Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Muita ulkokeittiön, grillien ja moduulien lisätarvikkeita löydät tästä osiosta.


Myoutdoorkitchen - Irrotettava sivutaso kahvalla

Käytännöllinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu ylös- ja alastaitettava sivutaso, jota voidaan käyttää grillin lisätyötasona. Sivupöytä voidaan helposti kiinnittää grilliin ja se on irrotettavissa. Sivupöydässä on myös tukeva teräskahva, johon voit ripustaa esimerkiksi grillausvälineet tai pyyhkeen. Sivupöytä myydään erikseen, ja se sopii Myoutdoorkitchenin vapaasti seisoviin grilleihin.

Lue lisää
 


Pizzalapio 32 cm (mahonki/alumiini)

Käytännöllinen väline, joka helpottaa pizzan paistamista grillillä tai pizzauunissa. Hyvällä pizzalapiolla saat loistavia tuloksia, kun paistat pizzaa tai leipää. Se on kätevä ja vähentää taittuneiden reunojen ja liukumisen riskiä nostaessasi pizzaa tai leipää tarjottavaksi. Pizzalapio on valmistettu Ruotsissa mahonkivanerista ja siinä on 50 mm leveä alumiinireuna. Lapion alumiinireunan ja vanerin väli on tasainen, mikä helpottaa pizzan työntämistä uuniin, paistoteräkselle tai pitsakivelle.

- Käytännöllinen apuväline
- Valmistettu Ruotsissa
- Mahonki ja alumiini
- Täydellinen pizzan ja leivän paistamiseen

Lue lisää
 


Nahkaesiliina - konjakki/ruskea

Tyylikäs esiliina saa sinut näyttämään ammattilaiselta kokkaillessasi ja suojaa samalla vaatteitasi roiskeilta ja tahroilta. Esiliina on käsintehty Hollannissa ja valmistettu 100-prosenttisesta italialaisesta puhvelinnahasta. Muotoilu on tyylikäs ja toimiva ja nahka on herkullisen konjakinväristä. Joustava nahkaesiliina, jossa on säädettävät hihnat kaulassa ja vyötäröllä mukavan ja joustavan istuvuuden takaamiseksi. Siinä on myös kätevä hihna pyyhkeen ripustamista varten, joten kädet on helppo pyyhkiä ruoanlaiton aikana.

- Käsin tehty
- 100 % italialaista puhvelinnahkaa
- Suojaa vaatteesi
- Voidaan puhdistaa kostealla liinalla

Lue lisää
 


Patalaput 2 kpl - nahka (Konjakki/ruskea)

Ylelliset patalaput tyylikkäässä konjakinruskeassa sävyssä. Kestävät ja laadukkaat käsintehdyt patalaput, jotka on valmistettu 100 % italialaisesta puhvelinnahasta. Pyyhittävissä ja helppo puhdistaa kostealla liinalla. Jokaisessa patalapussa on myös silmukka ripustamista varten, joten se on tyylikäs ja käytännöllinen yksityiskohta, joka kannattaa pitää helposti saatavilla ja nähtävillä ulkokeittiössäsi. Patalaput myydään 2 kappaleen pakkauksessa.

- Käsityötä
- 100 % italialaista puhvelinnahkaa
- Pyyhittävä

Lue lisää
 


Leikkuulauta, tammi (80 x 40 cm)

Leikkuulauta tammi - Tukeva leikkuulauta, joka on valmistettu saksalaisesta tammesta, hyödyllinen keittiössä ulkokeittiössä kauniin muotoilun ja korkean laadun ansiosta. Tukeva 80 x 40 cm tammileikkuulauta, joka on käytännöllinen kun haluat pilkkoa ja viipaloida lihaa tai vihanneksia sekä ennen ruoanlaittoa että ruoanvalmistuksen aikana keittiössä. Tarjottimella on monia käytännöllisiä käyttötarkoituksia, ja sitä voidaan käyttää lautasena, leikkuulautana tai tarjoilualustana.

Lue lisää
 Leikkuulauta, mahonki ja pähkinäpuu (50 x 30 cm)

Tukeva leikkuulauta ylellisestä korkealaatuisesta mahongista ja pähkinäpuusta. Sileän sauvaliimatun rakenteen ansiosta se on helppo pitää puhtaana ja kätevä käyttää keittiössä. Suuri 50 x 30 cm kokoinen puinen leikkuulauta, jota voidaan käyttää moniin luoviin tehtäviin keittiössä. Tyylikäs ja koristeellinen leikkuulauta, tarjoilulauta tai tarjoilualusta sekä lihan ja vihannesten pilkkomiseen, viipalointiin että tarjoiluun.

Lue lisää
 Skeldervik - Pizzan paistoteräs

Pizzan paistoteräksellä valmistat kotona tehdyn pizzan vain muutamassa minuutissa. Pizza-paistoterästä on helppo ja kätevä käyttää, se asetetaan suoraan grilliritilälle tai tavalliseen uuniin. Teräs kuumenee 400-asteiseksi ja tulee yhtä kuumaksi kuin puilla kuumennettu kiviuuni. Nopean kypsennyksen ansiosta voit valmistaa ja leipoa kaikkea mahdollista kuten pizzaa, leipää, jälkiruokia ja muita leivonnaisia mahtavilla tuloksilla, joiden laatu on ravintolatasoista!

- Valmis pizza kahdessa minuutissa!
- Voidaan käyttää paistotasona liedellä tai grillillä


Lue lisää
 


Grillausvälineet - 4 osaa

Ylellinen 4-osainen grillausvälinesarja. Käytännölliset grillausvälineet ruostumattomasta teräksestä, joissa on tukevat puukahvat. Tämä 4-osainen sarja sisältää grillipihdit, haarukan, lastan ja teräsharjan. Tyylikkäitä grillivälineitä ei voi koskaan olla liikaa, ja ne ovat täydellinen lahja grillimestarille!

Lue lisää
 


Myoutdoorkitchen - Wokkipannu 60 cm teppanyakille

Laita ruokaa avotulella! Valurautainen wokkipannu, halkaisija 60 cm, soveltuu suoraan käytettäväksi grillissä tai teppanyaki-moduulissa. Wokkipannun avulla voit helposti valmistaa maukkaita ruokia ulkokeittiössä. Wokkipannussa voi valmistaa kaikkea klassisista pataruoista hyvään paellaan tai pikapaistaa kasviksia samalla, kun liha kypsyy grillissä.

Lue lisää
 


Ylellinen grillaussetti - esiliina, patalappua, grillausvälineet (3 osaa)

Lisää luksusta grillaukseen tyylikkäillä ja käytännöllisillä grillaustarvikkeilla. Tällä sarjalla näytät ammattilaiselta grillin äärellä. Ylellinen sarja, jota voit käyttää koko grillauskokemuksen ajan ulkokeittiössäsi. Paketti sisältää kestävän esiliinan ja siihen sopivat patalaput, jotka on valmistettu 100 % italialaisesta puhvelinnahasta. Lisäksi älykkäät ja hyödylliset grillausvälineet, kuten pihdit, haarukka, lasta ja teräsharja. Hienoja yksityiskohtia, jotka kannattaa pitää näkyvillä ja käden ulottuvilla grillin äärellä. Täydellinen lahja grillimestarille!

- Esiliina XL - konjakki
- Patalaput - 2 kpl:n pakkaus
- Grillausvälineet - 4 osaa

Lue lisää
 Leikkuulauta, pähkinäpuu (50 x 30 cm)

Pitkä pähkinäpuinen leikkuulauta - tyylikäs, hyödyllinen ja koristeellinen yksityiskohta ulkokeittiöön. Laadukkaasta amerikkalaisesta pähkinäpuusta valmistettu leikkuulauta, jonka mitat ovat 50 x 30 cm. Suuri työalue ja käytännöllinen moniin käyttötarkoituksiin - täydellinen sinulle, jotka haluat valmistaa ja tarjoilla ruokaa tyylillä. Ylellinen ja käytännöllinen tarjotin, jota voidaan käyttää tarjoilualustana, leikkuulautana, tarjoilulautasena tai vain pöytäkoristeena

Lue lisää
 Juustotarjotin, pähkinäpuu (50 x 20 cm)

Juustotarjotin - pähkinäpuu. Laadukkaasta amerikkalaisesta pähkinäpuusta valmistettu massiivinen tarjoilualusta, jossa on kaunis sauvaliimattu elävä pinta. Tukeva leikkuulauta, jonka mitat ovat 50 x 20 cm - täydellinen leivälle, juustoille ja leikkeleille - ylellinen juustotarjotin, jonka voit laittaa esille ja tarjoilla suoraan vieraillesi. Tarjottimella on monia käyttötarkoituksia, ja sitä voidaan käyttää tarjoiluastiana, juustotarjottimena, leikkuulautana tai kauniina koristeena ja yksityiskohtana ulkokeittiössäsi.

Lue lisää
 Soundcast VG5 Bluetooth -kaiutin

Soundcast VG5 on voimakas kaiutin 360 asteen äänen säteilyllä, käytännöllisellä mallilla, jota on helppo pitää mukana. Malli on roiskeen- ja iskunkestävä, minkä vuoksi se sopii mainiosti uima-altaalle, puutarhaan, kesämökille tai skeittipuistoon.

Lue lisää
 


Ilmanvaihto

Ilmanvaihto on välttämätön upotetulle ulkokeittiölle. Upotettavaan ulkokeittiöön tarvitaan vähintään 2 ilmanvaihtosäleikköä - mikä on tärkeää, jotta ilmavirtaus on riittävä keittiössä. Ilmanvaihtosäleiköt voidaan asettaa/muurata mihin tahansa ulkokeittiössä, mutta suositeltavaa on, että täyden toimivuuden takaamiseksi niiden on oltava eri puolilla mahdollisimman lähellä maata.

- Upotettavan keittiön välttämättömyys
- Teräs 304 SS

Lue lisää
 Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi