Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

BLACK MONTH >>>>>>>> Klikkaa tästä <<<<<<<< BLACK MONTH

Muita ulkokeittiön, grillien ja moduulien lisätarvikkeita löydät tästä osiosta.


Steba - Power Steakgrill Devil's Heaven PSE 2600 XL

Steba Power Steakgrill Devil’s Heaven antaa sinulle mahdollisuuden grillata ja valmistaa täydellistä lihaa hetkessä. Laite antaa sinulle suuren ruoanvalmistuspinnan ja voi saavuttaa 400–850 asteen lämpötilan. Sähköisen lämpömittarin avulla mittaat helposti grillissä olevan lihan sisälämpötilan ja teet ruoanlaitosta sujuvaa. Steakgrillissä on enintään 99 minuutin ajastin, 9 eri korkeutta ritilälle sekä ylikuumenemissuoja. Grillin ulkopinnalla on Cool-Touch-toiminto, jonka ansiosta et polta sormiasi ruoanlaiton aikana.- Vapaasti seisova Steakgrill-grilli
- Cool-Touch-toiminto
- Valaistu LCD-näyttö


Lue lisää
 Steba - Power Steakgrill Devil's Heaven PS M2000

Steba Power Steakgrill Devil’s Heaven antaa sinulle mahdollisuuden grillata ja valmistaa täydellistä lihaa hetkessä. Kompakti ja tilava laite voi saavuttaa 400–850 asteen lämpötilan ja se valmistaa lihasi vain muutamassa minuutissa. Sähköisen lämpömittarin avulla mittaat helposti grillissä olevan lihan sisälämpötilan ja teet ruoanlaitosta sujuvaa. Steakgrillissä on enintään 99 minuutin ajastin, 9 eri korkeutta ritilälle sekä ylikuumenemissuoja. Grillin ulkopinnalla on Cool-Touch-toiminto, jonka ansiosta et polta sormiasi ruoanlaiton aikana.- Vapaasti seisova Steakgrill-grilli
- Cool-Touch-toiminto
- Valaistu LCD-näyttö


Lue lisää
 Leikkuulauta, tammi (80 x 40 cm)

Leikkuulauta tammi - Tukeva leikkuulauta, joka on valmistettu saksalaisesta tammesta, hyödyllinen keittiössä ulkokeittiössä kauniin muotoilun ja korkean laadun ansiosta. Tukeva 80 x 40 cm tammileikkuulauta, joka on käytännöllinen kun haluat pilkkoa ja viipaloida lihaa tai vihanneksia sekä ennen ruoanlaittoa että ruoanvalmistuksen aikana keittiössä. Tarjottimella on monia käytännöllisiä käyttötarkoituksia, ja sitä voidaan käyttää lautasena, leikkuulautana tai tarjoilualustana.

Lue lisää
 Juustotarjotin, pähkinäpuu (50 x 20 cm)

Juustotarjotin - pähkinäpuu. Laadukkaasta amerikkalaisesta pähkinäpuusta valmistettu massiivinen tarjoilualusta, jossa on kaunis sauvaliimattu elävä pinta. Tukeva leikkuulauta, jonka mitat ovat 50 x 20 cm - täydellinen leivälle, juustoille ja leikkeleille - ylellinen juustotarjotin, jonka voit laittaa esille ja tarjoilla suoraan vieraillesi. Tarjottimella on monia käyttötarkoituksia, ja sitä voidaan käyttää tarjoiluastiana, juustotarjottimena, leikkuulautana tai kauniina koristeena ja yksityiskohtana ulkokeittiössäsi.

Lue lisää
 Skeldervik - Leikkuulauta, pähkinäpuu (50 x 30 cm)

Leikkuulauta tammi - Tukeva leikkuulauta, joka on valmistettu saksalaisesta tammesta, hyödyllinen keittiössä ulkokeittiössä kauniin muotoilun ja korkean laadun ansiosta. Tukeva 80 x 40 cm tammileikkuulauta, joka on käytännöllinen kun haluat pilkkoa ja viipaloida lihaa tai vihanneksia sekä ennen ruoanlaittoa että ruoanvalmistuksen aikana keittiössä. Tarjottimella on monia käytännöllisiä käyttötarkoituksia, ja sitä voidaan käyttää lautasena, leikkuulautana tai tarjoilualustana.

Lue lisää
 Kaasunsäädin kaasupulloille

Kaasunsäädin kaasupulloille. Toimitetaan yhdessä 1 metrin pituisella letkulla ja 2 letkunkiristimellä. Säädin on EN-hyväksytty.

- Kaasugrilleillemme
- EN-hyväksytty

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Valurautalevy vapaasti seisovaan kaasu- ja hiiligrilliin 450x300mm

Valurautainen paistolevy, joka sopii Myoutdoorkitchenin kaasu- ja hiiligrilleihin. Paistolevyn asentaminen ja poistaminen on erittäin helppoa. Valurautalevy voidaan kääntää ja voit itse valita, haluatko valmistaa ruokaa sileällä tai parila puolella. Valurautalevyn ruoanvalmistustilan koko on 450x300 mm, joten se antaa enemmän ruoanvalmistusmahdollisuuksia - jotta voit grillata helposti ja kätevästi kuten ammattilaiset!

- Valurautainen paistolevy
- Ruoanvalmistuspinta: 450x300
- Valmista kaikkea hampurilaisten ja rapeiden vihannesten väliltä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Valurautalevy vapaasti seisovalle kaasugrillille 450x350mm

Valurautainen paistolevy sopii täydellisesti Myoutdoorkitchenin kaasugrilleihin. Paistolevyn asentaminen ja poistaminen on erittäin helppoa. Valurautalevy voidaan kääntää ja voit itse valita, haluatko valmistaa ruokaa sileällä tai parila puolella. Sen suurella ruoanvalmistuspinnalla 450x350 mm tämä valurautalevy tarjoaa sinulle enemmän vaihtoehtoja ruoanvalmistukseen, jota vain mielikuvitus rajoittaa - ammattimainen grillaaminen ei ole koskaan ollut kätevämpää!

- Valurautainen paistolevy
- Ruoanvalmistuspinta: 450x350
- Valmista kaikkea hampurilaisten ja rapeiden vihannesten väliltä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Irrotettava sivutaso kahvalla

Käytännöllinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu ylös- ja alastaitettava sivutaso, jota voidaan käyttää grillin lisätyötasona. Sivupöytä voidaan helposti kiinnittää grilliin ja se on irrotettavissa. Sivupöydässä on myös tukeva teräskahva, johon voit ripustaa esimerkiksi grillausvälineet tai pyyhkeen. Sivupöytä myydään erikseen, ja se sopii Myoutdoorkitchenin vapaasti seisoviin grilleihin.

Lue lisää
 


Skeldervik - Pizzan paistoteräs

Pizzan paistoteräksellä valmistat kotona tehdyn pizzan vain muutamassa minuutissa. Pizza-paistoterästä on helppo ja kätevä käyttää, se asetetaan suoraan grilliritilälle tai tavalliseen uuniin. Teräs kuumenee 400-asteiseksi ja tulee yhtä kuumaksi kuin puilla kuumennettu kiviuuni. Nopean kypsennyksen ansiosta voit valmistaa ja leipoa kaikkea mahdollista kuten pizzaa, leipää, jälkiruokia ja muita leivonnaisia mahtavilla tuloksilla, joiden laatu on ravintolatasoista!

- Valmis pizza kahdessa minuutissa!
- Voidaan käyttää paistotasona liedellä tai grillillä


Lue lisää
 


Skeldervik - Pizzalapio 32 cm

Paista pizza kuten ammattilainen! Hanki ulkokeittiöösi pizzalapio, jolla siirrät pizzan kätevästi suoraan grilliin tai pizzauuniin. Hyvä pizzalapio on erinomainen työkalu pizzojen ja leipien paistamiseen. Sitä on helppo käyttää, ja se ehkäisee reunojen taittumista tai pizzan liukumista nostaessasi pizzan pizzakivelle, paistoteräkselle tai tarjolle.- Pizzalapio 32 cm
- Kätevä käyttää
- Täydellinen pizzan ja leivän paistamiseen


Lue lisää
 Patalaput 2 kpl - nahka (Konjakki/ruskea)

Ylelliset patalaput tyylikkäässä konjakinruskeassa sävyssä. Kestävät ja laadukkaat käsintehdyt patalaput, jotka on valmistettu 100 % italialaisesta puhvelinnahasta. Pyyhittävissä ja helppo puhdistaa kostealla liinalla. Jokaisessa patalapussa on myös silmukka ripustamista varten, joten se on tyylikäs ja käytännöllinen yksityiskohta, joka kannattaa pitää helposti saatavilla ja nähtävillä ulkokeittiössäsi. Patalaput myydään 2 kappaleen pakkauksessa.- Käsityötä
- 100 % italialaista puhvelinnahkaa
- Pyyhittävä

Lue lisää
 


Leikkuulauta, mahonki ja pähkinäpuu (50 x 30 cm)

Tukeva leikkuulauta ylellisestä korkealaatuisesta mahongista ja pähkinäpuusta. Sileän sauvaliimatun rakenteen ansiosta se on helppo pitää puhtaana ja kätevä käyttää keittiössä. Suuri 50 x 30 cm kokoinen puinen leikkuulauta, jota voidaan käyttää moniin luoviin tehtäviin keittiössä. Tyylikäs ja koristeellinen leikkuulauta, tarjoilulauta tai tarjoilualusta sekä lihan ja vihannesten pilkkomiseen, viipalointiin että tarjoiluun.

Lue lisää
 Grillausvälineet - 4 osaa

Ylellinen 4-osainen grillausvälinesarja. Käytännölliset grillausvälineet ruostumattomasta teräksestä, joissa on tukevat puukahvat. Tämä 4-osainen sarja sisältää grillipihdit, haarukan, lastan ja teräsharjan. Tyylikkäitä grillivälineitä ei voi koskaan olla liikaa, ja ne ovat täydellinen lahja grillimestarille!

Lue lisää
 


Nahkaesiliina - konjakki/ruskea

Tyylikäs esiliina saa sinut näyttämään ammattilaiselta kokkaillessasi ja suojaa samalla vaatteitasi roiskeilta ja tahroilta. Esiliina on käsintehty Hollannissa ja valmistettu 100-prosenttisesta italialaisesta puhvelinnahasta. Muotoilu on tyylikäs ja toimiva ja nahka on herkullisen konjakinväristä. Joustava nahkaesiliina, jossa on säädettävät hihnat kaulassa ja vyötäröllä mukavan ja joustavan istuvuuden takaamiseksi. Siinä on myös kätevä hihna pyyhkeen ripustamista varten, joten kädet on helppo pyyhkiä ruoanlaiton aikana.- Käsin tehty
- 100 % italialaista puhvelinnahkaa
- Suojaa vaatteesi
- Voidaan puhdistaa kostealla liinalla

Lue lisää
 


Outset - Joustavat grillivartaat (4:n sarja)

Outsetin ekstra pitkät grillivartaat ruostumattomasta teräksestä sopivat kaikkeen mahdolliseen grillattavaan. Grillaa herkullisia äyriäisiä tai mehukkaita pihvejä ja rapeita kasviksia. Grillivartaiden taipuvuuden ansiosta grillin ruoanvalmistustilaa voidaan käyttää maksimaalisesti, ja koko vartaan marinointi pussissa tai kulhossa helpottuu. Huolehdi siitä, että grillauskokemus on hauska jo ennen kuin ruoka laitetaan grillille!

- Joustava grillivarras - 4 kpl
- Käytännöllinen varuste grilliisi
- Hyödynnä grillaustaso maksimaalisesti

Lue lisää
 Sens Olive - Pizzaleikkuri

Pizzaslicerissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu terävä terä ja oliivipuinen varsi, josta saa hyvän otteen vasta paistetun pizzan leikkaamiseen. Pizzaslicer on 20 cm pitkä. Suositellaan käsinpesua.

- Pizzaleikkuri 20 cm
- Leikkaa kotitekoinen pizzasi täydellisiksi paloiksi
- Kätevä käyttää

Lue lisää
 Outset - Paellapannu 35 cm

Tarjoile espanjalaisia makuja ulkokeittiössäsi Outsetin paellapannulla! Tämän ruostumattoman pannun halkaisija on noin 35 cm, ja kokonsa puolesta se sopii täydellisesti paellan valmistukseen perheellesi grillillä. Pannun ohuuden ansiosta riisi kypsyy tasaisesti ja siitä tulee kullankeltaista ja rapeaa. Kutsu kaikki ulkotilaasi ja järjestä oikea fiesta!

- Paellapannu ruostumattomasta teräksestä
- Täydellinen ruoanlaittoon koko perheelle
- Voidaan käyttää suoraan grillissäsi

Lue lisää
 Outset - Savustuslaatikko ruostumattomasta teräksestä

Tarjoile kesän kuumin barbecue ulkokeittiössäsi ruostumattomasta teräksestä valmistetulla savustuslaatikolla, joka säilyttää savuverhon grillauksen aikana. Lisää ylimääräistä savun makua grillattuun ruokaan. Savustuslaatikko saa puun kytemään syttymisen sijaan. Sopii Myoutdoorkitchenin hiili- ja kaasugrilleille.

- Savustuslaatikko ruostumattomasta teräksestä
- Saat ylimääräistä savun makua grillattuun ruokaan
- Sopii kaikkiin Myoutdoorkitchenin grilleihin

Lue lisää
 DeliVita - Teräsharja

Pidä grillisi tai pizzauunisi uuden veroisena tällä kätevällä DeliVitan teräsharjalla. Itsestään selvä lisä puilla lämpiävälle DeliVita Oven ”Very Black” -pizzauunille.

- Teräksinen grilliharja
- Käytännöllinen puhdistusväline grilliisi

Lue lisää
 DeliVita - Suorakulmainen valurautainen paistolevy

Suorakulmainen käsintehty paistolevy, joka sopii ulkokeittiössäsi mainiosti paistamiseen, grillaamiseen ja friteeraukseen. Paistolevyllä voidaan valmistaa ruokaa uudenlaisella tavalla lämmittämällä levy DeliVita Oven ”Very Black” -uunissamme ja lisäämällä levylle sen jälkeen valmistettavat ainekset. Paistolevy on tukeva ja säilyttää lämmön erittäin hyvin pizzauunissa ja sen ulkopuolella. DeliVita Rectangular Cast Iron Dish on valmistettu Isossa-Britanniassa, se painaa 1 kg ja pestään käsin.

- Valurautainen paistolevy paistamiseen ja grillaukseen.
- Täydellinen varuste pizzauuniisi

Lue lisää
 DeliVita - Pyöreä valurautainen paistolevy

Pyöreä paistolevy, joka lämmitetään DeliVita Oven ”Very Black” -uunissa, minkä jälkeen voit paistaa, grillata tai friteerata haluamasi ainekset. DeliVita Round Cast Iron Dish on vahva, vankka ja kulutusta kestävä paistolevy, joka säilyttää lämmön uunissa ja sen ulkopuolella ja antaa sinulle mahdollisuuden valmistaa ruokaa uudenlaisella tavalla. DeliVita Rectangular Cast Iron Dish on käsintehty, valmistettu Isossa-Britanniassa, painaa 1 kg ja pestään käsin.

- Valurautainen paistolevy paistamiseen ja grillaukseen.
- Täydentää pizzauunisi

Lue lisää
 Outset - Kannellinen valmistusalusta

Kaikki valmistusalustalla - täydellinen tapa saada kaikki mukaan grillille. Käytännöllisellä sivulokerolla mausteille, kastikkeille ja välineille. Marinoi liha suoraan alustalla ja laita kansi päälle - ei voi olla enää helpompaa! Alustassa on kätevät lovet grillivartaiden paikallaan pitämiseksi, ja alusta on suunniteltu kannettavaksi yhdellä kädellä. Valmistettu kulutusta kestävästä polypropeenista. Voidaan täydentää Outsetin litteillä "paddle skewer" grillivartailla.

- Kannellinen valmistusalusta
- Täydellinen lihan marinointiin ja kaikkien grillaustarvikkeiden keräämiseen yhteen paikkaan.
- Materiaali: Kulutusta kestävä polypropeeni

Lue lisää
 Outset - Litteä grillivarras "paddle skewers" (12 kpl kotelolla)

Outsetin grillivarras ruostumattomasta teräksestä sopii kaikkeen mahdolliseen grillattavaan. Grillaa herkullisia äyriäisiä tai mehukkaita pihvejä ja rapeita kasviksia. Litteä ja melamainen grillivarras, joka huolehtii, että ruoka pysyy paikallaan ja jonka puolet voidaan kääntää tasaisesti. Täydentää Outsetin valmistusalustaa grillille.

- Grillivarras - 12 kpl
- Käytännöllinen lisävaruste grilliisi
- Täydellinen, kun grillaat äyriäisiä, lihaa ja kasviksia.

Lue lisää
 Outset - Pizzaleikkuri mezzaluna 33 x 7

Täydellisen kotona valmistetun pizzapalan leikkaaminen Outsetin mezzaluna-tyylisellä pizzaleikkurilla käy helposti. Pähkinäpuinen varsi sopii mukavasti käteen leikatessasi keinuvalla liikkeellä. Mezzaluna-tyylinen veitsi on käytännöllinen lisävaruste ulkokeittiöön ja sillä voidaan yhtä hyvin silputa yrttejä ja kasviksia.

- Leikkaa täydellinen pala pizzaa tai silppua yrttejä tai kasviksia
- Kevyt ja kätevä käyttää
- Mitat: 37 x 7 cm

Lue lisää
 Outset - Pyöreä valurautainen pihviprässi

Outsetin pihviprässi on käytännöllinen tarvike ulkokeittiössä, jolla voit lyhentää grillausaikaa ja valvoa ruoan tasaista kypsymistä. Siinä on käytännöllinen, pieni reikä grillilämpömittarille, jotta voit pitää silmällä lämpötilaa ilman pihviprässin nostamista ylös grillaamisen aikana. Täydellinen smash burgereiden tai ohuiden, helposti kääntyvien lihapalojen valmistamiseen.

- Valurautainen pihviprässi puisella varrella
- Täydellinen smash burgereiden valmistukseen
- Keittotaso: 20 cm

Lue lisää
 Outset - Heavy Turner paistinlasta (14 x 11 cm)

Outset Heavy Turner -paistinlasta on todellinen raskaan sarjan tuote, jota voidaan käyttää mainiosti smash burgereiden valmistamiseen ja suurehkon grillattavan lihan kääntämiseen. Selkeälinjainen 14x11 cm:n kokoinen paistinlasta valmistettuna kestävästä akaasiapuusta ja ruostumattomasta teräksestä helpottaa ruoanvalmistusta ulkokeittiössä.

- Paistinlasta valmistettuna ruostumattomasta teräksestä ja akaasiapuusta
- Täydellinen smash burgereille ja suurehkoille lihapaloille
- Käytännöllinen varuste grilliisi

Lue lisää
 Outset - Grilliharja

Outsetin grilliharja on puhdistusväline terästyynyillä ja sen helppo-otteinen varsi helpottaa grillin puhdistamista hellävaraisemmin. Paras tulos saadaan kostuttamalla terästyynyt vedellä ja harjaamalla grilliritilä puhtaaksi höyryn avulla grillin ollessa edelleen lämmin. Helppo ja kätevä grillauskokemus ulkokeittiössä ilman hankaluuksia alusta loppuun!

- Teräksinen grilliharja
- Käytännöllinen puhdistusväline grilliisi
- Grillauskokemus ilman hankaluuksia

Lue lisää
 Outset - Grilliharjan vaihto-osat (2:n sarja)

Vaihto-osa (2:n sarja) Outsetin grilliharjalle. Terästyynyt, jotka vaihdetaan helposti tarvittaessa. Puhdistaminen, joka on helpompaa ja hellävaraisempaa grillillesi. Paras tulos saadaan kostuttamalla terästyynyt vedellä ja harjaamalla grilliritilä puhtaaksi höyryn avulla grillin ollessa edelleen lämmin. Helppo ja kätevä grillauskokemus ulkokeittiössä ilman hankaluuksia alusta loppuun!

- Grilliharjan vaihto-osa terästyyny (2:n sarja)
- Grillauskokemus ilman hankaluuksia

Lue lisää
 Pallarès - Paistolevy hiiliteräksestä 17 x 21 cm

Espanjalainen Pallarès tarjoaa meille rustiikin paistolevyn hiiliteräksestä, joka sopii täydellisesti Myoutdoorkitchenin grilleihin. Grillaa kaikkea maukkaiden äyriäisten ja mehukkaiden pihvien väliltä - ja kun grillauskausi on ohi, paistolevyä voidaan aivan yhtä hyvin käyttää uunissa tai liedellä!

- Paistolevy grillille, uuniin ja liedelle
- Ruoanvalmistusala 17x21 cm
- Helppo ja kätevä käyttää

Lue lisää
 Pallarès - Paistolevy hiiliteräksestä 20x25 cm

Espanjalainen Pallarès tarjoaa meille rustiikin paistolevyn hiiliteräksestä, joka sopii täydellisesti Myoutdoorkitchenin grilleihin. Grillaa kaikkea maukkaiden äyriäisten ja mehukkaiden pihvien väliltä - ja kun grillauskausi on ohi, paistolevyä voidaan aivan yhtä hyvin käyttää uunissa tai liedellä!

- Paistolevy grillille, uuniin ja liedelle
- Ruoanvalmistusala 20 x 25 cm
- Helppo ja kätevä käyttää

Lue lisää
 Pallarès - Paistolevy hiiliteräksestä 25 x 34 cm

Espanjalainen Pallarès tarjoaa meille rustiikin paistolevyn hiiliteräksestä, joka sopii täydellisesti Myoutdoorkitchenin grilleihin. Grillaa kaikkea maukkaiden äyriäisten ja mehukkaiden pihvien väliltä - ja kun grillauskausi on ohi, paistolevyä voidaan aivan yhtä hyvin käyttää uunissa tai liedellä!

- Paistolevy grillille, uuniin ja liedelle
- Ruoanvalmistusala 25 x 34 cm
- Helppo ja kätevä käyttää

Lue lisää
 Pallarès - Paistolevy hiiliteräksestä 26 x 30 cm

Espanjalainen Pallarès tarjoaa meille rustiikin paistolevyn hiiliteräksestä, joka sopii täydellisesti Myoutdoorkitchenin grilleihin. Grillaa kaikkea maukkaiden äyriäisten ja mehukkaiden pihvien väliltä - ja kun grillauskausi on ohi, paistolevyä voidaan aivan yhtä hyvin käyttää uunissa tai liedellä!

- Paistolevy grillille, uuniin ja liedelle
- Ruoanvalmistusala 26 x 30 cm
- Helppo ja kätevä käyttää

Lue lisää
 Ylellinen grillaussetti - esiliina, patalappua, grillausvälineet (3 osaa)

Lisää luksusta grillaukseen tyylikkäillä ja käytännöllisillä grillaustarvikkeilla. Tällä sarjalla näytät ammattilaiselta grillin äärellä. Ylellinen sarja, jota voit käyttää koko grillauskokemuksen ajan ulkokeittiössäsi. Paketti sisältää kestävän esiliinan ja siihen sopivat patalaput, jotka on valmistettu 100 % italialaisesta puhvelinnahasta. Lisäksi älykkäät ja hyödylliset grillausvälineet, kuten pihdit, haarukka, lasta ja teräsharja. Hienoja yksityiskohtia, jotka kannattaa pitää näkyvillä ja käden ulottuvilla grillin äärellä. Täydellinen lahja grillimestarille!

- Esiliina XL - konjakki
- Patalaput - 2 kpl:n pakkaus
- Grillausvälineet - 4 osaa

Lue lisää
 Soundcast VG5 Bluetooth -kaiutin

Soundcast VG5 on voimakas kaiutin 360 asteen äänen säteilyllä, käytännöllisellä mallilla, jota on helppo pitää mukana. Malli on roiskeen- ja iskunkestävä, minkä vuoksi se sopii mainiosti uima-altaalle, puutarhaan, kesämökille tai skeittipuistoon.

Lue lisää
 


Ilmanvaihto

Ilmanvaihto on välttämätön upotetulle ulkokeittiölle. Upotettavaan ulkokeittiöön tarvitaan vähintään 2 ilmanvaihtosäleikköä - mikä on tärkeää, jotta ilmavirtaus on riittävä keittiössä. Ilmanvaihtosäleiköt voidaan asettaa/muurata mihin tahansa ulkokeittiössä, mutta suositeltavaa on, että täyden toimivuuden takaamiseksi niiden on oltava eri puolilla mahdollisimman lähellä maata.

- Upotettavan keittiön välttämättömyys
- Teräs 304 SS

Lue lisää
 Asiakaspalvelu

BLACK WEEKEND
11:00-16:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan