Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

 

Klassinen puilla lämmitettävä pizzauuni on nyt saatavilla modernina versiona. Meiltä löydät klassiset ja modernit pizzauunit, jotka takaavat vertaansa vailla olevan makuelämyksen. Valitse eri mallien joukosta juuri sinulle sopiva pizzauuni.



Myoutdoorkitchen - Black Collection - Puilla lämpiävä pizzauuni - Chicago

Puilla lämpiävä antrasiittinen pizzauuni ruostumatonta 304 SS -terästä. Chicago-pizzauunissa on tilava 105x56,5 cm:n paistoala. Paistopinta on kordieriittia, joka varastoi lämpöä ja tekee pizzapohjista ja leivistä miellyttävän rapeita. Pizzauuni kuumenee 5 minuutissa 350 asteeseen ja 15 minuutissa jopa 500 asteeseen – nopean ja helpon lämpiämisen ansiosta paistat perhepizzat alle 2 minuutissa!

- Puilla lämpiävä pizzauuni
- Moderni viimeistely antrasiittia
- Valmistettu 304 SS -teräksestä
- Paistoala: 105x56,5 cm
- 500 °C 15 minuutissa!

Lue lisää
 



Myoutdoorkitchen - Puilla lämpiävä pizzauuni - Chicago (Ruostumaton)

Puilla lämpiävä teräksenvärinen pizzauuni ruostumatonta 304 SS -terästä. Chicago-pizzauunissa on tilava 105x56,5 cm:n paistoala. Paistopinta on kordieriittia, joka varastoi lämpöä ja tekee pizzapohjista ja leivistä miellyttävän rapeita. Pizzauuni kuumenee 5 minuutissa 350 asteeseen ja 15 minuutissa jopa 500 asteeseen – nopean ja helpon lämpiämisen ansiosta paistat perhepizzat alle 2 minuutissa!

- Puilla lämpiävä pizzauuni
- Ruostumaton teräs
- Valmistettu 304 SS -teräksestä
- Paistoala: 105x56,5 cm
- 500 °C 15 minuutissa!

Lue lisää
 



Myoutdoorkitchen - Black Collection - Moduuli puilla lämpiävä pizzauuni - Naples

Naples – toteuta unelmasi täydellisestä ulkokeittiöstä! Vapaasti seisova puilla lämpiävä pizzauuni, jossa on ylellinen ja tyylikäs antrasiitti muotoilu. Pizzauuni on valmistettu erittäin laadukkaasta ruostumattomasta 304-teräksestä. Pizzauuni kuumenee 10 minuutissa 350 asteeseen ja 30 minuutissa jopa 500 asteeseen. Kun lämpötila on saavutettu, rakenteen kaksi ulkokuorta säilyttävät lämmön kunnes kaikki päivällisvieraat ovat saapuneet. Pizzauuni tuo iloa ruoanlaittoon, ja voit valmistaa ruoan omien toiveidesi ja makusi mukaan. Kehitä täydellinen, makuhermoja hivelevä pizza, piirakka tai leipä.

- Puilla lämpiävä pizzauuni
- Tyylikäs antrasiitti muotoilu
- Ruostumatonta 304-terästä
- Kuumenee jopa 500-asteiseksi
- (Leveys x korkeus x syvyys) 78,6 x 188 x 58 cm

Lue lisää
 



Myoutdoorkitchen - Moduuli puilla lämpiävä pizzauuni - Naples

Naples on vapaasti seisova puilla lämpiävä pizzauuni, jossa on tyylikäs design. Laadukasta ruostumatonta terästä. Pizzauuni kuumenee 10 minuutissa 350 asteeseen ja 30 minuutissa jopa 500 asteeseen. Kun lämpötila on saavutettu, rakenteen kaksi ulkokuorta säilyttävät lämmön kunnes kaikki päivällisvieraat ovat saapuneet. Pizzauuni tuo iloa ruoanlaittoon, ja voit valmistaa ruoan omien toiveidesi ja makusi mukaan. Kehitä täydellinen, makuhermoja hivelevä pizza, piirakka tai leipä.

- 100 % ruostumaton teräs 304
- Kuumenee jopa 500 asteeseen
- (Leveys x Korkeus x Syvyys) 78,6 x 188 x 58 cm

Lue lisää
 



Myoutdoorkitchen - Kaasukäyttöinen pizzauuni - Brooklyn

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaasukäyttöinen pizzauuni, jossa paistat itse valmistetut pizzat nopeasti ja helposti. Pieni ja kätevä pizzauuni sopii kaikkiin ulkotiloihin ja ulkokeittiöihin. Uuni lämpenee noin 15 minuutissa ja saavuttaa 325 asteen maksimilämpötilan vain 20 minuutissa – tämä tarkoittaa sitä, että koko perhe saa nauttia juuri paistetuista pizzoista alle 60 sekunnissa. Brooklyn-pizzauunin paistoala on 33x34 cm. Mukana kordieriitistä valmistettu pizzakivi ja kaksi grilliritilää, joiden avulla valmistat uunissa muut leivät ja leivonnaiset, suuret paistit, gratiinit ja kalaruoat.

- Kaasukäyttöinen pizzauuni
- 325 °C 20 minuutissa
- Mukana pizzakivi ja grilliritilä
- Paistoala 33x34 cm

Lue lisää
 



Myoutdoorkitchen - Kaasulla toimiva pizzauuni - Philadelphia

Moderni ja vapaasti seisova kaasulla toimiva pizzauuni, ruostumatonta terästä. 11 kg painava grilli, kun haluat pienemmän kannettavan pizzauunin, jota voidaan helposti siirtää. Grilli toimii kaasulla ja siinä ruostumaton poltin, 3,8 kW. Tulenkestävä pizzakivi sisältyy hintaan - Philadelphialla valmistat naapuristosi parhaan ja ylellisimmän pizzan!

- Ruostumaton design
- Voi kuumeta jopa 250-asteeseen
- 1 ruostumaton poltin - 3,8 kW

Lue lisää
 



Skeldervik - Pizzan paistoteräs

Pizzan paistoteräksellä valmistat kotona tehdyn pizzan vain muutamassa minuutissa. Pizza-paistoterästä on helppo ja kätevä käyttää, se asetetaan suoraan grilliritilälle tai tavalliseen uuniin. Teräs kuumenee 400-asteiseksi ja tulee yhtä kuumaksi kuin puilla kuumennettu kiviuuni. Nopean kypsennyksen ansiosta voit valmistaa ja leipoa kaikkea mahdollista kuten pizzaa, leipää, jälkiruokia ja muita leivonnaisia mahtavilla tuloksilla, joiden laatu on ravintolatasoista!

- Valmis pizza kahdessa minuutissa!
- Voidaan käyttää paistotasona liedellä tai grillillä


Lue lisää
 






Skeldervik - Pizzalapio 32 cm

Paista pizza kuten ammattilainen! Hanki ulkokeittiöösi pizzalapio, jolla siirrät pizzan kätevästi suoraan grilliin tai pizzauuniin. Hyvä pizzalapio on erinomainen työkalu pizzojen ja leipien paistamiseen. Sitä on helppo käyttää, ja se ehkäisee reunojen taittumista tai pizzan liukumista nostaessasi pizzan pizzakivelle, paistoteräkselle tai tarjolle.

- Pizzalapio 32 cm
- Kätevä käyttää
- Täydellinen pizzan ja leivän paistamiseen


Lue lisää
 



Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan