Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Täältä löydät tuotteita laajasta ulkokeittiön valikoimastamme todella edullisesti.


Myoutdoorkitchen Tulipöytä - Malibu (Musta)

Tee ulkotilastasi tai puutarhastasi viihtyisä keidas lämpöä ja valoa tuovalla Malibu-tulipöydällä. Pyöreässä pöydässä on tyylikäs betoni-look. Keskellä oleva poltin on peitetty koristeellisilla mustilla laavakivillä, jotka korostavat liekkejä tyylikkäästi ja hienostuneesti. Pyöreä Malibu-tulipöytä on helppo sijoittaa ja sopii siksi erinomaisesti myös pieniin tiloihin. Nauti lämmöstä koko ulkosesongin ajan!

- Mitat: P:96,5 x L:96,5 x K:38,1 cm
- Kevytbetoni/lasikuitu (GFRC)

Lue lisää
 


Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova Kaasugrilli, infrapunalämpö, 6 poltinta (Musta)Vapaasti seisova kaasugrilli 6 polttimella ja sivupolttimella

Moderni ja vapaasti seisova kaasugrilli, kansi ruostumatonta terästä. Suuri grilli 6 tehokkaalla polttimella ja sivupolttimella, joka mahdollistaa monipuolisen ruoanvalmistuksen ulkona. Grillissä on suuri 97x50 cm grillausala ja tyylipuhdas viimeistely ruostumatonta terästä. Posliiniemaloidut nupit, lämmönjakolevyt, grilliritilä, lämpimänäpitoritilä ja integroitu lämpömittari kannessa. Saat kestävän ja edullisen grillin kaikkiin ulkoilmatilaisuuksiin!

- Ruostumaton teräs
- 6 poltinta ja yksi sivupoltin
- 97x50 cm grillaustila
- Posliiniemaloitu grilliritilä

Lue lisää
 Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi