Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

BLACK MONTH >>>>>>>> Klikkaa tästä <<<<<<<< BLACK MONTH

Täydennä ulkokeittiötäsi upotettavalla jääkaapilla, niin voit säilyttää kaikki tarvittavat ruokatarpeet kesäkeittiössä. Kaikissa jääkaapeissamme on ruoanvalmistusta helpottavia toimintoja. Valikoimassamme on jääkaappeja eri tarkoituksiin, joten löydät varmasti juuri sinun ulkokeittiöösi sopivan vaihtoehdon. Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin me autamme sinua.


Myoutdoorkitchen - Built-in - Ulkojääkaappi

Säilytä ruokaa ja juomia käden ulottuvilla ulkokeittiössäsi. Tyylikäs ulkojääkaappi selkeälinjaisella ruostumattomalla viimeistelypinnalla ja 145 litran tilavuudella. Jääkaappi voidaan upottaa sisään, vedenpitävä malli kolmilasisella ovella, minkä ansiosta se kestää kylmyyttä ja selviää ulkona matalissa lämpötiloissakin. Tässä ulkojääkaapissa on digitaalinen ohjauspaneeli, säädettävä lämpötilamittari, jota on helppo käsitellä ja säätää 0—10 °C välillä. Jääkaapissa on lisäksi LED-sisävalaistus, joka tekee ulkokeittiöstä iltaisin tunnelmallisen keitaan.- Tyylikäs ja selkeälinjainen viimeistelypinta ruostumatonta terästä
- Vedenpitävä malli kolmilasisella ovella
- Sisäänrakennettu jääkaappi
- Suurempi ulkokeittiökokemus

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vapaasti seisova jääkaappi (Ruostumaton)

Ruostumaton jääkaappi säilytyslaatikolla Jääkaapilla voit hyödyntää ulkokeittiön kaikki mahdollisuudet samalla, kun se helpottaa valmisteluita ulkona ja pitää ruokasi ja juomasi kylminä ennen tarjoilua. Jääkaappi kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan ja rakennettavaan moduulisarjaan Nordic Line. Hyvä grillausolut tulee suoraan ulkokeittiöstä!

- Jääkaappi
- Yhtenäinen malli ruostumatonta terästä
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vapaasti seisova jääkaappi (Musta)

Tyylikäs musta jääkaappi säilytyslaatikolla. Jääkaapilla voit hyödyntää ulkokeittiön kaikki mahdollisuudet samalla, kun se helpottaa valmisteluita ulkona ja pitää ruokasi ja juomasi kylminä ennen tarjoilua. Jääkaappi kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan ja rakennettavaan moduulisarjaan Nordic Line. Hyvä grillausolut tulee suoraan ulkokeittiöstä!

- Jääkaappi
- Yhtenäinen malli musta ja ruostumatonta terästä
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Asiakaspalvelu

BLACK WEEKEND
11:00-16:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan