Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Täältä löydät upotettavia kaappeja eri tarkoituksiin – ja jokaiseen makuun! Tarjolla on kaappeja kaasupulloille, ruokailuvälineille, lautasille ja paljon muulle. Upotettava kaappi on käytännöllinen valinta ulkokeittiöön ja lisää yhtenäisyyden tunnetta.


 

Myoutdoorkitchen Built-in - Upotettava kolmen laatikon moduuli

Säilytystilaa grillin yhteyteen! Upotettava Laatikkomoduuli, jossa on kolme laatikkoa. Kätevä ja tyylikäs laatikosto, jossa on ruostumaton viimeistely. Sopii säilytystilaa ja yhtenäistä ilmettä arvostavalle. Laatikosto on 58 cm syvä, joten se sopii esimerkiksi grillausvälineiden, leikkuulautojen, pyyhkeiden ja mausteiden säilytykseen.

- Tyylikäs muotoilu ruostumatonta terästä
- Kolmen laatikon moduuli
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Tilava säilytysratkaisu
- Kätevä grillin yhteydessä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen Built-in - Upotettava jätekaappi

Jätekaappi helpottaa ulkokeittiön käyttöä ja auttaa pitämään paikat siisteinä ruokaa laitettaessa. Upotettava jätekaappi, jossa on vetolaatikko ja ruostumaton viimeistely sekä tyylikkäät yksityiskohdat.

- Ylellinen ruostumaton viimeistely
- Hyvä säilytystila
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Pitää ulkokeittiön puhtaana

Lue lisää
 Sunstone Metal - Designer Series - yksittäinen laatikko

Ruostumaton yksittäinen laatikko tyylikkäällä designilla. Laatikko asennetaan pystysuoraan lähelle seinää, pienellä välillä, jotta keittiö näyttää yhtenäiseltä. Syvyytensä ansiosta laatikko on erinomainen ulkokeittiön säilytystila, jonka sisäänrakennettu ränni johtaa pois mahdollisen sadeveden. Sen ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia kastuneista grillausvälineistä tai pyyhkeistä. Tämä laatikko kuuluu Sunstone Metal Designer Series -sarjaan. Yhdistä laatikko muiden samaan sarjaan kuuluvien tuotteiden kanssa ja rakenna ulkokeittiösi tarpeidesi ja toiveidesi mukaan!

- Ruostumaton ja tyylipuhdas pinnoitus
- Yksinkertainen asennus
- Kestää joka säällä

Lue lisää
 Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi