderni grilli, joka tarjoaa ainutlaatuisen ruoanlaittoelämyksen. Vapaasti seisova moduuli, kätevä 2-in-1-ratkaisu, jossa on sekä kaasu- että hiiligrilli, joita voi käyttää yhtä aikaa tai erikseen. Näyttävä ja tukeva huippuluokan grilli ulkokeittiöön. Tyylikäs ja ylellinen muotoilu, musta viimeistely ruostumatonta 304 SS -terästä. Grilleissä on runsaasti toimintoja ja kaksi 63 x 46 cm:n grillausalaa. Voit grillata kahdella eri tavalla samaan aikaan. Tämä grilli on taatusti naapuruston kuumin!

- Tyylikäs musta teräsmuotoilu
- Kaasugrilli ja hiiligrilli
- Kaksi grillaustapaa samassa
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Kaksi 63x46 cm:n grillausalaa

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova hiiligrilli

Erinomainen hiiligrilli kaikkiin tilanteisiin! Tukeva, vapaasti seisova hiiligrilli ulkokeittiöön. Tyylikäs, ruostumaton muotoilu, joka kestää runsasta grillausta. Tässä hiiligrillissä on ylelliset yksityiskohdat laadukasta ruostumatonta 304 SS -terästä, kaksikerroksinen kansi, jossa on lämpömittari, lämpimänäpitoritilä ja grilliritilä, jossa iso 71 x 46 cm:n grillausala. Vie grillaus uudelle tasolle, vaihtele ja käytä savustuspuuta pitkässä grillauksessa tai mehukkaiden ruokien valmistuksessa. Lupaamme unohtumattomia makuelämyksiä!

- Huippumoderni hiiligrilli kaikenlaiseen ruoanvalmistukseen
- Ajaton ruostumaton muotoilu
- 71 x 46 cm:n grillausala
- Monipuolista grillausta ja uusia makuja

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vapaasti seisova hiiligrilli

Erinomainen hiiligrilli kaikkiin tilanteisiin! Tukeva, vapaasti seisova hiiligrilli ulkokeittiöön. Upea musta ulkoasu, joka kestää runsasta grillausta. Tässä hiiligrillissä on näyttävät yksityiskohdat, ja se on valmistettu kokonaan laadukkaasta ruostumattomasta 304 SS -teräksestä. Kaksikerroksinen kansi, jossa on lämpömittari, lämpimänäpitoritilä ja grilliritilä, jossa iso 71 x 46 cm:n grillausala. Vie grillaus uudelle tasolle, vaihtele ja käytä savustuspuuta pitkässä grillauksessa tai mehukkaiden ruokien valmistuksessa. Lupaamme unohtumattomia makuelämyksiä!

- Huippumoderni hiiligrilli kaikenlaiseen ruoanvalmistukseen
- Ylellinen musta viimeistely
- 71 x 46 cm:n grillausala
- Monipuolista grillausta ja uusia makuja

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava hiiligrilli (Ruostumaton)

Kätevä hiiligrilli yhtenäisenä mallina ruostumattomasta teräksestä. Nauti ihanista grillausilloista ulkona ja tunne luonteenomainen maku, jonka vain hiiligrilli pystyy tarjoamaan. Hiiligrillissä on integroitava rakenne, ja se kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, joka mahdollistaa tarpeesi täyttävän, omaperäisen ulkokeittiön yhdistämisen ja muotoilun.

- Joustava hiiligrilli
- Integroitava moduuli
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava hiiligrilli (Musta)

Kätevä hiiligrilli yhtenäisenä mustana mallina. Nauti ihanista grillausilloista ulkona ja tunne luonteenomainen maku, jonka vain hiiligrilli pystyy tarjoamaan. Hiiligrillissä on integroitava rakenne, ja se kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, joka mahdollistaa tarpeesi täyttävän, omaperäisen ulkokeittiön yhdistämisen ja muotoilun.

- Joustava hiiligrilli
- Integroitava musta moduuli
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen Built-in - Upotettava kaasugrilli, 6 poltinta

Hemmottele itseäsi ja ulkokeittiötäsi reilun kokoisella grillillä. Vapaasti seisova kaasugrilli, jossa on 6 tehokasta poltinta, infrapunalämmitin ja varrassetti. Ylellinen ja tyylikäs ulkoasu, yksityiskohdat laadukasta ruostumatonta 304 SS -terästä. Sopii upotettavaksi kaikkiin ympäristöihin. Kaasugrillissä on vankka kansi, jossa on kädensija ja lämpömittari, tukevat nupit, joissa on tunnelmallinen LED-valo sekä sisävalaistus, joka helpottaa grillaamista illan hämärässä.

- Ylellinen ja tyylikäs muotoilu ruostumatonta terästä
- Upotettava kaasugrilli
- Mukana varras
- LED-valaistut nupit ja sisävalaistus
- Ruostumatonta 304 SS -terästä

Lue lisää
 Upotettava kaasugrilli 6 polttimella

Upotettava kaasugrilli 6 tehokkaalla polttimella, yhteensä 18,8 kW. Huippumoderni grilli tyylipuhtaalla viimeistelyllä ruostumattomasta teräksestä ja suurella grillausalalla 97x50 cm. Grillissä on elektroninen sytytysjärjestelmä, posliiniemaloidut nupit, lämmönjakolevyt, grilliritilä, lämpimänäpitoritilä ja integroitu lämpömittari kannessa. Tukeva grilli, joka mahdollistaa fantastisen ruokien grillaamisen kaikkina vuodenaikoina!

- Upotettava kaasugrilli
- 6 poltinta
- 97x50 cm grillausala
- Posliiniemaloitu grilliritilä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen Built-in - Upotettava hiiligrilli

Vankka hiiligrilli, jonka hehkuva hiillos tuottaa syvät maut. Ammattimainen ja tyylikkäästi muotoiltu ulkokeittiöön upotettava hiiligrilli, jossa on ylelliset yksityiskohdat laadukkainta ruostumatonta 304 SS -terästä. Grillissä on kaksi grillausaluetta, joista toisella voi grillata ja savustaa lihaa samanaikaisesti sekä valmistaa kasviksia tai muita lisukkeita grillin yläosassa. Kehitä grillaustaitojasi ja kokeile uusia tekniikoita, joilla opit grillaamaan kuin ammattilaiset Amerikassa!

- Vankka ja tyylikäs muotoilu ruostumatonta terästä
- Grillaa kuin ammattilainen
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Tuottaa syvät maut
- Kaksi polttoainelokeroa savustuspuulle ja hiilille

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava kaasugrilli (2 poltinta) - Ruostumaton

Pieni ja kätevä integroitava kaasugrilli kahdella polttimella. Selkeälinjainen malli ruostumatonta terästä, jonka käytännöllisiin toimintoihin on kiinnitetty huomiota. Kaasugrilli kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, joka mahdollistaa tarpeesi täyttävän, omaperäisen ulkokeittiön yhdistämisen ja muotoilun.

- Kaasugrilli kahdella polttimella
- Tyylikäs malli ruostumatonta terästä
- Integroitava moduuli
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava kaasugrilli (2 poltinta) - Musta

Pieni ja kätevä integroitava kaasugrilli kahdella polttimella. Tyylikäs musta malli hyödyllisillä ominaisuuksilla. Kaasugrilli kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, joka mahdollistaa tarpeesi täyttävän, omaperäisen ulkokeittiön yhdistämisen ja muotoilun.

- Kaasugrilli kahdella polttimella
- Tyylikäs musta malli
- Integroitava moduuli
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava kaasugrilli (5 poltinta) - Ruostumaton

Moderni, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaasugrilli viidellä tehokkaalla polttimella. Tyylikkäällä ja käytännöllisellä kaasugrillillä on helppo luoda viihtyisä grillaustunnelma ulkona. Tämä grilli kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, joka mahdollistaa tarpeesi täyttävän, omaperäisen ulkokeittiön yhdistämisen ja muotoilun.

- Kaasugrilli viidellä polttimella
- Tyylikäs malli ruostumatonta terästä
- Integroitava moduuli
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava kaasugrilli (5 poltinta) - Musta

Moderni, integroitava kaasugrilli mustalla viimeistelypinnalla ja viidellä tehokkaalla polttimella. Tyylikkäällä ja käytännöllisellä kaasugrillillä on helppo luoda viihtyisä grillaustunnelma ulkona. Tämä grilli kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, joka mahdollistaa tarpeesi täyttävän, omaperäisen ulkokeittiön yhdistämisen ja muotoilun.

- Kaasugrilli viidellä polttimella
- Korkealuokkainen musta malli
- Integroitava moduuli
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vapaasti seisova kaasugrilli, 6 poltinta ja sivupoltin

Suosituin grillimme nyt myös mustana! Vapaasti seisova kaasugrilli, jossa on 6 tehokasta poltinta, infrapunalämmitin ja sivupoltin. Näyttävä musta kaasugrilli, jossa on tyylikäs ja mahtaileva muotoilu. Kokonaan ruostumatonta 304 SS -terästä. Huippumoderni grilli, jossa on paljon käteviä toimintoja, kuten paristokäyttöinen sähköinen piezosytytin, sivupoltin, varras, LED-valaistut nupit ja sisävalaistus. Grilli on uskomattoman tukeva, ja siinä on iso 97 x 46 cm:n paistoala. Siinä on kaikki tarvittava, jotta voit grillata kuten ammattilaiset Amerikassa!

- Mustaksi maalattu ruostumaton teräspinta
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Infrapunalämmitin
- LED-valaistut nupit ja grillausala

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova kaasugrilli ja 4 poltinta, infrapunalämmitin

Vapaasti seisova kaasugrilli, jossa on neljä tehokasta poltinta ja huippuluokan toiminnot, kuten infrapunalämmitin ja varras, jotka tuovat vaihtelua ruoanlaittoon. Kätevä koko tekee grillistä monipuolisen ja helpon sijoittaa haluttuun paikkaan. Hyvä valinta pientä grilliä tarvitsevalle. Tässä mallissa on perinteinen ja tyylikäs muotoilu ruostumatonta terästä. Grillausala on 71 x 46 cm, sisävalaistus sekä LED-valaistus nupit, jotka luovat tunnelmaa iltaisin. Kaasugrilli on kokonaan erittäin laadukasta ruostumatonta 304 SS -terästä. Se tarjoaa mahdollisuudet grilliruoista nauttimiseen vuoden ympäri.

- Perinteinen muotoilu ruostumatonta terästä
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Monipuolinen pienikokoinen grilli
- Varras mehukkaisiin ruokiin
- Voidaan laajentaa lisämoduuleilla

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vapaasti seisova kaasugrilli ja 4 poltinta, infrapunalämmitin

Vapaasti seisova kaasugrilli, jossa on neljä tehokasta poltinta ja huippuluokan toiminnot, kuten infrapunalämmitin ja varras, jotka tuovat vaihtelua ruoanlaittoon. Kätevä koko tekee grillistä monipuolisen ja helpon sijoittaa haluttuun paikkaan. Hyvä valinta pientä grilliä tarvitsevalle. Tässä mallissa on ylellinen musta teräsviimeistely. Grillausala on 71 x 46 cm, sisävalaistus sekä LED-valaistus nupit, jotka luovat tunnelmaa iltaisin. Kaasugrilli on kokonaan erittäin laadukasta ruostumatonta 304 SS -terästä. Se tarjoaa mahdollisuudet grilliruoista nauttimiseen vuoden ympäri.

- Ylellinen musta viimeistely
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Monipuolinen pienikokoinen grilli
- Varras mehukkaisiin ruokiin
- Voidaan laajentaa lisämoduuleilla

Lue lisää
 Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi