Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Täältä löydät kaiken tarvittavan upotettavan ulkokeittiön rakentamiseen. Ovia, kaappeja, vesihanoja ja jääkaappeja sekä valmiita paketteja, jotka olemme koonneet sinua varten.

 


Myoutdoorkitchen - Built-in - Sisäänrakennettu ulkokeittiö - Cleveland

Suo itsellesi todellinen ruoanvalmistuselämys rakentamalla juuri toiveidesi mukainen ulkokeittiö. Cleveland -paketti sisältää integroidun vesihanallisen pesualtaan, integroidun kaasugrillin kuudella polttimella ja lisäksi kamado-grillin, jotta voit samalla grillata ja kokeilla eri makuja ja valmistustapoja. Lisäksi kaksi kaksiovista säilytyskaappia, yksi yksiovinen kaappi ja integroitava kolmen laatikon moduuli, jotta saat kaikki mahdollisuudet säilyttää ruoanvalmistustarvikkeitasi selkeälinjaisesti ja tilavasti. Kaikki, mitä tarvitset uskomattomaan ruoanvalmistukseen, kun rajana on vain oma mielikuvituksesi!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Sisäänrakennettu ulkokeittiö - Ohio

Tässä sisäänrakennetussa ruostumattomasta teräksestä valmistetussa ulkokeittiössä on kaikki, mitä tarvitset tulevaa kesäkautta varten. Ohio-pakettiin kuuluu sisäänrakennettu pesuallas, jossa on vesihana ja cocktail-asema, sisäänrakennettu kaasugrilli, jossa on 6 poltinta ja kaikki tarvittavat toiminnot, säilytyskaappi ja sisäänrakennettu 3 laatikon laatikosto, jossa on runsaasti tilaa grillausvälineiden, leikkuulaudan, pyyhkeiden jne. säilytykseen.

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Sisäänrakennettu ulkokeittiö - Portland

Toteuta ulkokeittiöunelmasi ja rakenna toiveisiisi sovitettu ulkokeittiö. Portland on yksi sisäänrakennetuista ruostumattomasta teräksestä valmistetuista ulkokeittiösarjoistamme, jossa on tyylikkäitä ja helposti asennettavia tuotteita Myoutdoorkitchensin Built-in-mallistosta - joilla luot täydellisen ympärivuotisen ulkokeittiön. Pakettiin kuuluu kaasugrilli, jossa on 6 poltinta ja sivupoltin sisäänrakennettavaan käyttöön, pesuallas ja cocktail-asema sekä paras säilytysjärjestelmä, jossa on 2 kaappia ja 2 tilavaa laatikkomoduulia.

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Sisäänrakennettu ulkokeittiö - Dallas

Tästä ulkokeittiöstä tulee puutarhasi luonnollinen keskipiste! Dallas on täysipainoinen paketti niille, jotka haluavat rakentaa ja luoda suuren ylellisen kesäkeittiön. Pakettiin kuuluu 6 polttimen kaasugrilli ja sisäänrakennettava kaksilevyinen sivupoltin, yhdistetty pesuallas ja baariasema, jääkaappi ja runsaasti säilytystilaa kolmessa tilavassa kaapissa ja kahdessa laatikkomoduulissa. Tämä sisäänrakennettu ulkokeittiö saa sinut toivomaan kesää ympäri vuoden!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen Built-in - Upotettava yksöisovi

Upotettava ovi tyylikästä ja parasta ruostumatonta 304 SS -terästä. Monipuolinen yksöisovi, jonka sisäpuolella olevalla hyllyllä on tilaa isohkoille grillausvälineille, leikkuulaudoille ja mausteille. Järjestystä ja kätevää säilytystilaa ulkokeittiöön. Upota ja yhdistä ovi muihin tyylikkäisiin Myoutdoorkitchen-tuotteisiin – rakenna ulkokeittiö tarpeidesi ja toiveidesi mukaan!

- Tyylikäs ovi, jossa on ruostumaton viimeistely
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Helppo asennus
- Käytännölliset ominaisuudet
- Ainutlaatuiseen ulkokeittiöön

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Sisäänrakennettava yksiovinen kaappi

Sisäänrakennettava ovi selkeälinjaisella viimeistelypinnalla ruostumattomasta teräksestä 304 SS korkean laadun takaamiseksi - jossa tavanomaisesta poikkeavat yksityiskohdat kiinnittävät huomion. Avattava ovi selkeälinjaisella kehyksellä. Ruoanvalmistuksen organisoinnista ulkona tulee siten kätevää. Upota ja yhdistä ovi muihin selkeälinjaisiin Myoutdoorkitchen-tuotteisiin ja räätälöi ulkokeittiösi täysin toiveidesi mukaan.

- Tyylikäs ovi, jossa on ruostumaton viimeistely
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Helppo asennus
- Ainutlaatuiseen ulkokeittiöön

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen Built-in - Upotettava kaksoisovi

Upotettava kaksoisovi tyylikästä ja parasta ruostumatonta 304 SS -terästä. Monipuolinen kaksoisovi, jonka sisäpuolella olevalla hyllyllä on tilaa isohkoille grillausvälineille, leikkuulaudoille ja mausteille. Järjestystä ja kätevää säilytystilaa ulkokeittiöön. Upota ja yhdistä ovi muihin tyylikkäisiin Myoutdoorkitchen-tuotteisiin – rakenna ulkokeittiö tarpeidesi ja toiveidesi mukaan!

- Kaksoisovi, jossa on tyylikäs ruostumaton viimeistely
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Helppo asennus
- Ainutlaatuiseen ulkokeittiöön

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Sisäänrakennettava kaksiovinen kaappi

Sisäänrakennettava kaksoisovi selkeälinjaisella viimeistelypinnalla ruostumattomasta teräksestä 304 SS korkean laadun takaamiseksi - jossa tavanomaisesta poikkeavat yksityiskohdat kiinnittävät huomion. Kaksi vankkaa avattavaa ovea upealla kehyksellä. Ruoanvalmistuksen organisoinnista ulkona tulee siten kätevää. Upota ja yhdistä ovi muihin selkeälinjaisiin Myoutdoorkitchen-tuotteisiin ja räätälöi ulkokeittiösi täysin toiveidesi mukaan.

- Kaksoisovi, jossa on tyylikäs ruostumaton viimeistely
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Helppo asennus
- Ainutlaatuiseen ulkokeittiöön

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen Built-in - Upotettava kolmen laatikon moduuli

Säilytystilaa grillin yhteyteen! Upotettava Laatikkomoduuli, jossa on kolme laatikkoa. Kätevä ja tyylikäs laatikosto, jossa on ruostumaton viimeistely. Sopii säilytystilaa ja yhtenäistä ilmettä arvostavalle. Laatikosto on 58 cm syvä, joten se sopii esimerkiksi grillausvälineiden, leikkuulautojen, pyyhkeiden ja mausteiden säilytykseen.

- Tyylikäs muotoilu ruostumatonta terästä
- Kolmen laatikon moduuli
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Tilava säilytysratkaisu
- Kätevä grillin yhteydessä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Sisäänrakennettava kolmen laatikon laatikosto

Säilytystilaa grillisi yhteyteen! Upotettava Laatikkomoduuli, jossa on kolme laatikkoa. Käytännöllinen ja selkeälinjainen laatikko ruostumattomalla viimeistelypinnalla ja upealla kehyksellä - ulkokeittiöön, jossa jokainen yksityiskohta on otettu huomioon. Täydellinen sinulle, jos haluat tilavaa säilytystilaa yhtenäisellä ilmeellä. Laatikosto on 46 cm syvä, joten se sopii esimerkiksi grillausvälineiden, leikkuulautojen, pyyhkeiden ja mausteiden säilytykseen ja kaikkeen muuhun, jota haluat säilyttää ulkokeittiössäsi.

- Tyylikäs muotoilu ruostumatonta terästä
- Kolmen laatikon moduuli
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Tilava säilytysratkaisu
- Kätevä grillin yhteydessä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen Built-in - Upotettava jätekaappi

Jätekaappi helpottaa ulkokeittiön käyttöä ja auttaa pitämään paikat siisteinä ruokaa laitettaessa. Upotettava jätekaappi, jossa on vetolaatikko ja ruostumaton viimeistely sekä tyylikkäät yksityiskohdat.

- Ylellinen ruostumaton viimeistely
- Hyvä säilytystila
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Pitää ulkokeittiön puhtaana

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen Built-in - Upotettava sivupoltin, kaksi levyä

Loihdi monipuolinen ulkokeittiö lisäämällä grillin yhteyteen sivupoltin. Ruostumaton sivupoltin, jossa on kaksi levyä ja upeat yksityiskohdat. Se vie ulkoruoanlaiton uudelle tasolle. Sivupolttimessa on kaksi isoa levyä, joita voi käyttää perunoiden, pastan, kastikkeiden tai lisukkeiden valmistukseen grillaamisen yhteydessä.

- Ylellinen ja tyylikäs viimeistely ruostumatonta terästä
- Sopii lisukkeiden valmistukseen
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Kätevä grillin vieressä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Sisäänrakennettava sivupoltin kaksoislevyillä

Hemmottele itseäsi täydellisellä ruoanvalmistuskokemuksella sisäänrakennetulla sivupolttimella. Tämän sivupolttimen viimeistelypinnoitus on tyylikäs ruostumaton, ja sen kaksi suurta levyä sopivat täydellisesti kaikenlaiseen tarjoiluun. Sopii erinomaisesti, kun haluat keittää perunoita, pastaa tai valmistaa lämpimiä kastikkeita ja lisukkeita grillaamisen yhteydessä.

- Ruostumaton ja eksklusiivinen pinnoitus
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Kätevä grillin vieressä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen Built-in - Upotettava vesihana ja cocktailasema

Tarjoile vieraillesi maukkaita juomia ja tee ulkokeittiöstäsi kesän pihajuhlien keskipiste. Cocktailasema luo aitoa baaritunnelmaa. Upotettava cocktailasema, jossa on ylelliset yksityiskohdat ja tarvikkeet ja joka on ruostumatonta terästä. Mukana kaikki tarvittava, kuten jääallas, pesuallas ja sekä lämmin että kylmä vesi, saippuapumppu, leikkuulauta ja jäteastia.

- Ylelliset yksityiskohdat
- Tyylikäs viimeistely ruostumatonta terästä
- Tarjoile juomia suoraan ulkokeittiössä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Sisäänrakennettava pesuallas

Tee ulkokeittiöstäsi täydellinen sisäänrakennettavalla pesualtaalla. Tähän selkeälinjaiseen pesualtaaseen kuuluu vesihana, saippuateline ja tiskiallas, jotta työskentelytasojen huuhteleminen, pesu ja puhtaanapito helpottuvat, kun valmistat ruokaa ulkona.

- Tyylikäs viimeistely ruostumatonta terästä
- Ruostumatonta 304 SS -terästä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen Built-in - Upotettava jääallas 70 cm

Kun ulkokeittiössäsi on jääallas, sinun ei enää tarvitse kantaa huolta juomien liiallisesta lämpenemisestä. Upotettavassa jääaltaassa on ylelliset yksityiskohdat ja ruostumaton viimeistely. Vankka kansi, jossa on kädensija, ruostumatonta 304 SS -terästä ja kaksiseinäinen rakenne, joka säilyttää jäät pidempään. Täytä jääastia jäillä ja tarjoile juomia vieraillesi suoraan ulkokeittiöstä. Välttämätön varuste kesähelteillä!

- Upotettava jääallas 59,6 L
- Helppo puhdistaa
- Tarjoile juomia ulkokeittiöstä
- Kaksinkertaiset eristävät seinät
- Ylellinen yksityiskohta ulkokeittiöön

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Sisäänrakennettava jääallas 60 cm

Suo itsellesi jääallas ulkokeittiöösi ja unohda lämpimien juomien olemassaolo. Tämän sisäänrakennettavan jääastian malli on moderni, se on tilava ja tyylikäs viimeistelypinnoitus on ruostumaton. Vankka kansi, jossa on kädensija, ruostumatonta 304 SS -terästä ja kaksiseinäinen rakenne, joka säilyttää jäät pidempään. Tarjoile kätevästi vieraillesi suoraan ulkokeittiöstä.

- Ruostumaton ja tyylikäs muotoilu
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Sisäänrakennettava jääallas

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen Built-in - Upotettava kaasugrilli, 6 poltinta

Hemmottele itseäsi ja ulkokeittiötäsi reilun kokoisella grillillä. Vapaasti seisova kaasugrilli, jossa on 6 tehokasta poltinta, infrapunalämmitin ja varrassetti. Ylellinen ja tyylikäs ulkoasu, yksityiskohdat laadukasta ruostumatonta 304 SS -terästä. Sopii upotettavaksi kaikkiin ympäristöihin. Kaasugrillissä on vankka kansi, jossa on kädensija ja lämpömittari, tukevat nupit, joissa on tunnelmallinen LED-valo sekä sisävalaistus, joka helpottaa grillaamista illan hämärässä.

- Ylellinen ja tyylikäs muotoilu ruostumatonta terästä
- Upotettava kaasugrilli
- Mukana varras
- LED-valaistut nupit ja sisävalaistus
- Ruostumatonta 304 SS -terästä

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Sisäänrakennettava kaasugrilli kuudella polttimella

Kätevä sisäänrakennettava kaasugrilli kuudella tehokkaalla polttimella ja infrapunalämmöllä. Malli ruostumatonta terästä, joka on sekä selkeälinjainen, taatusti laadukas että käytännöllinen. Vankka kansi kahvalla ja integroidulla lämpömittarilla takaavat optimaalisen mukavuuden. Tämä kaasugrilli tarjoaa tilavan 110x70 cm kokoisen grillaustason, jolla saadaan edellytykset ruoanvalmistukseen, jota vain mielikuvitus voi rajata.

- Ylellinen ja tyylikäs muotoilu ruostumatonta terästä
- Ruostumatonta 304 SS -terästä
- Upotettava kaasugrilli

Lue lisää
 Upotettava kaasugrilli 6 polttimella

Upotettava kaasugrilli 6 tehokkaalla polttimella, yhteensä 18,8 kW. Huippumoderni grilli tyylipuhtaalla viimeistelyllä ruostumattomasta teräksestä ja suurella grillausalalla 97x50 cm. Grillissä on elektroninen sytytysjärjestelmä, posliiniemaloidut nupit, lämmönjakolevyt, grilliritilä, lämpimänäpitoritilä ja integroitu lämpömittari kannessa. Tukeva grilli, joka mahdollistaa fantastisen ruokien grillaamisen kaikkina vuodenaikoina!

- Upotettava kaasugrilli
- 6 poltinta
- 97x50 cm grillausala
- Posliiniemaloitu grilliritilä

Lue lisää
 Asiakaspalvelu

Ma - Pe
10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan