Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

BLACK MONTH >>>>>>>> Klikkaa tästä <<<<<<<< BLACK MONTH

Täältä löydät moduuleja, joista voit rakentaa vapaasti seisovan ulkokeittiön. Tarjoamme muun muassa grillimoduuleja, tarvikemoduuleja, kulmamoduuleja ja säilytysmoduuleja. Laajasta valikoimastamme löydät kaikki mahdolliset moduulit kesäkeittiöösi. Oletko epävarma, mitkä moduulit sopivat juuri sinulle ja kuinka monta tarvitset? Jos sinulla on kysymyksiä tai ajatuksia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin me autamme sinua löytämään toiveitasi vastaavan vapaasti seisovan paketin.

 Myoutdoorkitchen - Moduuli tiskipöydällä ja säilytyskaapeilla

Vapaasti seisova, moderni tiskipöytä ja säilytyslaatikkomoduuli ruostumatonta terästä. Ennen grillin käyttöä ja sen jälkeen tarvitaan vesihana ja työtila lihan ja vihannesten huuhtelemista, käsien pesua tai ruoka-aineiden leikkaamista ja silppuamista varten. Tukeva ja kestävä moduuli ruostumatonta 304 SS -terästä. Tiskipöydän alla on kaksi kaapinovea ja runsaasti säilytystilaa esimerkiksi grillausvälineille ja jäteastialle. Huippuluokan moduuli - Välttämätön osa ulkokeittiötä!

- Ruostumaton ja moderni pinnoitus
- Juokseva vesi ulkokeittiöön
- Kaksi isoa säilytystilaa

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Tiskipöytä- ja säilytyskaapeilla

Vapaasti seisova ylellisen musta tiskipöytä- ja säilytyslaatikkomoduuli. Ennen grillin käyttöä ja sen jälkeen tarvitaan vesihana ja työtila lihan ja vihannesten huuhtelemista, käsien pesua tai ruoka-aineiden leikkaamista ja silppuamista varten. Tukeva ja kestävä moduuli ruostumatonta 304 SS -terästä. Tiskipöydän alla on kaksi kaapinovea ja runsaasti säilytystilaa esimerkiksi grillausvälineille ja jäteastialle. Huippuluokan moduuli - Välttämätön osa ulkokeittiötä!

- Ylellinen musta viimeistely
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Juokseva vesi ulkokeittiöön
- 2 suurta säilytystilaa

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Perusmoduuli 180 cm (3 moduulia) - Ruostumaton

Rakenna ja luo ulkotiloihin oma moduulikeittiösi! Ruostumaton perusmoduuli Myoutdoorkitchenin joustavasta moduulijärjestelmästä Nordic Line, josta voit valita ja lisätä haluamiasi yhdistelmiä ja toimintoja. Perusmoduulissa on tilaa kolmelle integroitavalle moduulille, sen kokoaminen, siirtäminen ja yhdistäminen Nordic Linen kaikkiin moduuleihin on helppoa. Käytännöllinen ja joustava, joilla saat toiveisiisi mukautetun persoonallisen ulkokeittiön!

- Rakenna oma moduulikeittiösi
- Selkeälinjainen malli ruostumatonta terästä
- Rakennettava runko 180 cm
- Paikat kolmelle integroitavalle moduulille

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava allasmoduuli (Ruostumaton)

Ulkokeittiön vesihana ja tiskiallas helpottavat työvälineiden nopeaa huuhtomista, pesemistä ja puhtaanapitoa, kun valmistat ruokaa ulkotiloissa. Allasmoduulin malli on integroitava ja selkeälinjainen ruostumattomasta teräksestä. Allas kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan moduulisarjaan Nordic Line, jonka moduuleilla voit mukauttaa, vaihtaa ja yhdistää ulkokeittiötäsi omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

- Integroitava allasmoduuli
- Tyylikäs malli ruostumatonta terästä
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava sivupoltin (Ruostumaton)

Sivupoltin on täydellinen lisä ja käytännöllinen toiminto ulkokeittiössä. Sivupolttimella saat keittiöön ylimääräisen keittotason, jolla voit valmistaa pieniä ruokalajeja ja lisukkeita. Integroitavan sivupolttimen malli on selkeälinjainen ja ruostumatonta terästä. Se kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, joka tarjoaa mahdollisuuden lisätä ja yhdistää valinnaisia moduuleja ja toimintoja tarpeen mukaan.

- Integroitava sivupoltin
- Tyylikäs malli ruostumatonta terästä
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Moduuli jääkaapilla ja säilytyskaapeilla

Vapaasti seisova moduuli jääkaapilla ja säilytyskaapeilla, ruostumatonta terästä. Jääkaapissa on kompressorijäähdytys, ja se pystyy pitämään 3-10 °C lämpötilan. Moduulissa on myös suuri kaappi kuivatavaroille. Sopii täydellisesti ulkokeittiöön!

- Ruostumaton ja moderni pinnoitus
- Vapaasti seisova moduuli
- Jääkaappi hyllyillä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Moduuli jääkaapilla ja säilytyskaapeilla

Vapaasti seisova moduuli, jossa jääkaappi ja säilytyskaappi. Moduuli on valmistettu ruostumattomasta 304 SS -teräksestä, ja siinä on hienostunut antrasiittia pinta. Sisäänrakennetussa kaapissa on tilaa tarvikkeillesi, ja se tuo lisää työtilaa ulkokeittiöösi. Jääkaapissa on tyylikäs valaistus, kompressiojäähdytys ja 3–10 asteen lämpötila, jonka ansiosta ulkokeittiössäsi on aina tarjoiluvalmiita juomia – jääkaappi on täydellinen kesän grillijuhlissa!

- Antrasiitin ja moderni pinnoitus
- Vapaasti seisova moduuli
- Jääkaappi hyllyillä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Moduuli jääkaappi kahdella ovella

Vapaasti seisova kaksiovinen jääkaappi, jonka muotoilu on moderni ja viimeistely antrasiitti. Tilava jääkaappi raaka-aineiden ja juomien kylmäsäilytykseen grillin yhteydessä. Jääkaapin tilavuus on 126 litraa, siinä on kaksi ovea, kuusi tilavaa ruostumatonta hyllyä, kompressorijäähdytys ja jopa 3 °C:n lämpötila. Jääkaapissa on lisäksi LED-valaistus, joka luo miellyttävää tunnelmaa ulkokeittiöön ja elävöittää tilaa illan pimeydessä.

- Vapaasti seisova moduuli
- Moderni antrasiitti viimeistely
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Jääkaappi ja hyllyt

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Moduuli jääkaappi kahdella ovella

Vapaasti seisova moduuli jääkaappi ruostumattomalla pinnoituksella. Jääkaapissa on kompressorijäähdytys, ja se pystyy pitämään 3 °C lämpötilan. Sopii täydellisesti ulkokeittiöön!

- Ruostumaton ja moderni pinnoitus
- Vapaasti seisova moduuli
- Jääkaappi hyllyillä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Kamado-Moduuli

Upota Kamado tähän erityisesti kehitettyyn moduuliin, jonka ansiosta vapaasti seisova ulkokeittiö näyttää yhdenmukaiselta kokonaisuudelta. Moduulin lisäksi Kamado Medio, joka on parhaiten myyvä mallimme. Nosta ulkokeittiösi uudelle tasolle ja valitse kamado!Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Kamado-Moduuli

Suosittu Kamado-moduulimme on nyt saatavilla myös antrasiitinharmaa! Upota Kamado tähän sitä varten luotuun moduuliin, jonka saa vapaasti seisovan ulkokeittiön näyttämään yhdenmukaiselta kokonaisuudelta. Tukeva, kestävä ja laadukas moduuli on valmistettu kokonaan ruostumattomasta 304-teräksestä. Moduulin lisäksi paketti sisältää myydyimmän grillimallimme Kamado Medion. Nosta ulkokeittiösi uudelle tasolle ja valitse kamado!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Säilytyskaappimoduuli

Vapaasti seisova moduuli, jossa on tilava säilytyskaappi. Tukeva ja tyylikäs moduuli ylellistä ruostumatonta 304-terästä. Säilytyskaapissa on kaksi ovea ja 3 hyllyä. Runsaasti säilytystilaa. Moduuli toimii myös lisätyötilana ulkokeittiössä. Sopii ruoan valmisteluun ja tarjoiluun. Kätevä moduuli, joka sopii täydellisesti ulkokeittiöön!

- Ruostumatonta 304-terästä
- Vapaasti seisova säilytysmoduuli
- Lisätyötilaa
- Sisähyllyt

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Säilytyskaappimoduuli

Vapaasti seisova moduuli, jossa on tilava säilytyskaappi. Tukeva ja tyylikäs moduuli ylellistä antrasiitti ja ruostumatonta 304-terästä. Säilytyskaapissa on kaksi ovea ja 3 hyllyä. Runsaasti säilytystilaa. Moduuli toimii myös lisätyötilana ulkokeittiössä. Sopii ruoan valmisteluun ja tarjoiluun. Kätevä moduuli, joka sopii täydellisesti ulkokeittiöön!

- Ylellinen antrasiitti muotoilu
- Ruostumatonta 304-terästä
- Vapaasti seisova säilytysmoduuli
- Lisätyötilaa
- Sisähyllyt

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Moduuli puilla lämpiävä pizzauuni - Naples

Naples – toteuta unelmasi täydellisestä ulkokeittiöstä! Vapaasti seisova puilla lämpiävä pizzauuni, jossa on ylellinen ja tyylikäs antrasiitti muotoilu. Pizzauuni on valmistettu erittäin laadukkaasta ruostumattomasta 304-teräksestä. Pizzauuni kuumenee 10 minuutissa 350 asteeseen ja 30 minuutissa jopa 500 asteeseen. Kun lämpötila on saavutettu, rakenteen kaksi ulkokuorta säilyttävät lämmön kunnes kaikki päivällisvieraat ovat saapuneet. Pizzauuni tuo iloa ruoanlaittoon, ja voit valmistaa ruoan omien toiveidesi ja makusi mukaan. Kehitä täydellinen, makuhermoja hivelevä pizza, piirakka tai leipä.

- Puilla lämpiävä pizzauuni
- Tyylikäs antrasiitti muotoilu
- Ruostumatonta 304-terästä
- Kuumenee jopa 500-asteiseksi
- (Leveys x korkeus x syvyys) 78,6 x 188 x 58 cm

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Laatikkomoduuli

Käytännöllinen säilytysratkaisu ulos! Kapea laatikkomoduuli, jossa 4 tilavaa laatikkoa. Moduulin avulla pidät ulkokeittiösi siistinä ja järjestyksessä. Ruostumattomasta 304 SS -teräksestä valmistettu vapaasti seisova säilytysmoduuli on tukeva ja tyylikäs. Sen ansiosta säilytät ruoanlaittovälineet ja tarvikkeet kätevästi grillin läheisyydessä.

- Ruostumaton ja moderni pinnoitus
- Vapaasti seisova moduuli
- 4 ulosvedettävää laatikkoa
- Hyvä työtaso yläosassa

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Laatikkomoduuli

Käytännöllinen säilytysratkaisu ulos! Kapea laatikkomoduuli, jossa 4 tilavaa laatikkoa. Vapaasti seisovassa tukevassa säilytysmoduulissa on tyylikäs antrasiittipinta, ja se on valmistettu ruostumattomasta 304 SS -teräksestä. Teräsmoduulissa säilytät ruoanlaittovälineet ja tarvikkeet kätevästi lähellä grilliäsi.

- Moderni viimeistely antrasiittia
- Vapaasti seisova moduuli
- 4 ulosvedettävää laatikkoa
- Hyvä työtaso yläosassa

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Kulmamoduuli 45°

Ruostumaton kulmamoduuli 45° sopii avaran ja tilavan ulkokeittiön luomiseen. Kulmamoduuli on erittäin kestävä ja valmistettu parhaasta ruostumattomasta 304 SS -teräksestä. Se on helppo sijoittaa terassin tai pihan nurkkaan. Moduuli tarjoaa reilusti lisälaskutilaa grillin yhteyteen.

- 45 asteen kulma
- Laadukasta ruostumatonta 304 SS -terästä
- Laajentaa ulkokeittiötä
- Runsaasti ruoanlaittotilaa ulkokeittiöön

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Kulmamoduuli 90°

90 asteen kulmamoduuli ruostumattomalla pinnoituksella. Tällä moduulilla voit mainiosti luoda ulkokeittiöösi kulman. Valmistettu parhaasta materiaalista - 304 SS teräs.

- Yhdistää muut moduulit
- 90 asteen kulma
- Parantaa ulkokeittiösi ulkonäköä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Kulmamoduuli 90°

90 asteen kulmamoduuli, jossa on tyylikäs antrasiitti viimeistely. Lisää työtilaa ulkokeittiöön! Tällä moduulilla voit mainiosti luoda ulkokeittiöösi kulman. Valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta 304 SS -teräksestä. Helppo sijoittaa terassin tai pihan nurkkaan.

- Tyylikäs antrasiittin viimeistely
- Yhdistää muut moduulit
- 90 asteen kulma
- Parantaa ulkokeittiösi ulkonäköä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Kulmamoduuli 90° - Large

Vapaasti seisova 90 asteen kulmamoduuli, jossa on säilytyskaappi. Ylellinen ja tyylikäs viimeistely, valmistettu kokonaan parhaasta ruostumattomasta 304-teräksestä. Unelma naapuruston näyttävimmästä ulkokeittiöstä on helppo toteuttaa kulmamoduulilla. Tällä tukevalla moduulilla ulkokeittiötä voi laajentaa 90 asteen kulmaan, mikä tuo ulkokeittiöön avaruutta ja tilan tuntua. Helppo sijoittaa terassin tai pihan nurkkaan.

- 90 asteen kulma
- Tyylikästä ruostumatonta 304-terästä
- Sisällä säilytyshyllyt
- Sopii loistavasti terassille tai muualle pihalle

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Kulmamoduuli 90° - Large

Vapaasti seisova 90 asteen kulmamoduuli, jossa on säilytyskaappi. Moderni ja ylellinen antrasiitti muotoilu. Unelma naapuruston näyttävimmästä ulkokeittiöstä on helppo toteuttaa kulmamoduulilla. Koko moduuli on valmistettu parhaasta ruostumattomasta 304-teräksestä. Tällä tukevalla moduulilla ulkokeittiötä voi laajentaa 90 asteen kulmaan, mikä tuo ulkokeittiöön avaruutta ja tilan tuntua. Helppo sijoittaa terassin tai pihan nurkkaan.

- Tyylikäs antrasiittin viimeistely
- 90 asteen kulma
- 100 % ruostumatonta 304 SS -terästä
- Sisällä säilytyshyllyt
- Sopii loistavasti terassille tai muualle pihalle

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Kahden sivupolttimen moduuli

Päivitä ulkokeittiötä – sijoita vapaasti seisomaan sivupolttimeen. Monikäyttöinen moduuli ulkokeittiöön avaa aivan uudet mahdollisuudet ruoanlaittoon ulkona. Vapaasti seisovassa moduulissa on kaksi sivupoltinta ja ylellinen viimeistely ruostumatonta 304 SS -terästä. Sivupoltin grillin yhteydessä monipuolistaa ruoanlaittoa ja tekee siitä hauskempaa. Tartu mahdollisuuteen laajentaa kulinaarisia taitojasi!

- Kaksi sivupoltinta
- Käytännöllisyyttä ulkokeittiöön
- Ylellinen viimeistely ruostumatonta terästä
- Voit keittää tai grillata lisukkeet

Lue lisää
 Myoutdoorktichen - Black Collection - Kahden sivupolttimen moduuli

Päivitä ulkokeittiötä – sijoita vapaasti seisomaan sivupolttimeen. Monikäyttöinen moduuli ulkokeittiöön avaa aivan uudet mahdollisuudet ruoanlaittoon ulkona. Tässä vapaasti seisovassa, tyylikkään antrasiitti moduulissa on kaksi sivupoltinta. Ylellinen ja erittäin laadukas viimeistely ruostumatonta 304 SS -terästä. Sivupoltin grillin yhteydessä monipuolistaa ruoanlaittoa ja tekee siitä hauskempaa. Tartu mahdollisuuteen laajentaa kulinaarisia taitojasi!

- Kaksi sivupoltinta
- Käytännöllisyyttä ulkokeittiöön
- Tyylikäs antrasiitti ja ruostumaton viimeistely
- Voit keittää tai grillata lisukkeet

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Teppanyaki-Moduuli

Teppanyaki-paistopöytä on todellisen ulkokeittiön ystävän välttämättömyys! Teppanyaki on perinteikäs japanilainen ruoanlaittomenetelmä, ja teppanyaki-paistopöytä sopii lihan ja kasvisten wokkaamiseen, paistamiseen ja keittämiseen. Huippumoderni paistopöytä ruostumatonta terästä, jossa on 3 tehokasta poltinta ja paristokäyttöinen sähköinen piezosytytys, jolla pääset aloittamaan ruoanlaiton nopeasti. Vankat nupit, joissa on sininen LED-valo, luovat tunnelmaa ulkokeittiöön illalla. Huippuluokan teppanyaki-paistopöytä – tarjoile ruoka suoraan levyltä. Yhdistettynä grilliin se tarjoaa ainutlaatuisen ruoanlaittoelämyksen!- Ruostumaton ja tyylipuhdas pinnoitus
- Vapaasti seisova
- 3 mm:n teppanyaki-levy
- Sopii wokkaamiseen tai lihan ja kasvisten kypsennykseen
- Tarjoile ruoka suoraan levyltä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Teppanyaki-Moduuli

Teppanyaki-paistopöytä on todellisen ulkokeittiön ystävän välttämättömyys! Teppanyaki on perinteikäs japanilainen ruoanlaittomenetelmä, ja teppanyaki-paistopöytä sopii lihan ja kasvisten wokkaamiseen, paistamiseen ja keittämiseen. Huippumoderni antrasiitti paistopöytä ruostumatonta terästä, jossa on 3 tehokasta poltinta ja paristokäyttöinen sähköinen piezosytytys, jolla pääset aloittamaan ruoanlaiton nopeasti. Vankat nupit, joissa on sininen LED-valo, luovat tunnelmaa ulkokeittiöön illalla. Huippuluokan teppanyaki-paistopöytä – tarjoile ruoka suoraan levyltä. Yhdistettynä grilliin se tarjoaa ainutlaatuisen ruoanlaittoelämyksen!

- Ylellinen antrasiitti viimeistely
- Vapaasti seisova
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- 3 mm:n teppanyaki-levy
- Sopii wokkaamiseen tai lihan ja kasvisten kypsennykseen

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Moduuli puilla lämpiävä pizzauuni - Naples

Naples on vapaasti seisova puilla lämpiävä pizzauuni, jossa on tyylikäs design. Laadukasta ruostumatonta terästä. Pizzauuni kuumenee 10 minuutissa 350 asteeseen ja 30 minuutissa jopa 500 asteeseen. Kun lämpötila on saavutettu, rakenteen kaksi ulkokuorta säilyttävät lämmön kunnes kaikki päivällisvieraat ovat saapuneet. Pizzauuni tuo iloa ruoanlaittoon, ja voit valmistaa ruoan omien toiveidesi ja makusi mukaan. Kehitä täydellinen, makuhermoja hivelevä pizza, piirakka tai leipä.- 100 % ruostumaton teräs 304
- Kuumenee jopa 500 asteeseen
- (Leveys x Korkeus x Syvyys) 78,6 x 188 x 58 cm

Lue lisää
 Skeldervik - Vapaasti seisova laatikkomoduuli

Vapaasti seisova laatikkomoduuli yhdellä laatikolla ja mustalla silkkimattapintaisella viimeistelyllä. Laatikkomoduulissa on kauniit skandinaaviset selkeälinjaiset linjat yhdessä runsasseoksisen ruostumattoman teräksen 304-SS kanssa. Toimiva moduuli reilulla laskutilalla ja työtasolla valmistettuna ruostumattomasta teräksestä, jotta kaikki juhlavalmistelut voidaan tehdä grillin äärellä.

- Musta silkkimattapintainen viimeistely
- Korkealuokkaista muotoilua ruostumattomasta teräksestä puisilla yksityiskohdilla
- Suuri työtaso
- Skandinaavinen design
- Tilava säilytystila

Lue lisää
 Skeldervik - Vapaasti seisova moduuli altaalla

Luo toimiva ulkokeittiö juoksevalla vedellä! Vapaasti seisova allasmoduuli runsasseoksisesta ja korkealaatuisesta ruostumattomasta 304 SS teräksestä. Vaikuttavia kromisia yksityiskohtia, jotka korostavat mustaa silkkimattapintaista viimeistelyä. Moduulin rakenne on vankka, valmistettu kestävistä komponenteista, jotka sulautuvat uniikkiin skandinaaviseen muotoiluun. Tällä moduulilla saat juoksevaa vettä, mikä helpottaa sekä työtasojen ja käsien puhtaanapitoa valmistettaessa ruokaa ulkotiloissa.

- Musta silkkimattapintainen viimeistely
- Korkealuokkaista muotoilua ruostumattomasta teräksestä puisilla yksityiskohdilla
- Valmistettu Ruotsissa
- Skandinaavinen design

Lue lisää
 Skeldervik - Vapaasti seisova kulmamoduuli

Kulmamoduuli skandinaavista muotoilua selkeälinjaisilla suorilla linjoilla ja toimivalla korkealaatuisella designilla. Miellyttävä yhdistelmä huolella valittuja komponentteja runsasseoksisesta ruostumattomasta teräksestä 304 SS. Musta silkkimattapinta tekee kulmamoduulista korkealuokkaisen ja pelkistetyn, joka sopii kaikkiin ympäristöihin. Moduulille on helppo löytää paikka ulkotilassa ja sitä voidaan mainiosti käyttää pienenä keittiösaarekkeena, apupöytänä tai sivupöytänä ulkokeittiössä.

- Skandinaavinen design
- Ylellistä muotoilua ruostumattomasta teräksestä puisilla yksityiskohdilla
- Valmistettu Ruotsissa
- Musta silkkimattapintainen viimeistely

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Perusmoduuli 120 cm (2 moduulia) - Ruostumaton

Rakenna ja luo ulkotiloihin oma moduulikeittiösi! Ruostumaton perusmoduuli Myoutdoorkitchenin joustavasta moduulijärjestelmästä Nordic Line, josta voit valita ja lisätä haluamiasi yhdistelmiä ja toimintoja. Perusmoduulissa on tilaa kahdelle integroitavalle moduulille, sen kokoaminen, siirtäminen ja yhdistäminen Nordic Linen kaikkiin moduuleihin on helppoa. Käytännöllinen ja joustava, joilla saat toiveisiisi mukautetun persoonallisen ulkokeittiön!

- Rakenna oma moduulikeittiösi
- Selkeälinjainen malli ruostumatonta terästä
- Rakennettava runko 120 cm
- Paikat kahdelle integroitavalle moduulille

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Perusmoduuli 120 cm (2 moduulia) - Musta

Rakenna ja luo ulkotiloihin oma moduulikeittiösi! Musta perusmoduuli Myoutdoorkitchenin joustavasta Nordic Line -moduulijärjestelmästä, josta voit valita ja lisätä haluamiasi yhdistelmiä ja toimintoja. Perusmoduulissa on tilaa kahdelle integroitavalle moduulille, sen kokoaminen, siirtäminen ja yhdistäminen Nordic Linen kaikkiin moduuleihin on helppoa. Käytännöllinen ja joustava, joilla saat toiveisiisi mukautetun persoonallisen ulkokeittiön!

- Rakenna oma moduulikeittiösi
- Näyttävä musta malli
- Rakennettava runko 120 cm
- Paikat kahdelle integroitavalle moduulille

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava kaasugrilli (5 poltinta) - Musta

Moderni, integroitava kaasugrilli mustalla viimeistelypinnalla ja viidellä tehokkaalla polttimella. Tyylikkäällä ja käytännöllisellä kaasugrillillä on helppo luoda viihtyisä grillaustunnelma ulkona. Tämä grilli kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, joka mahdollistaa tarpeesi täyttävän, omaperäisen ulkokeittiön yhdistämisen ja muotoilun.

- Kaasugrilli viidellä polttimella
- Korkealuokkainen musta malli
- Integroitava moduuli
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava kaasugrilli (5 poltinta) - Ruostumaton

Moderni, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaasugrilli viidellä tehokkaalla polttimella. Tyylikkäällä ja käytännöllisellä kaasugrillillä on helppo luoda viihtyisä grillaustunnelma ulkona. Tämä grilli kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, joka mahdollistaa tarpeesi täyttävän, omaperäisen ulkokeittiön yhdistämisen ja muotoilun.

- Kaasugrilli viidellä polttimella
- Tyylikäs malli ruostumatonta terästä
- Integroitava moduuli
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava allasmoduuli (Musta)

Ulkokeittiön vesihana ja tiskiallas helpottavat työvälineiden nopeaa huuhtomista, pesemistä ja puhtaanapitoa, kun valmistat ruokaa ulkotiloissa. Allasmoduuli on musta yhtenäinen malli tyylikkäillä linjoilla. Allas kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan moduulisarjaan Nordic Line, jonka moduuleilla voit mukauttaa, vaihtaa ja yhdistää ulkokeittiötäsi omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

- Integroitava allasmoduuli
- Näyttävä musta viimeistelypinta
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava sivupoltin (Musta)

Sivupoltin on täydellinen lisä ja käytännöllinen toiminto ulkokeittiössä. Sivupolttimella saat keittiöön ylimääräisen keittotason, jolla voit valmistaa pieniä ruokalajeja ja lisukkeita. Integroitavan sivupolttimen malli on musta, selkeälinjainen ja ruostumatonta terästä. Se kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, joka tarjoaa mahdollisuuden lisätä ja yhdistää valinnaisia moduuleja ja toimintoja tarpeen mukaan.

- Integroitava sivupoltin
- Korkealuokkainen musta viimeistelypinta
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Perusmoduuli 180 cm (3 moduulia) - Musta

Rakenna ja luo ulkotiloihin oma moduulikeittiösi! Musta perusmoduuli Myoutdoorkitchenin joustavasta moduulijärjestelmästä Nordic Line, josta voit valita ja lisätä haluamiasi yhdistelmiä ja toimintoja. Perusmoduulissa on tilaa kolmelle integroitavalle moduulille, sen kokoaminen, siirtäminen ja yhdistäminen Nordic Linen kaikkiin moduuleihin on helppoa. Käytännöllinen ja joustava, joilla saat toiveisiisi mukautetun persoonallisen ulkokeittiön!

- Rakenna oma moduulikeittiösi
- Korkealuokkainen musta malli
- Rakennettava runko 180 cm
- Paikat kolmelle integroitavalle moduulille

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Perusmoduuli ovella 120 cm (2 moduulia) - Ruostumaton

Rakenna ja luo ulkotiloihin oma moduulikeittiösi! Vankka ruostumaton malli tilavilla säilytyskaapeilla Myoutdoorkitchenin joustavasta moduulijärjestelmästä Nordic Line, josta voit valita ja lisätä haluamiasi yhdistelmiä ja toimintoja. Perusmoduulissa on tilaa kahdelle integroitavalle moduulille, sen kokoaminen, siirtäminen ja yhdistäminen Nordic Linen kaikkiin moduuleihin on helppoa. Käytännöllinen ja joustava, joilla saat toiveisiisi mukautetun persoonallisen ulkokeittiön!

- Rakenna oma moduulikeittiösi
- Selkeälinjainen malli ruostumatonta terästä
- Rakennettava runko 120 cm
- Säilytyskaappi ovilla
- Paikat kahdelle integroitavalle moduulille

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vapaasti seisova jääkaappi (Ruostumaton)

Ruostumaton jääkaappi säilytyslaatikolla Jääkaapilla voit hyödyntää ulkokeittiön kaikki mahdollisuudet samalla, kun se helpottaa valmisteluita ulkona ja pitää ruokasi ja juomasi kylminä ennen tarjoilua. Jääkaappi kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan ja rakennettavaan moduulisarjaan Nordic Line. Hyvä grillausolut tulee suoraan ulkokeittiöstä!

- Jääkaappi
- Yhtenäinen malli ruostumatonta terästä
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vapaasti seisova jääkaappi (Musta)

Tyylikäs musta jääkaappi säilytyslaatikolla. Jääkaapilla voit hyödyntää ulkokeittiön kaikki mahdollisuudet samalla, kun se helpottaa valmisteluita ulkona ja pitää ruokasi ja juomasi kylminä ennen tarjoilua. Jääkaappi kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan ja rakennettavaan moduulisarjaan Nordic Line. Hyvä grillausolut tulee suoraan ulkokeittiöstä!

- Jääkaappi
- Yhtenäinen malli musta ja ruostumatonta terästä
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Kulmamoduuli ja työtasolla 60 cm (Ruostumaton)

Ruostumaton suoralinjainen kulmamoduuli tyylikkäänä ja avoimena mallina. Pidennä ulkokeittiötäsi tai luo leveä ja ilmava työympäristö. Kulmamoduulilla voit sijoittaa keittiön tyylikkääseen L- tai U-muotoiseen kulmaan, joka kehystää ja viimeistelee ulkotilan. Kulmamoduuli kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan moduulisarjaan Nordic Line, joka mahdollistaa rakentamisen ja ominaisuuksien yhdistämisen toiveidesi mukaan.

- Kulmamoduuli ja työtasolla 60 cm
- Sijoita ulkokeittiösi hyvännäköiseen kulmaan
- Tyylikäs malli ruostumatonta terästä
- Vapaasti seisova keittiösaareke tai sivupöytä ulkokeittiössä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Kulmamoduuli ja työtasolla 60 cm (Musta)

Musta suoralinjainen kulmamoduuli tyylikkäänä ja avoimena mallina. Pidennä ulkokeittiötäsi tai luo leveä ja ilmava työympäristö. Kulmamoduulilla voit sijoittaa keittiön tyylikkääseen L- tai U-muotoiseen kulmaan, joka kehystää ja viimeistelee ulkotilan. Kulmamoduuli kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan moduulisarjaan Nordic Line, joka mahdollistaa rakentamisen ja ominaisuuksien yhdistämisen toiveidesi mukaan.

- Kulmamoduuli ja työtasolla 60 cm
- Sijoita ulkokeittiösi hyvännäköiseen kulmaan
- Korkealuokkainen musta malli
- Vapaasti seisova keittiösaareke tai sivupöytä ulkokeittiössä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Työtaso hyllytasolla 120 cm (Ruostumaton)

Ruostumaton työtaso tyylikkäällä ja avoimella mallilla ja kolmella käytännöllisellä hyllylevyllä. Apupöytä on kätevä ja avulias ratkaisu, jos haluat lisätilaa ruoanvalmistukseen. Työtason leveys on 120 cm, ja se voidaan sijoittaa grillin viereen tai käyttää vapaasti seisovana keittiösaarekkeena. Työtaso kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, jolla voit vapaasti koota toiveidesi mukaisen omaperäisen ulkokeittiön!

- Työtaso 120 cm
- Yhtenäinen malli ruostumatonta terästä
- Vapaasti seisova keittiösaareke tai sivupöytä ulkokeittiössä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Työtaso hyllytasolla 120 cm (Musta)

Musta työtaso tyylikkäänä ja avoimena mallina ja kolmella käytännöllisellä hyllylevyllä. Apupöytä on kätevä ja avulias ratkaisu, jos haluat lisätilaa ruoanvalmistukseen. Työtason leveys on 120 cm, ja se voidaan sijoittaa grillin viereen tai käyttää vapaasti seisovana keittiösaarekkeena. Työtaso kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, jolla voit vapaasti koota toiveidesi mukaisen omaperäisen ulkokeittiön!

- Työtaso 120 cm
- Korkealuokkainen musta malli
- Vapaasti seisova keittiösaareke tai sivupöytä ulkokeittiössä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Työtaso ovella 120 cm (Ruostumaton)

Ruostumaton työtaso, kiinteä ja yhtenäinen malli tilavalla säilytyskaapilla. Apupöytä on kätevä ja avulias ratkaisu, jos haluat lisätilaa ruoanvalmistukseen. Työtason leveys on 120 cm, ja se voidaan sijoittaa grillin viereen tai käyttää vapaasti seisovana keittiösaarekkeena. Työtaso kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, jolla voit vapaasti koota toiveidesi mukaisen omaperäisen ulkokeittiön!

- Työtaso säilytyskaapilla 120 cm
- Yhtenäinen malli ruostumatonta terästä
- Vapaasti seisova keittiösaareke tai sivupöytä ulkokeittiössä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Työtaso hyllytasolla 180 cm (Ruostumaton)

Suuri työtaso, jos haluat runsaasti tilaa, kun valmistat ruokaa ulkona. Ruostumaton työtaso tyylikkäällä ja avoimella mallilla ja kolmella käytännöllisellä hyllylevyllä. Työtason leveys on 180 cm, ja se voidaan sijoittaa grillin viereen tai käyttää vapaasti seisovana keittiösaarekkeena. Työtaso kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, jolla voit vapaasti koota toiveidesi mukaisen omaperäisen ulkokeittiön!

- Työtaso 180 cm
- Yhtenäinen malli ruostumatonta terästä
- Vapaasti seisova keittiösaareke tai sivupöytä ulkokeittiössä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Työtaso hyllytasolla 180 cm (Musta)

Suuri työtaso, jos haluat runsaasti tilaa, kun valmistat ruokaa ulkona. Musta työtaso tyylikkäänä ja avoimena mallina ja kolmella käytännöllisellä hyllylevyllä. Työtason leveys on 180 cm, ja se voidaan sijoittaa grillin viereen tai käyttää vapaasti seisovana keittiösaarekkeena. Työtaso kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, jolla voit vapaasti koota toiveidesi mukaisen omaperäisen ulkokeittiön!

- Työtaso 180 cm
- Korkealuokkainen musta malli
- Vapaasti seisova keittiösaareke tai sivupöytä ulkokeittiössä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava hiiligrilli (Ruostumaton)

Kätevä hiiligrilli yhtenäisenä mallina ruostumattomasta teräksestä. Nauti ihanista grillausilloista ulkona ja tunne luonteenomainen maku, jonka vain hiiligrilli pystyy tarjoamaan. Hiiligrillissä on integroitava rakenne, ja se kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, joka mahdollistaa tarpeesi täyttävän, omaperäisen ulkokeittiön yhdistämisen ja muotoilun.

- Joustava hiiligrilli
- Integroitava moduuli
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava hiiligrilli (Musta)

Kätevä hiiligrilli yhtenäisenä mustana mallina. Nauti ihanista grillausilloista ulkona ja tunne luonteenomainen maku, jonka vain hiiligrilli pystyy tarjoamaan. Hiiligrillissä on integroitava rakenne, ja se kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, joka mahdollistaa tarpeesi täyttävän, omaperäisen ulkokeittiön yhdistämisen ja muotoilun.

- Joustava hiiligrilli
- Integroitava musta moduuli
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava kaasugrilli (2 poltinta) - Musta

Pieni ja kätevä integroitava kaasugrilli kahdella polttimella. Tyylikäs musta malli hyödyllisillä ominaisuuksilla. Kaasugrilli kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, joka mahdollistaa tarpeesi täyttävän, omaperäisen ulkokeittiön yhdistämisen ja muotoilun.

- Kaasugrilli kahdella polttimella
- Tyylikäs musta malli
- Integroitava moduuli
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Laatikkomoduuli

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu vapaasti seisova moduuli, jossa kolme ulosvedettävää laatikkoa. Moduulissa voidaan säilyttää kuiva-aineita, ja työtasoa voidaan käyttää ruoan valmisteluun tai laskutasona. Pyörällistä moduulia on helppo siirtää sen yhdistämiseksi muihin Inox Range -moduuleihin. Käytännöllinen lisä kaikkiin ulkokeittiöihin!

- Laatikkomoduuli
- 3 suurta laatikkoa
- Lisätyötilaa
- Ruostumaton teräs

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Moduuli tiskipöydällä

Kätevä vapaasti seisova moduuli tiskipöydällä ja säilytyskaapilla. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tiskipöytämoduuli sopii yhteen muiden Inox Range -moduulien kanssa. Tilavassa pesualtaassa on kylmävesiliitäntä, ja allasta voidaan käyttää sekä vihannesten huuhteluun että käsienpesuun. Tiskipöydän alla on kaksi säilytyskaappia, joissa on tilaa roskaämpärille, lautasille, grillausvälineille ja muille tarvikkeille. Edessä oleva pieni pullonavaaja on arvostettu yksityiskohta, jonka ansiosta sinun ei tarvitse etsiä pullonavaajaa janon yllättäessä.

- Ruostumaton teräs
- Moduuli tiskipöydällä
- Lisätyötilaa

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Moduuli sivupolttimella

Investoi sivupolttimeen ja valmista myös lisukkeet ulkona samalla kun grillaat! Inox Rangen -sivupoltin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja siinä on kaksi tehokasta poltinta, jotka antavat sinulle mahdollisuuden keittää ja paistaa samaan aikaan eri lämpötiloissa.

- Ruostumaton teräs
- Kaksi sivupoltinta
- Voit keittää tai grillata lisukkeet

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Jääkaappimoduuli

Säilytä ruoat ja juomat aina helposti saatavilla! Vapaasti seisova jääkaappimoduuli tarjoaa reilusti työtilaa grillauksen valmisteluun. Moduulin jääkaapin tilavuus on 145 litraa, ja sen lämpötila voidaan säätää 0–10 asteen välille. Lasiovi on kolminkertaista karkaistua lasia, minkä ansiosta jääkaappi voi olla ulkona myös kylmissä sääolosuhteissa. Ulkokeittiön jääkaappi ei ole ainoastaan käytännöllinen, vaan se luo LED-valoillaan myös taianomaista tunnelmaa hämäriin iltoihin.

- Jääkaappimoduuli 145 litraa
- Säädettävä lämpötila (0–10 astetta)
- Ruostumaton teräs - Sininen LED-valaistus

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Kulmamoduuli 90°

Vapaasti seisova 90 asteen kulmamoduuli tyylikästä ja selkeälinjaista ruostumatonta terästä. Sijoita ulkokeittiö L-mallisesti, niin saat avoimen tilan, jossa sinulla ja ystävilläsi on runsaasti tilaa valmistaa herkullisia grilliruokia. Yhdistämällä kulmamoduulin muihin Inox Range -moduuleihin luot juuri toiveidesi mukaisen ulkokeittiön.

- 90 asteen kulmamoduuli
- Yhdistää muut moduulit
- Parantaa ulkokeittiösi ulkonäköä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Moduuli kaasugrillillä

Tukeva kaasugrilli ruostumatonta terästä. Vapaasti seisovassa grillissä on 4 erittäin tehokasta kaasupoltinta ja 1 infrapunapoltin, joiden lämpötilaa säädetään 5 säätönupin avulla. Kaasugrillissä on grilliritilä, lämpimänäpitoritilä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu rasvapelti, joka helpottaa sekä ruoanlaittoa että grillin puhtaanapitoa. Myös kahva ja kaksoiskansi ovat ruostumatonta terästä, ja kannessa on upotettu lämpömittari. Grillin erikoisuuksiin kuuluu mm. varraspaahdin, pyörivä grillivarras, jonka ansiosta liha ja kasvikset voidaan grillata hitaasti mehukkaiksi.

- 4 kaasupoltinta ja 1 infrapunapoltin
- Ruostumaton teräs
- Varraspaahdin (pyörivä grillivarras)

Lue lisää
 Indu+ - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Teppanyaki-moduuli - Arvid

Ruoanvalmistus on taito, jonka kaikki voivat oppia. Vapaasti seisovalla ulkokeittiöllä ja teppanyaki-pannulla saat reilun ruoanvalmistustason wokkaamiseen, paistamiseen tai lihan ja vihannesten keittämiseen - sinusta tulee hetkessä ruoanvalmistuksen mestari! Työtasossa, jonka malli on tyylikäs ja ajaton massiivisesta tiikistä ja mattamustalla alumiinikehikolla varustettuna, on integroitu veitsiteline ja käytännöllinen säilytyslaatikko - kaikki tarvitsemasi ruoanvalmistukseen. Ulkokeittiö on helppo siirtää ja sijoittaa minne tahansa puutarhassa, ulkotilaan tai terassille.

- Vapaasti seisova teppanyaki-pannu
- Käytännölliset säilytysratkaisut
- Tyylikäs ja ajaton design


Lue lisää

 Indu+ - Vapaasti seisova työtaso jossa tiskialtaalla - Arvid

Joustava, vapaasti seisova työtaso, joka sisältää altaan ja hanan. Voidaan sijoittaa minne tahansa pihalla, puutarhassa tai terassilla. Tee kesäkeittiöunelmistasi totta! Runsaasti työskentelytilaa ja vesipiste: vihannesten huuhtelu, käsien pesu ja ainesosien leikkaaminen sujuvat helposti. Sisäänrakennettu veitsiteline auttaa pitämään välineet järjestyksessä ja käden ulottuvilla.

Vapaasti seisova työtaso pyörillä
Käytännölliset säilytysratkaisut
Tyylikäs ja ajaton design

Lue lisää
 Indu+ - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Induktioliesi ja teppanyaki-moduuli - Arvid

Lähde kulinaariselle matkalle omassa kodissasi ja hallitse teppanyaki-ruoanvalmistus vapaasti seisovassa keittiössä induktiolevyä ja teppanyaki-pannua käyttämällä. Teppanyaki on japanilainen ruoanvalmistustyyli, joka sopii loistavasti wokkaamiseen, paistamiseen tai lihan ja vihannesten keittämiseen, ja induktiolevyllä voit kätevästi valmistaa sivussa lisukkeita, kuten riisiä ja perunoita. Työtason tiikkipuinen ja mattamusta alumiinikehikko on tyylikäs ja ajaton. Helppo ja kätevä siirtää ja sijoittaa minne tahansa puutarhaan, ulkotilaan tai terassille, jotta saat kaikki mahdollisuudet nostaa ruoanvalmistuksesi uusille tasoille!

- Vapaasti seisova moduuli
- Induktioliesi ja teppanyaki-pannu yhdessä
- Käytännölliset säilytysratkaisut


Lue lisää

 Indu+ - Vapaasti seisova grillivaunu (Gazzgrill)

Gazzgrill grillivaunu - mobiili ulkokeittiö, joka maksimoi ruoanvalmistuskokemuksen ulkona! Erittäin joustava, vapaasti seisova ulkokeittiö, joka voidaan sijoittaa minne tahansa puutarhaan, ulkotilaan tai terassille - ruoanvalmistus ulkona ei ole koskaan ennen ollut yhtä kätevää! Tämä ulkokeittiö tarjoaa ainutlaatuisen 2-in-1-ratkaisun yhdistetyllä kaasugrillillä ja lukollisella paistotasolla - täydellinen, kun haluat grillata, paistaa tai keittää samanaikaisesti! Meillä on kaikki, mitä tarvitset ulkokeittiöösi: suurempi työtaso pitemmällä pöytälevyllä, sisäinen veitsiteline ja käytännöllinen laatikko grillaustarvikkeille jne.

- Mobiili ulkokeittiö maksimaaliselle ruoanvalmistuskokemukselle
- Käytännöllinen veitsiteline grillin vieressä
- 2-in-1-ratkaisu yhdistetyllä grillillä ja paistotasolla
- Sisältää grillikupu ja lämpömittari


Lue lisää
 Indu+ - Vapaasti seisova grillivaunu (Gazzgrill)

Gazzgrill grillivaunu - mobiili ulkokeittiö, joka maksimoi ruoanvalmistuskokemuksen ulkona! Erittäin joustava, vapaasti seisova ulkokeittiö, joka voidaan sijoittaa minne tahansa puutarhaan, ulkotilaan tai terassille - ruoanvalmistus ulkona ei ole koskaan ennen ollut yhtä kätevää! Tämä ulkokeittiö tarjoaa ainutlaatuisen 2-in-1-ratkaisun yhdistetyllä kaasugrillillä ja lukollisella paistotasolla - täydellinen, kun haluat grillata, paistaa tai keittää samanaikaisesti! Meillä on kaikki, mitä tarvitset ulkokeittiöösi: suurempi työtaso pitemmällä pöytälevyllä, sisäinen veitsiteline ja käytännöllinen laatikko grillaustarvikkeille jne.

- Mobiili ulkokeittiö maksimaaliselle ruoanvalmistuskokemukselle
- Käytännöllinen veitsiteline grillin vieressä
- 2-in-1-ratkaisu yhdistetyllä grillillä ja paistotasolla
- Sisältää grillikupu ja lämpömittari


Lue lisää
 Indu+ - Vapaasti seisova juomavaunu - Iceboy

Iceboy - vapaasti seisova juomavaunu irrotettavalla pöytälevyllä ja sisäisellä jääsäiliöllä. Moduuli on vapaasti seisova ja varustettu pyörillä, minkä vuoksi sen esille ottaminen ja sijoittaminen puutarhaan, ulkotilaan tai terassille käy helpommin. Tyylikäs ja ajaton malli massiivisesta tiikistä valkoinen alumiinirungolla - yhdistelmä tuntuu elävältä samalla, kun sen hoito on erittäin helppoa. Juomavaunun sijoittaminen on helppoa ja lisäksi se on kaunis ulkokaluste. Pöytälevy on irrotettava ja sitä voidaan mainiosti käyttää sivupöytänä, keittiösaarekkeena ja juomavaununa. Hyvällä työtasolla voit valmistaa ja tarjoilla paikan päällä - Pidä pullot kylminä jääsäiliössä, kata buffet pikkupurtavalla tai miksipä ei äyriäisillä.

- Vapaasti seisova ja helppo sijoittaa ulos tarpeen ja paikan mukaan
- Hyvännäköinen ja käytännöllinen kaluste ulkona, kun sinulla on vieraita
- Yhdistä ja käytä sivupöytänä, keittiösaarekkeena ja juomavaununa


Lue lisää
 Indu+ - Vapaasti seisova juomavaunu - Iceboy

Iceboy - vapaasti seisova juomavaunu irrotettavalla pöytälevyllä ja sisäisellä jääsäiliöllä. Moduuli on vapaasti seisova ja varustettu pyörillä, minkä vuoksi sen esille ottaminen ja sijoittaminen puutarhaan, ulkotilaan tai terassille käy helpommin. Tyylikäs ja ajaton malli massiivisesta tiikistä mattamustalla alumiinirungolla - yhdistelmä tuntuu elävältä samalla, kun sen hoito on erittäin helppoa. Juomavaunun sijoittaminen on helppoa ja lisäksi se on kaunis ulkokaluste. Pöytälevy on irrotettava ja sitä voidaan mainiosti käyttää sivupöytänä, keittiösaarekkeena ja juomavaununa. Hyvällä työtasolla voit valmistaa ja tarjoilla paikan päällä - Pidä pullot kylminä jääsäiliössä, kata buffet pikkupurtavalla tai miksipä ei äyriäisillä.

- Vapaasti seisova ja helppo sijoittaa ulos tarpeen ja paikan mukaan
- Hyvännäköinen ja käytännöllinen kaluste ulkona, kun sinulla on vieraita
- Yhdistä ja käytä sivupöytänä, keittiösaarekkeena ja juomavaununa


Lue lisää
 Indu+ - Vapaasti seisova työtaso jossa tiskialtaalla - Arvid

Joustava, vapaasti seisova työtaso, joka sisältää altaan ja hanan. Voidaan sijoittaa minne tahansa pihalla, puutarhassa tai terassilla. Tee kesäkeittiöunelmistasi totta! Runsaasti työskentelytilaa ja vesipiste: vihannesten huuhtelu, käsien pesu ja ainesosien leikkaaminen sujuvat helposti. Sisäänrakennettu veitsiteline auttaa pitämään välineet järjestyksessä ja käden ulottuvilla.

- Vapaasti seisova työtaso pyörillä
- Käytännölliset säilytysratkaisut
- Tyylikäs ja ajaton design

Lue lisää
 Indu+ - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Teppanyaki-moduuli - Arvid

Ruoanvalmistus on taito, jonka kaikki voivat oppia. Vapaasti seisovalla ulkokeittiöllä ja teppanyaki-pannulla saat reilun ruoanvalmistustason wokkaamiseen, paistamiseen tai lihan ja vihannesten keittämiseen - sinusta tulee hetkessä ruoanvalmistuksen mestari! Työtasossa, jonka malli on tyylikäs ja ajaton massiivisesta tiikistä ja valkoisella alumiinikehikolla varustettuna, on integroitu veitsiteline ja käytännöllinen säilytyslaatikko - kaikki tarvitsemasi ruoanvalmistukseen. Ulkokeittiö on helppo siirtää ja sijoittaa minne tahansa puutarhassa, ulkotilaan tai terassille.

- Vapaasti seisova teppanyaki-pannu
- Käytännölliset säilytysratkaisut
- Tyylikäs ja ajaton design


Lue lisää

 Indu+ - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Induktioliesi ja teppanyaki-moduuli - Arvid

Lähde kulinaariselle matkalle omassa kodissasi ja hallitse teppanyaki-ruoanvalmistus vapaasti seisovassa keittiössä induktiolevyä ja teppanyaki-pannua käyttämällä. Teppanyaki on japanilainen ruoanvalmistustyyli, joka sopii loistavasti wokkaamiseen, paistamiseen tai lihan ja vihannesten keittämiseen, ja induktiolevyllä voit kätevästi valmistaa sivussa lisukkeita, kuten riisiä ja perunoita. Työtason tiikkipuinen ja valkoinen alumiinikehikko on tyylikäs ja ajaton. Helppo ja kätevä siirtää ja sijoittaa minne tahansa puutarhaan, ulkotilaan tai terassille, jotta saat kaikki mahdollisuudet nostaa ruoanvalmistuksesi uusille tasoille!

- Vapaasti seisova moduuli
- Induktioliesi ja teppanyaki-pannu yhdessä
- Käytännölliset säilytysratkaisut


Lue lisää

 Asiakaspalvelu

BLACK WEEKEND
11:00-16:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan