Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

BLACK MONTH >>>>>>>> Klikkaa tästä <<<<<<<< BLACK MONTH

Rakenna ulkokeittiö!


Rakenna ulkokeittiö
Tervetuloa ulkokeittiön rakennusoppaaseemme!

Upota grillisi ja yhdistä siihen sivupoltin, pesuallas tai säilytystila ja luo täydellinen ulkokeittiö. Omassa ulkokeittiössä on hauskempi valmistaa ruokaa ulkona, ja siitä tulee kesällä perheen ja ystävien ihana kokoontumispaikka.
Harkitsetko ulkokeittiön rakentamista puutarhaasi tai ulkotilaasi?

Kun ulkokeittiö rakennetaan itse, suunnittelu on silloin tärkeää, ja se auttaa sinua saavuttamaan onnistuneen lopputuloksen. Ulkokeittiön rakentamisen ei tarvitse olla vaikeaa, ja kätevälle harrastelijapuusepälle on nykyään tarjolla massoittain inspiroivia, erilaisia ulkokeittiöratkaisuja, joita hän voi itse rakentaa. Sisäänrakennettavien ulkokeittiöiden valikoimasta löydät kaiken, mitä tarvitset hyvin suunnitellun keittiön rakentamiseen ulkotiloihin. Voit valita vapaasti toimintoja kuten: sisäänrakennettavat kaasugrillit, hiiligrillit, sivupolttimet, jääkaapit tai vesihanat ja baaritarvikkeet, tai sitten voit valita valmiin sisäänrakennettavan ulkokeittiöpakettimme.

Ulkokeittiön rakentaminen - mitä on otettava huomioon?

Jotta pääsisit hyvin alkuun suunnittelussasi, haluamme antaa sinulle joitakin hyviä vinkkejä! Onko sinulla lisäkysymyksiä tai ajatuksia! Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme joko puhelimitse tai sähköpostitse.


  Sijoita ulkokeittiö oikeaan paikkaan
  Kun olet päättänyt rakentaa ulkokeittiön, seuraava kysymys on - minne se sijoitetaan? Tietenkin voit itse päättää sen sijainnista, mutta ulkokeittiö kannattaa useimmiten sijoittaa talon yhteyteen tai sen lähettyville. Kun ulkokeittiö sijoitetaan talon yhteyteen, silloin esimerkiksi sähkön ja veden saanti helpottuu. Jos sijoitat ulkokeittiön talon läheisyyteen, silloin tuuli ei pysty häiritsemään ruoanvalmistajaa. Toinen vaihtoehto on sijoittaa ulkokeittiö kasvihuoneen yhteyteen. Tuulensuojan lisäksi saat helposti itse kasvattamiasi raaka-aineita!
  Suojaa ulkokeittiö
  Ulkokeittiö seisoo usein ulkona säästä riippumatta. Ulkokeittiöön kannattaa hankkia katto, koska siten vähennetään kunnossapitoa ja keittiötä voidaan käyttää myös huonommalla ilmalla. Älä kuitenkaan aseta grilliä liian lähelle kattoa, koska silloin katto voi tummentua. Jos ulkokeittiössäsi ei ole kattoa, pergolaa tai muuta grillisuojaa, suosittelemme keittiösi tai grillisi peittämistä sopivalla suojapeitteellä, joka suojaa, kun sitä ei käytetä. Hyvä suojaus vähentää kunnossapitoa ja pidentää ulkokeittiön käyttöikää.
  Säilytystilat ulkokeittiössä
  Ulkokeittiössä ei voi koskaan olla liikaa säilytystilaa, ajattele käytännöllisesti ja upota sisälle säilytystila hyllyille, kun piirrät ja luonnostelet ulkokeittiötäsi. Hyvien säilytystilojen ansiosta voit pitää kaikki grillausvälineesi käden ulottuvilla, eikä sinun tarvitse juosta sisään niitä hakemaan. Valitse säilytystilasi ulkonäkö: voit valita avoimen ja näkyvän tai rakentaa sen avattavien ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kaapinovien ja laatikoiden sisälle.
  Juokseva vesi ulkokeittiössä
  Juokseva vesi ei ole vaatimus, mutta sen saanti on erittäin käytännöllistä. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta saada ulkokeittiöösi kuuma- sekä kylmävesiliitäntää, yksinkertainen ratkaisu on ottaa vesi suoraan talon ulkopuolella olevasta vesiletkusta tai liittää myös pesuallas puutarhaletkuun ja asettaa ämpäri alapuolelle. Muista, että vesi kannattaa sulkea talven ajaksi.


  Sähkö ulkokeittiössä
  Sähkö ulkokeittiössä on erittäin mukava ratkaisu. Silloin voit asentaa keittiöön jääkaapin, käyttää erilaisia keittiökoneita ja asentaa valaistuksen. Jotta sähkön liittäminen ulkokeittiöön olisi helppoa, ulkokeittiö kannattaa sijoittaa talon yhteyteen.

Mitä materiaaleja voit käyttää ulkokeittiön rakentamisessa?

Ulkokeittiön perusta voidaan rakentaa esimerkiksi puusta, kuormalavoista, alumiinista, leca-harkoista, betonista, kivestä tai laastista. Voit itse valita materiaalin - räätälöi unelmiesi ulkokeittiö juuri haluamallasi tavalla! Haluat ehkä, että ulkokeittiön materiaali sopii talon tyyliin tai se sulautuu puutarhaan luonnollisella tavalla. Minkä materiaalin sitten valitsetkin, valinnan yhteydessä ulkokeittiön sijainti kannattaa ottaa huomioon. Jos ulkokeittiö on ilman kattoa tai suojaa, valitse materiaali sen mukaan.

Tärkeää on ottaa huomioon myös ulkokeittiöön sijoitettavat tuotteet, että ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka sietävät ulkoilmaa. Valitse sen vuoksi kulutusta kestävä terästyyppi, jolla on suuri syöpymiskestävyys, kuten esim. 304 SS ruostumaton teräs on hyväksytty kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa ja se on paras materiaali ulkokeittiöihin, koska oikein hoidettuna se ei ruostu.Kysymyksiä ja vastauksia / UKK

Ulkokeittiötä voidaan pitää sisäkeittiösi jatkona. Ulkokeittiössä on usein joko kaasu- tai hiiligrilli, kaappi säilytysmahdollisuuksilla, työtasoja helppoon ruoanvalmistukseen sekä tiskiallas, jossa vihannekset voidaan huuhdella ja kädet pestä ruoanvalmistuksen lomassa. Haluttaessa rakentaa edistyneempi keittiö, sinne voidaan asentaa jääkaappi, pizzauuni ja teppanyaki-moduuli.

Vapaasti seisova ulkokeittiöon tarkoitettu sinulle, joka haluat ostaa valmiin ja joustavan modulaarisen ratkaisun. Meillä on valmiita ulkokeittiöpaketteja, jotka ovat heti käyttövalmiita. Voit myös valita erillisistä vapaasti seisovista moduuleistamme ja muokata, yhdistellä ja lisätä ominaisuuksia vapaasti toiveidesi mukaan. TEE SE ITSE - Jos haluat mieluummin rakentaa oman ulkokeittiösi puutarhaan, oikea ratkaisu on sisäänrakennettava ulkokeittiö Suunnittelet ulkokeittiön perustan itse ja valitset materiaalit ja kalusteet oman makusi mukaan. Olemme koonneet kaikki tärkeät tiedot osto-oppaaseen ja kohtaan ulkokeittiön rakentaminen, jotka on otettava huomioon ulkokeittiötä suunniteltaessa.

Ulkokeittiön oikeaan sijoitteluun on tärkeää kiinnittää huomiota. Pihakeittiö tulisi sijoittaa siten, että sähkön ja veden saanti on helppoa. Se kannattaa myös sijoittaa suhteellisen tuulettomaan paikkaan. Näin voit välttämään turhat vahingot tuulisena päivänä. Voit lukea lisää ulkokeittiön sijoittamisesta oppaastamme Ulkokeittiön rakentaminen.

Valitse ulkokeittiöösi haluamiasi toimintoja. Haluat ehkä yksinkertaisen ulkokeittiön vain grillillä ja työtasolla tai edistyneemmän ulkokeittiön ulkotilaan suurella kaasugrillillä, pizzauunilla, jääkaapilla, pesualtaalla ja tilavalla säilytystilalla. Valitset aivan itse, mitä haluat ulkokeittiöösi, ja mikä sopii juuri sinun kotiisi.

Onko valmiin tuloksen kuvitteleminen hankalaa tai oletko epävarma, mikä ulkokeittiö sopii juuri sinun ympäristöösi. Käytä erityisesti soveltuvaa 3D-työkaluamme, jolla voit rauhassa visualisoida, suunnitella ja rakentaa ulkokeittiösi oikeaan puutarhaympäristöön. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos olet epävarma, mitä ulkokeittiötuotteita sinun on valittava tai jos sinulla on muita kysymyksiä. Autamme sinua mielellämme.

Kun olet päättänyt ulkokeittiön tyypistä, sinun on valittava toimittaja. Tarjoamme vapaasti seisovalle ulkokeittiölle eri hintaluokan ratkaisuja Myoutdoorkitcheniltä ja ruotsalaiselta Skeldervikilta. Jos olet kiinnostunut sisäänrakennetusta ulkokeittiöstä: löydät huippuluokan ratkaisuja Myoutdoorkitchen Built-in-sarjasta. Valikoimastamme löydät ulkokeittiöitä vain toimittajilta, joilla on kokemusta ja asiantuntemusta alalta, ja jotka takaavat kestävät ulkokeittiöt kulutusta kestävistä materiaaleista. Lue lisää eri tavaramerkeistämme, ja miten ne eroavat toisistaan verkkosivustoltamme.Asiakaspalvelu

BLACK WEEKEND
11:00-16:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan