Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Täältä löydät suojuksia verkkokaupan minunulkokeittio.fi tuotteille. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin me autamme sinua. Meillä on myös erityismuotoiltuja ja ulkokeittiöille suunniteltuja suojuksia, jotka sopivat täydellisesti joka kesäkeittiöön. Lue lisää Custom made -valikoimastamme täältä.


Myoutdoorkitchen - Pizzauunin suojus

Myoutdoorkitchen-suojus kestävää laatua. Suojus peittää pizzauunisi kokonaan suojaten sitä säältä ja lialta. Saatavana kolme eri kokoa. Sopii pizzauuneille: Philadelphia ja Naples.

- Kulutusta kestävä laatu
- Suojaa säältä ja lialta

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Suojapeite perusmoduulille

Suojaa suojapeitteellä ulkokeittiötäsi tai grilliäsi sateelta ja lialta. Suojapeite estää tuulen ja kosteuden pääsyn sisälle samalla, kun ulkokeittiösi pysyy siistinä ja grilli kestää kauemmin. Nämä suojapeitteet sopivat kaikille Myoutdoorkitchenin moduulisarjan Nordic Line -perusmoduuleille.

- Pitää sateen ja lian poissa
- Suojaa ulkokeittiötä ja grilliä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Suojus Kentucky-ulkokeittiöön

Räätälöity suojus täydellisellä istuvuudella vapaasti seisovaan Kentucky-ulkokeittiöömme. Suojus on valmistettu korkealaatuisesta PVC-kudoksesta ja käsitelty cleangardlakalla, joka tekee materiaalista säänkestävän ja suojaa ulkokeittiötä lialta, vedeltä ja voimakkaalta auringonvalolta. Hyvä suojus pidentää ulkokeittiön elinikää monella vuodella!

- Sopii Kentucky-ulkokeittiöön
- Viiden (5) vuoden takuu
- Valmistettu Ruotsissa

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Suojukset moduuleille ja valmiille moduulipaketeille

Meiltä löydät suojuksen Myoutdoorkitchen-grillillesi tai -sivupolttimellesi. Suojus suojaa säältä, lialta ja voimakkaalta auringonvalolta. Pidä hyvää huolta tavaroistasi ja hanki suojus!

- Kulutusta kestävä laatu
- Suojaa säältä, voimakkaalta auringonvalolta ja lialta

Lue lisää
 Sunstone Metal - grillien ja sivupolttimen suojus

Meillä on suojus Sunstone Metalin suojus grillille ja polttimelle. Suojus suojaa säältä, lialta ja voimakkaalta auringonvalolta. Pidä hyvää huolta tavaroistasi ja hanki suojus!

- Kulutusta kestävä laatu
- Suojaa säältä, voimakkaalta auringonvalolta ja lialta

Lue lisää
 Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan