Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

BLACK MONTH >>>>>>>> Klikkaa tästä <<<<<<<< BLACK MONTH

Täältä löydät upotettavia kaappeja eri tarkoituksiin – ja jokaiseen makuun! Tarjolla on kaappeja kaasupulloille, ruokailuvälineille, lautasille ja paljon muulle. Upotettava kaappi on käytännöllinen valinta ulkokeittiöön ja lisää yhtenäisyyden tunnetta.


 

Myoutdoorkitchen Built-in - Upotettava kolmen laatikon moduuli

Säilytystilaa grillin yhteyteen! Upotettava Laatikkomoduuli, jossa on kolme laatikkoa. Kätevä ja tyylikäs laatikosto, jossa on ruostumaton viimeistely. Sopii säilytystilaa ja yhtenäistä ilmettä arvostavalle. Laatikosto on 58 cm syvä, joten se sopii esimerkiksi grillausvälineiden, leikkuulautojen, pyyhkeiden ja mausteiden säilytykseen.

- Tyylikäs muotoilu ruostumatonta terästä
- Kolmen laatikon moduuli
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Tilava säilytysratkaisu
- Kätevä grillin yhteydessä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Sisäänrakennettava kolmen laatikon laatikosto

Säilytystilaa grillisi yhteyteen! Upotettava Laatikkomoduuli, jossa on kolme laatikkoa. Käytännöllinen ja selkeälinjainen laatikko ruostumattomalla viimeistelypinnalla ja upealla kehyksellä - ulkokeittiöön, jossa jokainen yksityiskohta on otettu huomioon. Täydellinen sinulle, jos haluat tilavaa säilytystilaa yhtenäisellä ilmeellä. Laatikosto on 46 cm syvä, joten se sopii esimerkiksi grillausvälineiden, leikkuulautojen, pyyhkeiden ja mausteiden säilytykseen ja kaikkeen muuhun, jota haluat säilyttää ulkokeittiössäsi.- Tyylikäs muotoilu ruostumatonta terästä
- Kolmen laatikon moduuli
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Tilava säilytysratkaisu
- Kätevä grillin yhteydessä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen Built-in - Upotettava jätekaappi

Jätekaappi helpottaa ulkokeittiön käyttöä ja auttaa pitämään paikat siisteinä ruokaa laitettaessa. Upotettava jätekaappi, jossa on vetolaatikko ja ruostumaton viimeistely sekä tyylikkäät yksityiskohdat.

- Ylellinen ruostumaton viimeistely
- Hyvä säilytystila
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Pitää ulkokeittiön puhtaana

Lue lisää
 Asiakaspalvelu

BLACK WEEKEND
11:00-16:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan