Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Täältä löydät tuotteita laajasta ulkokeittiön valikoimastamme todella edullisesti.


Myoutdoorkitchen Tulipöytä - Malibu (Musta)

Tee ulkotilastasi tai puutarhastasi viihtyisä keidas lämpöä ja valoa tuovalla Malibu-tulipöydällä. Pyöreässä pöydässä on tyylikäs betoni-look. Keskellä oleva poltin on peitetty koristeellisilla mustilla laavakivillä, jotka korostavat liekkejä tyylikkäästi ja hienostuneesti. Pyöreä Malibu-tulipöytä on helppo sijoittaa ja sopii siksi erinomaisesti myös pieniin tiloihin. Nauti lämmöstä koko ulkosesongin ajan!

- Mitat: P:96,5 x L:96,5 x K:38,1 cm
- Kevytbetoni/lasikuitu (GFRC)

Lue lisää
 


Myoutdoorkitchen - Kahden sivupolttimen moduuli

Päivitä ulkokeittiötä – sijoita vapaasti seisomaan sivupolttimeen. Ruostumaton sivupoltin ja kaksi tyylikkäästi muotoiltua lämpölevyä sopivat kaikkiin tyyleihin. Monikäyttöinen moduuli ulkokeittiöön avaa aivan uudet mahdollisuudet ruoanlaittoon ulkona. Sivupoltin grillin vieressä monipuolistaa ruoanlaittoa ja tekee siitä hauskempaa.

- Perinteinen ja tyylikäs muotoilu ruostumatonta terästä
- Kaksi lämpölevyä
- Paljon vastinetta rahalle ja monikäyttöisyyttä ulkokeittiöön
- Voit keittää tai grillata lisukkeet

Lue lisää
 Vapaasti seisova kaasugrilli 6 polttimella ja sivupolttimella

Moderni ja vapaasti seisova kaasugrilli, kansi ruostumatonta terästä. Suuri grilli 6 tehokkaalla polttimella ja sivupolttimella, joka mahdollistaa monipuolisen ruoanvalmistuksen ulkona. Grillissä on suuri 97x50 cm grillausala ja tyylipuhdas viimeistely ruostumatonta terästä. Posliiniemaloidut nupit, lämmönjakolevyt, grilliritilä, lämpimänäpitoritilä ja integroitu lämpömittari kannessa. Saat kestävän ja edullisen grillin kaikkiin ulkoilmatilaisuuksiin!

- Ruostumaton teräs
- 6 poltinta ja yksi sivupoltin
- 97x50 cm grillaustila
- Posliiniemaloitu grilliritilä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Ulkojääkaappi

Säilytä ruokaa ja juomia käden ulottuvilla ulkokeittiössäsi. Tyylikäs ulkojääkaappi selkeälinjaisella ruostumattomalla viimeistelypinnalla ja 145 litran tilavuudella. Jääkaappi voidaan upottaa sisään, vedenpitävä malli kolmilasisella ovella, minkä ansiosta se kestää kylmyyttä ja selviää ulkona matalissa lämpötiloissakin. Tässä ulkojääkaapissa on digitaalinen ohjauspaneeli, säädettävä lämpötilamittari, jota on helppo käsitellä ja säätää 0—10 °C välillä. Jääkaapissa on lisäksi LED-sisävalaistus, joka tekee ulkokeittiöstä iltaisin tunnelmallisen keitaan.

- Tyylikäs ja selkeälinjainen viimeistelypinta ruostumatonta terästä
- Vedenpitävä malli kolmilasisella ovella
- Sisäänrakennettu jääkaappi
- Suurempi ulkokeittiökokemus

Lue lisää
 Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan