Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Ulkokeittiön rakentaminen


Ulkokeittiön rakentaminen vaatii runsaasti ajatustyötä. Rakensitpa keittiön alusta alkaen itse tai valitsitpa liikuteltavan moduuliratkaisun, täältä löydät tarvittavat vinkit ja ohjeet. Onko sinulla lisäkysymyksiä tai ajatuksia? Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Ulkokeittiö – mitä on otettava huomioon?

Upotettava ulkokeittiö
Sijoita ulkokeittiö oikeaan paikkaan

Kun olet päättänyt rakentaa ulkokeittiön, seuraava kysymys on sen sijoittaminen. Sijainnin päätät tietysti sinä itse, mutta kesäkeittiö kannattaa yleensä sijoittaa talon yhteyteen tai sen lähettyville. Kun se sijoitetaan talon yhteyteen, esimerkiksi sähkön ja veden saanti helpottuu. Jos sijoitat ulkokeittiön talon läheisyyteen, myöskään tuuli ei häiritse ruoanlaittoa niin paljoa. Toinen vaihtoehto on sijoittaa ulkokeittiö kasvihuoneen yhteyteen. Tuulensuojan lisäksi pääset hyödyntämään itse kasvattamiasi raaka-aineita helposti!

Suojaa ulkokeittiö

Ulkokeittiö altistuu monenlaisille sääilmiöille. Siihen kannattaa hankkia katto, sillä se pidentää keittiön käyttöikää, ja keittiötä voi käyttää myös huonommalla säällä. Älä kuitenkaan aseta grilliä liian lähelle kattoa, koska silloin katto voi tummua. Jos ulkokeittiössäsi ei ole kattoa, se kannattaa peittää ja suojata, kun sitä ei käytetä. Tämä vähentää kunnossapidon tarvetta ja pidentää ulkokeittiön käyttöikää.

Juokseva vesi ulkokeittiössä

Juokseva vesi on vapaaehtoinen mutta erittäin käytännöllinen ominaisuus kesäkeittiössä. Jos kylmän ja kuuman veden asennus ulkokeittiöön ei ole mahdollista, voit yksinkertaisesti asentaa pesualtaan, liittää sen puutarhaletkuun ja laittaa astian sen alle. Muista, että vesi kannattaa sulkea talven ajaksi.

Vapaasti seisova grilli, jossa valot


Sähkö ulkokeittiössä

Sähkö tuo ulkokeittiöön lisämukavuutta, sillä se mahdollistaa jääkaapin ja valaistuksen asentamisen sekä erilaisten keittiökoneiden käyttämisen. Jotta sähkön liittäminen olisi helppoa, pihakeittiö kannattaa sijoittaa talon yhteyteen.

Ulkokeittiö – mitä materiaaleja on valittava?

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet

Ulkokeittiön perusta voidaan rakentaa esimerkiksi puusta, alumiinista, betonista, kivestä tai laastista. Voit itse valita materiaalin – räätälöi unelmiesi kesäkeittiö juuri haluamallasi tavalla! Haluat ehkä, että ulkokeittiön materiaali sopii talon tyyliin tai että se sulautuu puutarhaan luonnollisella tavalla. Valitsitpa minkä materiaalin tahansa, ulkokeittiön sijainti kannattaa ottaa huomioon valinnassa. Jos ulkokeittiössä ei ole kattoa tai suojaa, valitse materiaali sen mukaan.

Lisäksi on tärkeää kiinnittää huomiota pihakeittiöön sijoitettaviin tuotteisiin ja siihen, että ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät ulkokäyttöä. Sen vuoksi valikoimassamme on vain tuotteita, jotka on valmistettu ruostumattomasta 304 SS -teräksestä. Kyseessä on hyvin kulutusta kestävä teräs, joka on tarkoitettu ulkokäyttöön.

Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi