Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Täältä löydät moduuleja, joista voit rakentaa vapaasti seisovan ulkokeittiön. Tarjoamme muun muassa grillimoduuleja, tarvikemoduuleja, kulmamoduuleja ja säilytysmoduuleja. Laajasta valikoimastamme löydät kaikki mahdolliset moduulit kesäkeittiöösi. Oletko epävarma, mitkä moduulit sopivat juuri sinulle ja kuinka monta tarvitset? Jos sinulla on kysymyksiä tai ajatuksia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin me autamme sinua löytämään toiveitasi vastaavan vapaasti seisovan paketin.

 Myoutdoorkitchen - Säilytyskaappimoduuli

Vapaasti seisova moduuli, jossa on tilava säilytyskaappi. Tukeva ja tyylikäs moduuli ylellistä ruostumatonta 304-terästä. Säilytyskaapissa on kaksi ovea ja 3 hyllyä. Runsaasti säilytystilaa. Moduuli toimii myös lisätyötilana ulkokeittiössä. Sopii ruoan valmisteluun ja tarjoiluun. Kätevä moduuli, joka sopii täydellisesti ulkokeittiöön!

- Ruostumatonta 304-terästä
- Vapaasti seisova säilytysmoduuli
- Lisätyötilaa
- Sisähyllyt

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Säilytyskaappimoduuli

Vapaasti seisova moduuli, jossa on tilava säilytyskaappi. Tukeva ja tyylikäs moduuli ylellistä mustaa ja ruostumatonta 304-terästä. Säilytyskaapissa on kaksi ovea ja 3 hyllyä. Runsaasti säilytystilaa. Moduuli toimii myös lisätyötilana ulkokeittiössä. Sopii ruoan valmisteluun ja tarjoiluun. Kätevä moduuli, joka sopii täydellisesti ulkokeittiöön!

- Ylellinen musta muotoilu
- Ruostumatonta 304-terästä
- Vapaasti seisova säilytysmoduuli
- Lisätyötilaa
- Sisähyllyt

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Kamado-Moduuli

Upota Kamado tähän erityisesti kehitettyyn moduuliin, jonka ansiosta vapaasti seisova ulkokeittiö näyttää yhdenmukaiselta kokonaisuudelta. Moduulin lisäksi Kamado Medio, joka on parhaiten myyvä mallimme. Nosta ulkokeittiösi uudelle tasolle ja valitse kamado!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Kamado-Moduuli

Suosittu Kamado-moduulimme on nyt saatavilla myös mustana! Upota Kamado tähän sitä varten luotuun moduuliin, jonka saa vapaasti seisovan ulkokeittiön näyttämään yhdenmukaiselta kokonaisuudelta. Tukeva, kestävä ja laadukas moduuli on valmistettu kokonaan ruostumattomasta 304-teräksestä. Moduulin lisäksi paketti sisältää myydyimmän grillimallimme Kamado Medion. Nosta ulkokeittiösi uudelle tasolle ja valitse kamado!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Moduuli tiskipöydällä ja säilytyskaapeilla

Vapaasti seisova, moderni tiskipöytä ja säilytyslaatikkomoduuli ruostumatonta terästä. Ennen grillin käyttöä ja sen jälkeen tarvitaan vesihana ja työtila lihan ja vihannesten huuhtelemista, käsien pesua tai ruoka-aineiden leikkaamista ja silppuamista varten. Tukeva ja kestävä moduuli ruostumatonta 304 SS -terästä. Tiskipöydän alla on kaksi kaapinovea ja runsaasti säilytystilaa esimerkiksi grillausvälineille ja jäteastialle. Huippuluokan moduuli - Välttämätön osa ulkokeittiötä!

- Ruostumaton ja moderni pinnoitus
- Juokseva vesi ulkokeittiöön
- Kaksi isoa säilytystilaa

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Tiskipöytä- ja säilytyskaapeilla

Vapaasti seisova ylellisen musta tiskipöytä- ja säilytyslaatikkomoduuli. Ennen grillin käyttöä ja sen jälkeen tarvitaan vesihana ja työtila lihan ja vihannesten huuhtelemista, käsien pesua tai ruoka-aineiden leikkaamista ja silppuamista varten. Tukeva ja kestävä moduuli ruostumatonta 304 SS -terästä. Tiskipöydän alla on kaksi kaapinovea ja runsaasti säilytystilaa esimerkiksi grillausvälineille ja jäteastialle. Huippuluokan moduuli - Välttämätön osa ulkokeittiötä!

- Ylellinen musta viimeistely
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Juokseva vesi ulkokeittiöön
- 2 suurta säilytystilaa

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Perusmoduuli 180 cm (3 moduulia) - Ruostumaton

Rakenna ja luo ulkotiloihin oma moduulikeittiösi! Ruostumaton perusmoduuli Myoutdoorkitchenin joustavasta moduulijärjestelmästä Nordic Line, josta voit valita ja lisätä haluamiasi yhdistelmiä ja toimintoja. Perusmoduulissa on tilaa kolmelle integroitavalle moduulille, sen kokoaminen, siirtäminen ja yhdistäminen Nordic Linen kaikkiin moduuleihin on helppoa. Käytännöllinen ja joustava, joilla saat toiveisiisi mukautetun persoonallisen ulkokeittiön!

- Rakenna oma moduulikeittiösi
- Selkeälinjainen malli ruostumatonta terästä
- Rakennettava runko 180 cm
- Paikat kolmelle integroitavalle moduulille

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava allasmoduuli (Ruostumaton)

Ulkokeittiön vesihana ja tiskiallas helpottavat työvälineiden nopeaa huuhtomista, pesemistä ja puhtaanapitoa, kun valmistat ruokaa ulkotiloissa. Allasmoduulin malli on integroitava ja selkeälinjainen ruostumattomasta teräksestä. Allas kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan moduulisarjaan Nordic Line, jonka moduuleilla voit mukauttaa, vaihtaa ja yhdistää ulkokeittiötäsi omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

- Integroitava allasmoduuli
- Tyylikäs malli ruostumatonta terästä
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Leikkuulauta- ja säilytysmoduuli (Ruostumaton)

Leikkuulauta ulkokeittiössä on täydellinen ja kätevä apu grillin lähellä, kun sinun on silputtava ja leikattava lihaa tai vihanneksia ennen ruoanvalmistusta, sen aikana tai sen jälkeen. Tässä integroitavassa moduulissa on kätevä vankka leikkuulauta valmistettuna massiivisesta puusta. Alla on käytännöllinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu säilytyslaatikko, jossa voidaan säilyttää veitsiä ja muita grillausvälineitä.

- Integroitava leikkuulaudalla ja säilytyslaatikolla
- Yhtenäinen malli ruostumatonta terästä puisilla yksityiskohdilla
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava sivupoltin (Ruostumaton)

Sivupoltin on täydellinen lisä ja käytännöllinen toiminto ulkokeittiössä. Sivupolttimella saat keittiöön ylimääräisen keittotason, jolla voit valmistaa pieniä ruokalajeja ja lisukkeita. Integroitavan sivupolttimen malli on selkeälinjainen ja ruostumatonta terästä. Se kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, joka tarjoaa mahdollisuuden lisätä ja yhdistää valinnaisia moduuleja ja toimintoja tarpeen mukaan.

- Integroitava sivupoltin
- Tyylikäs malli ruostumatonta terästä
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Moduuli jääkaapilla ja säilytyskaapeilla

Vapaasti seisova moduuli jääkaapilla ja säilytyskaapeilla, ruostumatonta terästä. Jääkaapissa on kompressorijäähdytys, ja se pystyy pitämään 3-10 °C lämpötilan. Moduulissa on myös suuri kaappi kuivatavaroille. Sopii täydellisesti ulkokeittiöön!

- Ruostumaton ja moderni pinnoitus
- Vapaasti seisova moduuli
- Jääkaappi hyllyillä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Moduuli jääkaappi kahdella ovella

Vapaasti seisova moduuli jääkaappi ruostumattomalla pinnoituksella. Jääkaapissa on kompressorijäähdytys, ja se pystyy pitämään 3 °C lämpötilan. Sopii täydellisesti ulkokeittiöön!

- Ruostumaton ja moderni pinnoitus
- Vapaasti seisova moduuli
- Jääkaappi hyllyillä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Moduuli jääkaappi kahdella ovella

Vapaasti seisova kaksiovinen jääkaappi, jonka muotoilu on moderni ja viimeistely musta. Tilava jääkaappi raaka-aineiden ja juomien kylmäsäilytykseen grillin yhteydessä. Jääkaapin tilavuus on 126 litraa, siinä on kaksi ovea, kuusi tilavaa ruostumatonta hyllyä, kompressorijäähdytys ja jopa 3 °C:n lämpötila. Lisäksi siinä on vaaleansininen LED-valaistus, joka luo miellyttävää tunnelmaa ulkokeittiöön ja elävöittää tilaa illan pimeydessä.

- Vapaasti seisova moduuli
- Moderni musta viimeistely
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Jääkaappi ja hyllyt

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Moduuli puilla lämpiävä pizzauuni - Naples

Naples – toteuta unelmasi täydellisestä ulkokeittiöstä! Vapaasti seisova puilla lämpiävä pizzauuni, jossa on ylellinen ja tyylikäs musta muotoilu. Pizzauuni on valmistettu erittäin laadukkaasta ruostumattomasta 304-teräksestä. Pizzauuni kuumenee 10 minuutissa 350 asteeseen ja 30 minuutissa jopa 500 asteeseen. Kun lämpötila on saavutettu, rakenteen kaksi ulkokuorta säilyttävät lämmön kunnes kaikki päivällisvieraat ovat saapuneet. Pizzauuni tuo iloa ruoanlaittoon, ja voit valmistaa ruoan omien toiveidesi ja makusi mukaan. Kehitä täydellinen, makuhermoja hivelevä pizza, piirakka tai leipä.

- Puilla lämpiävä pizzauuni
- Tyylikäs musta muotoilu
- Ruostumatonta 304-terästä
- Kuumenee jopa 500-asteiseksi
- (Leveys x korkeus x syvyys) 78,6 x 188 x 58 cm

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Moduuli 4 laatikolla

Vapaasti seisova moduuli 4 laatikolla Moduulilla saat runsaasti tilaa kuivatuotteille. Moduulin yläosaa voidaan mainiosti käyttää työtasona ruoanvalmistuksen mm. yhteydessä. Kätevä moduuli, joka sopii täydellisesti ulkokeittiöön!

- Ruostumaton ja moderni pinnoitus
- Vapaasti seisova moduuli
- Hyvä työtaso yläosassa

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Kulmamoduuli 45°

Ruostumaton kulmamoduuli 45° sopii avaran ja tilavan ulkokeittiön luomiseen. Kulmamoduuli on erittäin kestävä ja valmistettu parhaasta ruostumattomasta 304 SS -teräksestä. Se on helppo sijoittaa terassin tai pihan nurkkaan. Moduuli tarjoaa reilusti lisälaskutilaa grillin yhteyteen.

- 45 asteen kulma
- Laadukasta ruostumatonta 304 SS -terästä
- Laajentaa ulkokeittiötä
- Runsaasti ruoanlaittotilaa ulkokeittiöön

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Kulmamoduuli 90°

90 asteen kulmamoduuli ruostumattomalla pinnoituksella. Tällä moduulilla voit mainiosti luoda ulkokeittiöösi kulman. Valmistettu parhaasta materiaalista - 304 SS teräs.

- Yhdistää muut moduulit
- 90 asteen kulma
- Parantaa ulkokeittiösi ulkonäköä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Kulmamoduuli 90°

90 asteen kulmamoduuli, jossa on tyylikäs musta viimeistely. Lisää työtilaa ulkokeittiöön! Tällä moduulilla voit mainiosti luoda ulkokeittiöösi kulman. Valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta 304 SS -teräksestä. Helppo sijoittaa terassin tai pihan nurkkaan.

- Tyylikäs musta viimeistely
- Yhdistää muut moduulit
- 90 asteen kulma
- Parantaa ulkokeittiösi ulkonäköä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Kulmamoduuli 90° - Large

Vapaasti seisova 90 asteen kulmamoduuli, jossa on säilytyskaappi. Ylellinen ja tyylikäs viimeistely, valmistettu kokonaan parhaasta ruostumattomasta 304-teräksestä. Unelma naapuruston näyttävimmästä ulkokeittiöstä on helppo toteuttaa kulmamoduulilla. Tällä tukevalla moduulilla ulkokeittiötä voi laajentaa 90 asteen kulmaan, mikä tuo ulkokeittiöön avaruutta ja tilan tuntua. Helppo sijoittaa terassin tai pihan nurkkaan.

- 90 asteen kulma
- Tyylikästä ruostumatonta 304-terästä
- Sisällä säilytyshyllyt
- Sopii loistavasti terassille tai muualle pihalle

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Kulmamoduuli 90° - Large

Vapaasti seisova 90 asteen kulmamoduuli, jossa on säilytyskaappi. Moderni ja ylellinen musta muotoilu. Unelma naapuruston näyttävimmästä ulkokeittiöstä on helppo toteuttaa kulmamoduulilla. Koko moduuli on valmistettu parhaasta ruostumattomasta 304-teräksestä. Tällä tukevalla moduulilla ulkokeittiötä voi laajentaa 90 asteen kulmaan, mikä tuo ulkokeittiöön avaruutta ja tilan tuntua. Helppo sijoittaa terassin tai pihan nurkkaan.

- Tyylikäs musta viimeistely
- 90 asteen kulma
- 100 % ruostumatonta 304 SS -terästä
- Sisällä säilytyshyllyt
- Sopii loistavasti terassille tai muualle pihalle

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Kahden sivupolttimen moduuli

Päivitä ulkokeittiötä – sijoita vapaasti seisomaan sivupolttimeen. Monikäyttöinen moduuli ulkokeittiöön avaa aivan uudet mahdollisuudet ruoanlaittoon ulkona. Vapaasti seisovassa moduulissa on kaksi sivupoltinta ja ylellinen viimeistely ruostumatonta 304 SS -terästä. Sivupoltin grillin yhteydessä monipuolistaa ruoanlaittoa ja tekee siitä hauskempaa. Tartu mahdollisuuteen laajentaa kulinaarisia taitojasi!

- Kaksi sivupoltinta
- Käytännöllisyyttä ulkokeittiöön
- Ylellinen viimeistely ruostumatonta terästä
- Voit keittää tai grillata lisukkeet

Lue lisää
 Myoutdoorktichen - Black Collection - Kahden sivupolttimen moduuli

Päivitä ulkokeittiötä – sijoita vapaasti seisomaan sivupolttimeen. Monikäyttöinen moduuli ulkokeittiöön avaa aivan uudet mahdollisuudet ruoanlaittoon ulkona. Tässä vapaasti seisovassa, tyylikkään mustassa moduulissa on kaksi sivupoltinta. Ylellinen ja erittäin laadukas viimeistely ruostumatonta 304 SS -terästä. Sivupoltin grillin yhteydessä monipuolistaa ruoanlaittoa ja tekee siitä hauskempaa. Tartu mahdollisuuteen laajentaa kulinaarisia taitojasi!

- Kaksi sivupoltinta
- Käytännöllisyyttä ulkokeittiöön
- Tyylikäs musta ja ruostumaton viimeistely
- Voit keittää tai grillata lisukkeet

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Teppanyaki-Moduuli

Teppanyaki-paistopöytä on todellisen ulkokeittiön ystävän välttämättömyys! Teppanyaki on perinteikäs japanilainen ruoanlaittomenetelmä, ja teppanyaki-paistopöytä sopii lihan ja kasvisten wokkaamiseen, paistamiseen ja keittämiseen. Huippumoderni paistopöytä ruostumatonta terästä, jossa on 3 tehokasta poltinta ja paristokäyttöinen sähköinen piezosytytys, jolla pääset aloittamaan ruoanlaiton nopeasti. Vankat nupit, joissa on sininen LED-valo, luovat tunnelmaa ulkokeittiöön illalla. Huippuluokan teppanyaki-paistopöytä – tarjoile ruoka suoraan levyltä. Yhdistettynä grilliin se tarjoaa ainutlaatuisen ruoanlaittoelämyksen!

- Ruostumaton ja tyylipuhdas pinnoitus
- Vapaasti seisova
- 3 mm:n teppanyaki-levy
- Sopii wokkaamiseen tai lihan ja kasvisten kypsennykseen
- Tarjoile ruoka suoraan levyltä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Teppanyaki-Moduuli

Teppanyaki-paistopöytä on todellisen ulkokeittiön ystävän välttämättömyys! Teppanyaki on perinteikäs japanilainen ruoanlaittomenetelmä, ja teppanyaki-paistopöytä sopii lihan ja kasvisten wokkaamiseen, paistamiseen ja keittämiseen. Huippumoderni musta paistopöytä ruostumatonta terästä, jossa on 3 tehokasta poltinta ja paristokäyttöinen sähköinen piezosytytys, jolla pääset aloittamaan ruoanlaiton nopeasti. Vankat nupit, joissa on sininen LED-valo, luovat tunnelmaa ulkokeittiöön illalla. Huippuluokan teppanyaki-paistopöytä – tarjoile ruoka suoraan levyltä. Yhdistettynä grilliin se tarjoaa ainutlaatuisen ruoanlaittoelämyksen!

- Ylellinen musta viimeistely
- Vapaasti seisova
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- 3 mm:n teppanyaki-levy
- Sopii wokkaamiseen tai lihan ja kasvisten kypsennykseen

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Moduuli puilla lämpiävä pizzauuni - Naples

Naples on vapaasti seisova puilla lämpiävä pizzauuni, jossa on tyylikäs design. Laadukasta ruostumatonta terästä. Pizzauuni kuumenee 10 minuutissa 350 asteeseen ja 30 minuutissa jopa 500 asteeseen. Kun lämpötila on saavutettu, rakenteen kaksi ulkokuorta säilyttävät lämmön kunnes kaikki päivällisvieraat ovat saapuneet. Pizzauuni tuo iloa ruoanlaittoon, ja voit valmistaa ruoan omien toiveidesi ja makusi mukaan. Kehitä täydellinen, makuhermoja hivelevä pizza, piirakka tai leipä.

- 100 % ruostumaton teräs 304
- Kuumenee jopa 500 asteeseen
- (Leveys x Korkeus x Syvyys) 78,6 x 188 x 58 cm

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Kahden sivupolttimen moduuli

Päivitä ulkokeittiötä – sijoita vapaasti seisomaan sivupolttimeen. Ruostumaton sivupoltin ja kaksi tyylikkäästi muotoiltua lämpölevyä sopivat kaikkiin tyyleihin. Monikäyttöinen moduuli ulkokeittiöön avaa aivan uudet mahdollisuudet ruoanlaittoon ulkona. Sivupoltin grillin vieressä monipuolistaa ruoanlaittoa ja tekee siitä hauskempaa.

- Perinteinen ja tyylikäs muotoilu ruostumatonta terästä
- Kaksi lämpölevyä
- Paljon vastinetta rahalle ja monikäyttöisyyttä ulkokeittiöön
- Voit keittää tai grillata lisukkeet

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Säilytyskaappimoduuli

Vapaasti seisova, perinteisesti muotoiltu ja tyylikäs säilytyskaappimoduuli ruostumatonta terästä. Moduulissa on kaksi ovea ja 3 syvää hyllyä. Runsaasti säilytystilaa. Moduuli toimii myös lisätyötilana ulkokeittiössä. Sopii ruoan valmisteluun ja tarjoiluun. Käytännöllinen ja hintansa arvoinen moduuli!

- Ruostumaton muotoilu
- Hintansa arvoinen säilytysmoduuli
- Lisätyötilaa
- Tilavat sisähyllyt

Lue lisää
 Skeldervik - Vapaasti seisova laatikkomoduuli

Vapaasti seisova laatikkomoduuli yhdellä laatikolla ja mustalla silkkimattapintaisella viimeistelyllä. Laatikkomoduulissa on kauniit skandinaaviset selkeälinjaiset linjat yhdessä runsasseoksisen ruostumattoman teräksen 304-SS kanssa. Toimiva moduuli reilulla laskutilalla ja työtasolla valmistettuna ruostumattomasta teräksestä, jotta kaikki juhlavalmistelut voidaan tehdä grillin äärellä.

- Musta silkkimattapintainen viimeistely
- Korkealuokkaista muotoilua ruostumattomasta teräksestä puisilla yksityiskohdilla
- Suuri työtaso
- Skandinaavinen design
- Tilava säilytystila

Lue lisää
 Skeldervik - Vapaasti seisova moduuli altaalla

Luo toimiva ulkokeittiö juoksevalla vedellä! Vapaasti seisova allasmoduuli runsasseoksisesta ja korkealaatuisesta ruostumattomasta 304 SS teräksestä. Vaikuttavia kromisia yksityiskohtia, jotka korostavat mustaa silkkimattapintaista viimeistelyä. Moduulin rakenne on vankka, valmistettu kestävistä komponenteista, jotka sulautuvat uniikkiin skandinaaviseen muotoiluun. Tällä moduulilla saat juoksevaa vettä, mikä helpottaa sekä työtasojen ja käsien puhtaanapitoa valmistettaessa ruokaa ulkotiloissa.

- Musta silkkimattapintainen viimeistely
- Korkealuokkaista muotoilua ruostumattomasta teräksestä puisilla yksityiskohdilla
- Valmistettu Ruotsissa
- Skandinaavinen design

Lue lisää
 Skeldervik - Vapaasti seisova kulmamoduuli

Kulmamoduuli skandinaavista muotoilua selkeälinjaisilla suorilla linjoilla ja toimivalla korkealaatuisella designilla. Miellyttävä yhdistelmä huolella valittuja komponentteja runsasseoksisesta ruostumattomasta teräksestä 304 SS. Musta silkkimattapinta tekee kulmamoduulista korkealuokkaisen ja pelkistetyn, joka sopii kaikkiin ympäristöihin. Moduulille on helppo löytää paikka ulkotilassa ja sitä voidaan mainiosti käyttää pienenä keittiösaarekkeena, apupöytänä tai sivupöytänä ulkokeittiössä.

- Skandinaavinen design
- Ylellistä muotoilua ruostumattomasta teräksestä puisilla yksityiskohdilla
- Valmistettu Ruotsissa
- Musta silkkimattapintainen viimeistely

Lue lisää
 Skeldervik - Vapaasti seisova hiiligrilli

Vapaasti seisova hiiligrilli skandinaavista muotoilua, jota selkeälinjaiset suorat linjat ja vankka rakenne ruostumattomasta teräksestä 304 SS korostavat. Uniikki yhdistelmä huolella valittuja, korkealaatuisia komponentteja, jotka yhdessä mustan silkkimattapintaisen pinnan kanssa tekevät hiiligrillistä korkealuokkaisen ja upean näköisen. Kuuman hiilloksen päällä on reilunkokoinen 74.5 x 40 cm grillialue, jonka päällä voidaan luoda kulinaarisia makuja ulkokeittiössä.

- Hiiligrilli 74.5 x 40 cm grillialueella
- Suoralinjainen skandinaavinen design
- Valmistettu Ruotsissa
- Ylellinen musta silkkimattapintainen viimeistely


Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Perusmoduuli 120 cm (2 moduulia) - Ruostumaton

Rakenna ja luo ulkotiloihin oma moduulikeittiösi! Ruostumaton perusmoduuli Myoutdoorkitchenin joustavasta moduulijärjestelmästä Nordic Line, josta voit valita ja lisätä haluamiasi yhdistelmiä ja toimintoja. Perusmoduulissa on tilaa kahdelle integroitavalle moduulille, sen kokoaminen, siirtäminen ja yhdistäminen Nordic Linen kaikkiin moduuleihin on helppoa. Käytännöllinen ja joustava, joilla saat toiveisiisi mukautetun persoonallisen ulkokeittiön!

- Rakenna oma moduulikeittiösi
- Selkeälinjainen malli ruostumatonta terästä
- Rakennettava runko 120 cm
- Paikat kahdelle integroitavalle moduulille

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Perusmoduuli 120 cm (2 moduulia) - Musta

Rakenna ja luo ulkotiloihin oma moduulikeittiösi! Musta perusmoduuli Myoutdoorkitchenin joustavasta Nordic Line -moduulijärjestelmästä, josta voit valita ja lisätä haluamiasi yhdistelmiä ja toimintoja. Perusmoduulissa on tilaa kahdelle integroitavalle moduulille, sen kokoaminen, siirtäminen ja yhdistäminen Nordic Linen kaikkiin moduuleihin on helppoa. Käytännöllinen ja joustava, joilla saat toiveisiisi mukautetun persoonallisen ulkokeittiön!

- Rakenna oma moduulikeittiösi
- Näyttävä musta malli
- Rakennettava runko 120 cm
- Paikat kahdelle integroitavalle moduulille

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava kaasugrilli (5 poltinta) - Musta

Moderni, integroitava kaasugrilli mustalla viimeistelypinnalla ja viidellä tehokkaalla polttimella. Tyylikkäällä ja käytännöllisellä kaasugrillillä on helppo luoda viihtyisä grillaustunnelma ulkona. Tämä grilli kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, joka mahdollistaa tarpeesi täyttävän, omaperäisen ulkokeittiön yhdistämisen ja muotoilun.

- Kaasugrilli viidellä polttimella
- Korkealuokkainen musta malli
- Integroitava moduuli
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava kaasugrilli (5 poltinta) - Ruostumaton

Moderni, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaasugrilli viidellä tehokkaalla polttimella. Tyylikkäällä ja käytännöllisellä kaasugrillillä on helppo luoda viihtyisä grillaustunnelma ulkona. Tämä grilli kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, joka mahdollistaa tarpeesi täyttävän, omaperäisen ulkokeittiön yhdistämisen ja muotoilun.

- Kaasugrilli viidellä polttimella
- Tyylikäs malli ruostumatonta terästä
- Integroitava moduuli
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava allasmoduuli (Musta)

Ulkokeittiön vesihana ja tiskiallas helpottavat työvälineiden nopeaa huuhtomista, pesemistä ja puhtaanapitoa, kun valmistat ruokaa ulkotiloissa. Allasmoduuli on musta yhtenäinen malli tyylikkäillä linjoilla. Allas kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan moduulisarjaan Nordic Line, jonka moduuleilla voit mukauttaa, vaihtaa ja yhdistää ulkokeittiötäsi omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

- Integroitava allasmoduuli
- Näyttävä musta viimeistelypinta
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava sivupoltin (Musta)

Sivupoltin on täydellinen lisä ja käytännöllinen toiminto ulkokeittiössä. Sivupolttimella saat keittiöön ylimääräisen keittotason, jolla voit valmistaa pieniä ruokalajeja ja lisukkeita. Integroitavan sivupolttimen malli on musta, selkeälinjainen ja ruostumatonta terästä. Se kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, joka tarjoaa mahdollisuuden lisätä ja yhdistää valinnaisia moduuleja ja toimintoja tarpeen mukaan.

- Integroitava sivupoltin
- Korkealuokkainen musta viimeistelypinta
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Leikkuulauta- ja säilytysmoduuli (Musta)

Leikkuulauta ulkokeittiössä on täydellinen ja kätevä apu grillin lähellä, kun sinun on silputtava ja leikattava lihaa tai vihanneksia ennen ruoanvalmistusta, sen aikana tai sen jälkeen. Tässä integroitavassa moduulissa on kätevä vankka leikkuulauta valmistettuna massiivisesta puusta. Alla on selkeälinjainen ja käytännöllinen säilytyslaatikko yhtenäisenä mustana mallina, jossa voidaan säilyttää veitsiä ja muita grillausvälineitä.

- Integroitava leikkuulaudalla ja säilytyslaatikolla
- Selkeälinjainen musta malli korkealuokkaisilla puisilla yksityiskohdilla
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Perusmoduuli 180 cm (3 moduulia) - Musta

Rakenna ja luo ulkotiloihin oma moduulikeittiösi! Musta perusmoduuli Myoutdoorkitchenin joustavasta moduulijärjestelmästä Nordic Line, josta voit valita ja lisätä haluamiasi yhdistelmiä ja toimintoja. Perusmoduulissa on tilaa kolmelle integroitavalle moduulille, sen kokoaminen, siirtäminen ja yhdistäminen Nordic Linen kaikkiin moduuleihin on helppoa. Käytännöllinen ja joustava, joilla saat toiveisiisi mukautetun persoonallisen ulkokeittiön!

- Rakenna oma moduulikeittiösi
- Korkealuokkainen musta malli
- Rakennettava runko 180 cm
- Paikat kolmelle integroitavalle moduulille

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Perusmoduuli ovella 120 cm (2 moduulia) - Ruostumaton

Rakenna ja luo ulkotiloihin oma moduulikeittiösi! Vankka ruostumaton malli tilavilla säilytyskaapeilla Myoutdoorkitchenin joustavasta moduulijärjestelmästä Nordic Line, josta voit valita ja lisätä haluamiasi yhdistelmiä ja toimintoja. Perusmoduulissa on tilaa kahdelle integroitavalle moduulille, sen kokoaminen, siirtäminen ja yhdistäminen Nordic Linen kaikkiin moduuleihin on helppoa. Käytännöllinen ja joustava, joilla saat toiveisiisi mukautetun persoonallisen ulkokeittiön!

- Rakenna oma moduulikeittiösi
- Selkeälinjainen malli ruostumatonta terästä
- Rakennettava runko 120 cm
- Säilytyskaappi ovilla
- Paikat kahdelle integroitavalle moduulille

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vapaasti seisova jääkaappi (Ruostumaton)

Ruostumaton jääkaappi säilytyslaatikolla Jääkaapilla voit hyödyntää ulkokeittiön kaikki mahdollisuudet samalla, kun se helpottaa valmisteluita ulkona ja pitää ruokasi ja juomasi kylminä ennen tarjoilua. Jääkaappi kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan ja rakennettavaan moduulisarjaan Nordic Line. Hyvä grillausolut tulee suoraan ulkokeittiöstä!

- Jääkaappi
- Yhtenäinen malli ruostumatonta terästä
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vapaasti seisova jääkaappi (Musta)

Tyylikäs musta jääkaappi säilytyslaatikolla. Jääkaapilla voit hyödyntää ulkokeittiön kaikki mahdollisuudet samalla, kun se helpottaa valmisteluita ulkona ja pitää ruokasi ja juomasi kylminä ennen tarjoilua. Jääkaappi kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan ja rakennettavaan moduulisarjaan Nordic Line. Hyvä grillausolut tulee suoraan ulkokeittiöstä!

- Jääkaappi
- Yhtenäinen malli musta ja ruostumatonta terästä
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Kulmamoduuli ja työtasolla 60 cm (Ruostumaton)

Ruostumaton suoralinjainen kulmamoduuli tyylikkäänä ja avoimena mallina. Pidennä ulkokeittiötäsi tai luo leveä ja ilmava työympäristö. Kulmamoduulilla voit sijoittaa keittiön tyylikkääseen L- tai U-muotoiseen kulmaan, joka kehystää ja viimeistelee ulkotilan. Kulmamoduuli kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan moduulisarjaan Nordic Line, joka mahdollistaa rakentamisen ja ominaisuuksien yhdistämisen toiveidesi mukaan.

- Kulmamoduuli ja työtasolla 60 cm
- Sijoita ulkokeittiösi hyvännäköiseen kulmaan
- Tyylikäs malli ruostumatonta terästä
- Vapaasti seisova keittiösaareke tai sivupöytä ulkokeittiössä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Kulmamoduuli ja työtasolla 60 cm (Musta)

Musta suoralinjainen kulmamoduuli tyylikkäänä ja avoimena mallina. Pidennä ulkokeittiötäsi tai luo leveä ja ilmava työympäristö. Kulmamoduulilla voit sijoittaa keittiön tyylikkääseen L- tai U-muotoiseen kulmaan, joka kehystää ja viimeistelee ulkotilan. Kulmamoduuli kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan moduulisarjaan Nordic Line, joka mahdollistaa rakentamisen ja ominaisuuksien yhdistämisen toiveidesi mukaan.

- Kulmamoduuli ja työtasolla 60 cm
- Sijoita ulkokeittiösi hyvännäköiseen kulmaan
- Korkealuokkainen musta malli
- Vapaasti seisova keittiösaareke tai sivupöytä ulkokeittiössä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Työtaso hyllytasolla 120 cm (Ruostumaton)

Ruostumaton työtaso tyylikkäällä ja avoimella mallilla ja kolmella käytännöllisellä hyllylevyllä. Apupöytä on kätevä ja avulias ratkaisu, jos haluat lisätilaa ruoanvalmistukseen. Työtason leveys on 120 cm, ja se voidaan sijoittaa grillin viereen tai käyttää vapaasti seisovana keittiösaarekkeena. Työtaso kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, jolla voit vapaasti koota toiveidesi mukaisen omaperäisen ulkokeittiön!

- Työtaso 120 cm
- Yhtenäinen malli ruostumatonta terästä
- Vapaasti seisova keittiösaareke tai sivupöytä ulkokeittiössä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Työtaso hyllytasolla 120 cm (Musta)

Musta työtaso tyylikkäänä ja avoimena mallina ja kolmella käytännöllisellä hyllylevyllä. Apupöytä on kätevä ja avulias ratkaisu, jos haluat lisätilaa ruoanvalmistukseen. Työtason leveys on 120 cm, ja se voidaan sijoittaa grillin viereen tai käyttää vapaasti seisovana keittiösaarekkeena. Työtaso kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, jolla voit vapaasti koota toiveidesi mukaisen omaperäisen ulkokeittiön!

- Työtaso 120 cm
- Korkealuokkainen musta malli
- Vapaasti seisova keittiösaareke tai sivupöytä ulkokeittiössä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Työtaso ovella 120 cm (Ruostumaton)

Ruostumaton työtaso, kiinteä ja yhtenäinen malli tilavalla säilytyskaapilla. Apupöytä on kätevä ja avulias ratkaisu, jos haluat lisätilaa ruoanvalmistukseen. Työtason leveys on 120 cm, ja se voidaan sijoittaa grillin viereen tai käyttää vapaasti seisovana keittiösaarekkeena. Työtaso kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, jolla voit vapaasti koota toiveidesi mukaisen omaperäisen ulkokeittiön!

- Työtaso säilytyskaapilla 120 cm
- Yhtenäinen malli ruostumatonta terästä
- Vapaasti seisova keittiösaareke tai sivupöytä ulkokeittiössä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Työtaso ovella 120 cm (Musta)

Työtaso näyttävässä, yhtenäisessä ja mustassa mallissa tilavalla säilytyskaapilla. Apupöytä on kätevä ja avulias ratkaisu, jos haluat lisätilaa ruoanvalmistukseen. Työtason leveys on 120 cm, ja se voidaan sijoittaa grillin viereen tai käyttää vapaasti seisovana keittiösaarekkeena. Työtaso kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, jolla voit vapaasti koota toiveidesi mukaisen omaperäisen ulkokeittiön!

- Työtaso säilytyskaapilla 120 cm
- Korkealuokkainen musta viimeistelypinta
- Vapaasti seisova keittiösaareke tai sivupöytä ulkokeittiössä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Työtaso hyllytasolla 180 cm (Ruostumaton)

Suuri työtaso, jos haluat runsaasti tilaa, kun valmistat ruokaa ulkona. Ruostumaton työtaso tyylikkäällä ja avoimella mallilla ja kolmella käytännöllisellä hyllylevyllä. Työtason leveys on 180 cm, ja se voidaan sijoittaa grillin viereen tai käyttää vapaasti seisovana keittiösaarekkeena. Työtaso kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, jolla voit vapaasti koota toiveidesi mukaisen omaperäisen ulkokeittiön!

- Työtaso 180 cm
- Yhtenäinen malli ruostumatonta terästä
- Vapaasti seisova keittiösaareke tai sivupöytä ulkokeittiössä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Työtaso hyllytasolla 180 cm (Musta)

Suuri työtaso, jos haluat runsaasti tilaa, kun valmistat ruokaa ulkona. Musta työtaso tyylikkäänä ja avoimena mallina ja kolmella käytännöllisellä hyllylevyllä. Työtason leveys on 180 cm, ja se voidaan sijoittaa grillin viereen tai käyttää vapaasti seisovana keittiösaarekkeena. Työtaso kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, jolla voit vapaasti koota toiveidesi mukaisen omaperäisen ulkokeittiön!

- Työtaso 180 cm
- Korkealuokkainen musta malli
- Vapaasti seisova keittiösaareke tai sivupöytä ulkokeittiössä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava hiiligrilli (Ruostumaton)

Kätevä hiiligrilli yhtenäisenä mallina ruostumattomasta teräksestä. Nauti ihanista grillausilloista ulkona ja tunne luonteenomainen maku, jonka vain hiiligrilli pystyy tarjoamaan. Hiiligrillissä on integroitava rakenne, ja se kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, joka mahdollistaa tarpeesi täyttävän, omaperäisen ulkokeittiön yhdistämisen ja muotoilun.

- Joustava hiiligrilli
- Integroitava moduuli
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava hiiligrilli (Musta)

Kätevä hiiligrilli yhtenäisenä mustana mallina. Nauti ihanista grillausilloista ulkona ja tunne luonteenomainen maku, jonka vain hiiligrilli pystyy tarjoamaan. Hiiligrillissä on integroitava rakenne, ja se kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, joka mahdollistaa tarpeesi täyttävän, omaperäisen ulkokeittiön yhdistämisen ja muotoilun.

- Joustava hiiligrilli
- Integroitava musta moduuli
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava kaasugrilli (2 poltinta) - Ruostumaton

Pieni ja kätevä integroitava kaasugrilli kahdella polttimella. Selkeälinjainen malli ruostumatonta terästä, jonka käytännöllisiin toimintoihin on kiinnitetty huomiota. Kaasugrilli kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, joka mahdollistaa tarpeesi täyttävän, omaperäisen ulkokeittiön yhdistämisen ja muotoilun.

- Kaasugrilli kahdella polttimella
- Tyylikäs malli ruostumatonta terästä
- Integroitava moduuli
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integroitava kaasugrilli (2 poltinta) - Musta

Pieni ja kätevä integroitava kaasugrilli kahdella polttimella. Tyylikäs musta malli hyödyllisillä ominaisuuksilla. Kaasugrilli kuuluu Myoutdoorkitchenin joustavaan Nordic Line -moduulisarjaan, joka mahdollistaa tarpeesi täyttävän, omaperäisen ulkokeittiön yhdistämisen ja muotoilun.

- Kaasugrilli kahdella polttimella
- Tyylikäs musta malli
- Integroitava moduuli
- Rakenna oma moduulikeittiösi

Lue lisää
 Steel - Modulaarinen järjestelmä - 70 cm säilytysmoduuli

Italialainen Steel tarjoaa modernin ja vakaan säilytysmoduulin, jossa on 3 ulosvedettävää laatikkoa ja suuri työtaso ruostumatonta terästä. Laatikoissa voidaan säilyttää grillausvälineitä, ruokailuvälineitä, lautasia ym. Moduulin mitat ovat samat kuin muiden Steel-moduulien, jotta ulkokeittiöstä tulee yhdenmukainen.

- 100 % ruostumatonta terästä
- Ylellinen muotoilu ja mattamusta viimeistely

Lue lisää
 Sunstone Metal - Säilytysmoduuli - Taso 2 ovella - Small (L: 61 x K: 87,6 x S: 72,7 cm)

Säilytysmoduuli 2 ovella, eksklusiivinen pinnoitus ruostumattomasta teräksestä. Säilytysmoduulissa on suuri säilytystila kuivatavaroille. Säilytysmoduuli on täysin tiivis ja suojaa sisältöä säästä riippumatta. Kätevä ratkaisu ulkokeittiöön!

- Ruostumaton ja moderni pinnoitus
- Täysin tiivis laatikko - paras tapa säilyttää kuiva-aineita
- 6 hyllyä


Lue lisää
 Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi