Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

Osta täydellisesti varusteltu vapaasti seisova ulkokeittiö edulliseen hintaan. Paketit on suunniteltu vapaasti seisoviksi ja ulkotilaan. Moduulipakettien avulla voit luoda pihastasi viihtyisän keitaan, jonka pääosassa on täydellinen kesäkeittiö. Jos sinulla on kysymyksiä tai ajatuksia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin me autamme sinua löytämään toiveitasi vastaavan vapaasti seisovan paketin.


Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Odense (Musta)

Vapaasti seisova ulkokeittiö mustalla viimeistelypinnalla, selkeälinjaisilla suorilla linjoilla ja pohjoismaisella suunnittelulla. Odense on joustava moduulikeittiö kaikilla käytännöllisillä toiminnoilla, joita tarvitset ruoanvalmistuksessa ulkona. Tämä paketti sisältää vapaasti seisovan perusmoduulin, integroidun hiiligrillin, integroidun leikkuulaudan laatikoilla edessä sekä käytännöllisen tiskipöydän. Helppo sijoittaa minne tahansa puutarhaan!

- Tyylikäs musta malli
- Joustava ulkokeittiö
- Sisältää: 4 tuotetta
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 180 cm

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Odense (Ruostumaton)

Vapaasti seisova ulkokeittiö ruostumatonta terästä, selkeälinjaisilla suorilla linjoilla ja pohjoismaisella suunnittelulla. Odense on joustava moduulikeittiö kaikilla käytännöllisillä toiminnoilla, joita tarvitset ruoanvalmistuksessa ulkona. Tämä paketti sisältää vapaasti seisovan perusmoduulin, integroidun hiiligrillin, integroidun leikkuulaudan laatikoilla edessä sekä käytännöllisen tiskipöydän. Helppo sijoittaa minne tahansa puutarhaan!

- Tyylikäs ruostumaton malli
- Sisältö: 4 tuotetta
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 180 cm

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Pure Series - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Kentucky

Selkeälinjainen, ruostumaton moduulipaketti, ulkokeittiössä on kaunis ja helposti käsiteltävä työtaso mustaa marmoria, joka yhdessä muiden osien kanssa tekee ulkotilastasi ihanan tyylikkään. Vapaasti seisova ulkokeittiö, jossa on tilava tiskipöytä kaapeilla, suuri kaasugrilli infrapunalämmöllä, grillivarras ja 6 tehokasta poltinta sekä jääkaappi ruoka-aineillesi ja juomillesi. Kentucky tarjoaa käytännöllisen ulkokeittiön kätevillä toiminnoilla ja hyvillä säilytystiloilla.

- Selkeälinjainen viimeistelypinta ruostumatonta terästä
- Sisältö: 3 tuotetta
- Suoramuotoinen
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 289,2 cm

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Helsinki

Käytännöllinen ja kätevä moduulikeittiö yhtenäisellä mustalla viimeistelypinnalla tarjoaa monia käyttökelpoisia hienouksia. Helposti sijoitettava suoramuotoinen keittiö skandinaavisilla linjoilla ja omaperäisillä yksityiskohdilla, jotka herättävät eloon kulinaariset elämykset ulkotiloissa. Helsinki-ulkokeittiössä on jääkaappi ruokaa ja juomia varten, säilytyskaappi, integroitava kaasugrilli viidellä polttimella, sivupoltin, leikkuulauta säilytyslaatikolla ja käytännöllinen allasmoduuli. Selkeälinjainen vapaasti seisova ulkokeittiö - täydellinen sinulle, joka haluat vaihtelua ruoanvalmistuksessa!

- Yhtenäinen musta viimeistelypinta
- Joustava ulkokeittiö
- Sisältää: 7 tuotetta
- Koko moduulipaketin kokonaisleveys: 360 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Stavanger

Pienehkö kesäkeittiö, avoin malli ja leveät työtasot ruoanvalmistukseen, tarjoiluun sekä yhdessäoloon. Stavanger tarjoaa sinulle selkeälinjaisen ja yhtenäisen ulkokeittiön mustalla viimeistelypinnalla skandinaavisella muotoilulla. Helposti sijoitettava keittiösaareke tilavilla säilytystiloilla ja kätevillä toiminnoilla kaikkeen ruoanvalmistukseen ulkona. Tämä paketti sisältää vapaasti seisovan perusmoduulin integroidulla kaasugrillin kahdella polttimella, leikkuulaudan säilytyslaatikolla, allasmoduulin ja työtason säilytyshyllyillä. Tee Stavangerista ruoanvalmistuskeidas ulkotilasi keskipisteeksi!

- Tyylikäs musta muotoilu
- Vapaasti seisova keittiösaareke
- Sisältö: 5 tuotetta
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 180 x 120 cm

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Reykjavik

Reykjavik - moderni, pienehkö vapaasti seisova moduulikeittiö skandinaavisilla linjoilla ja omaperäisillä yksityiskohdilla. Helposti sijoitettava ulkokeittiö selkeälinjaisena ruostumattomana mallina, joka tarjoaa kaikki käytännölliset ulkokeittiön tarvitsemat varusteet. Tämä paketti sisältää pesualtaan, leikkuulaudan säilytyslaatikolla ja kaasugrillin kahdella polttimella. Ulkokeittiö, jos haluat ruoanvalmistuselämyksen pienessä tilassa tai ulkotilasi koko on rajoitettu.

- Tyylikäs ruostumaton malli
- Joustava ulkokeittiö
- Sisältää: 4 tuotetta
- Koko moduulipaketin kokonaisleveys: 180 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Visby (Musta)

Yksinkertaisempi paketti, joka sisältää sen, mitä ulkokeittiössä tarvitaan. Visby on vapaasti seisova ulkokeittiö suoralinjaisella, yhtenäisellä mustalla suunnittelumallilla valmistettuna ruostumattomasta teräksestä. Helposti sijoitettava ja käytännöllinen keittiö, jos haluat valmistaa ruokaa lähellä asuntoasi tai jos parvekkeen, terassin tai ulkotilan koko on rajoitettu. Tämä paketti sisältää vapaasti seisovan perusmoduulin, integroidun hiiligrillin, integroidun sivupolttimen sekä käytännöllisen tiskipöydän, joka helpottaa ruoanvalmistusta ulkona.

- Tyylikäs musta muotoilu
- Sisältö: 4 tuotetta
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 180 cm

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Stockholm

Toimiva ja tilava kulmamuotoinen ulkokeittiö ihanan avoimella pohjaratkaisulla. Ruostumaton ja yhtenäinen ulkokeittiö skandinaavisella muotoilulla. Stockholm-ulkokeittiössä voit nauttia täydellisesti varustetusta keittiöstä monilla yhdistettävillä, käytännöllisillä toiminnoilla. Lisäksi siinä on suuri työtila ruoanvalmistukseen. Tämä paketti sisältää käytännöllisen pesuallasmoduulin, leikkuulaudan säilytyslaatikolla, sivupolttimen, integroitavan kaasugrillin 5 polttimella, kulmamoduulin, vapaasti seisovan työtason ja jääkaapin raaka-aineillesi. Käytännöllinen ja joustava ulkokeittiö persoonallisilla yksityiskohdilla

- Avoin malli ruostumatonta terästä
- L-muoto
- Sisältö: 9 tuotetta
- Koko moduulipaketin kokonaisleveys: 360 x 240 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Oslo

Oslo - Vapaasti seisova ulkokeittiö, jonka U-muotoinen malli on toiminnallinen ja tilava. Suuri moderni keittiö kiinteänä ja yhtenäisenä mallina ja skandinaavisella muotoilulla. Paketti sisältää vapaasti seisovan jääkaapin, työtason, kolme kulmamoduulia, pesuallasmoduulin, leikkuulaudan säilytyslaatikolla, sivupolttimen, integroidun kaasugrillin kahdella polttimella ja hiiligrillin. Tämä ulkokeittiö on täydellinen keittiöratkaisu käytännöllisillä toiminnoilla, säilytystiloilla ja suurilla työtasoilla.

- Tyylikäs musta muotoilu
- U-muoto
- Sisältää 12 tuotetta
- Koko moduulipaketin kokonaisleveys: 240 x 300 x 240 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Copenhagen

Toimiva ja tilava keittiösaareke ihanan avoimella pohjaratkaisulla. Copenhagen luo sinulle näyttävän ja yhtenäisen ulkokeittiön ruostumattomalla viimeistelypinnalla yhdistettynä skandinaavisiin linjoihin. Tämä paketti sisältää kaksi tilavaa työtasoa, integroidun kaasugrillin viidellä polttimella, jääkaapin, sivupolttimen, pesualtaan ja integroidun leikkuulaudan säilytyslaatikolla. Saat modernin keittiösaarekkeen tehokkaalla säilytystilalla, käytännöllisillä toiminnoilla sekä leveän että syvän työtason, jonka päällä voit valmistaa, asettaa tarjolle ja tarjota ruokaa.

- Tyylikäs ruostumaton malli
- Keittiösaareke
- Sisältää 9 tuotetta
. Koko moduulipaketin kokonaisleveys: 120 x 300 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Skagen

Skagen - Pieni ja yksinkertainen musta ulkokeittiö, jossa grilli ja ruoanvalmistus ovat pääosassa. Kätevä ulkokeittiö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka voidaan sijoittaa minne tahansa parvekkeelle, terassille tai ulkotilaan. Tämä paketti sisältää vapaasti seisovan perusmallin, integroidun kaasugrillin viidellä polttimella sekä integroidun sivupolttimen, jotta voit grillata ja valmistaa kaikki lisukkeet samanaikaisesti.

- Tyylikäs musta muotoilu
- Sisältö: 3 tuotetta
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 180 cm

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Toledo

Toledo - Tyylikäs ja pienikokoinen huippuluokan ulkokeittiö mustana! 3 moduulia mukaan lukien vapaasti seisova hiiligrilli, tilava säilytysmoduuli sekä jääkaappi kahdella ovella ruoan ja juomien säilyttämiseen grillaamisen aikana. Toledo- Saat kaiken tarvitsemasi kulinaaristen elämysten luomiseen ulkona!

- 3 moduulia
- Suora malli
- Moduulipaketin kokonaisleveys 260 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Boston

Boston - Tyylikäs ja pienikokoinen huippuluokan ulkokeittiö! 3 moduulia mukaan lukien vapaasti seisova hiiligrilli, tilava säilytysmoduuli sekä jääkaappi ruokia ja juomia varten. Boston - Saat kaiken tarvitsemasi kulinaaristen elämysten luomiseen ulkona!

- 3 moduulia
- Suora malli
- Moduulipaketin kokonaisleveys 247 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Delaware

Ylellinen ulkokeittiö tyylikkäällä mustalla pinnoituksella ja kestävällä ruostumattomalla teräksellä Delaware - Vapaasti seisova ulkokeittiö huippuluokan toiminnoilla, jotka käsittävät kaiken, mitä tarvitset täydellisen ulkokeittiöympäristön luomiseen puutarhassa! Vapaasti seisova hiiligrilli, tilava säilytysmoduuli avattavilla ovilla ja käytännöllinen tiskipöytä hyvillä säilytystiloilla, ja jääkaappi kahdella ovella ruoan ja juomien säilyttämiseen grillaamisen aikana. Osta täydellinen moduulipaketti pakettihintaan - Kaikki, mitä voit tarvita saadaksesi aidon amerikkalaisen ulkokeittiön!

- Korkealuokkainen viimeistelypinta mustaa terästä
- Sisältö: 4 tuotetta
- Suoramuotoinen
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 343 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Georgia

Georgia on paketti, joka täyttää kaikki ulkokeittiölle asetetut vaatimukset. Uniikin moduulin ja upotetun Kamado-grillin lisäksi siinä on myös jääkaappi säilytyskaapilla ruokia ja juomia varten, tiskipöytä hyvällä säilytystilalla ja säilytysmoduuli. Uniikki ulkokeittiöpaketti, jossa on kaikki tarvittava!

- Sisältö: 5 tuotetta
- Suora muoto
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 332 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisäär
 Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Arild

Arild - Tyylikäs vapaasti seisova ulkokeittiö Skeldervikilta skandinaavisilla suorilla linjoilla, joka helpottaa ruoanvalmistusta ulkona. Ulkokeittiön malli on kestävä ja korkealuokkainen ja sen viimeistelypinta on valmistettu mustasta puolikiiltävästä ruostumattomasta teräksestä 304 SS, ja varustettu ruostumattomilla työtasoilla ja kauniilla puisilla yksityiskohdilla, joiden ansiosta se sopii kaikkiin ympäristöihin. Arild tarjoaa tilavan ja upean hiiligrillin ruostumattomalla kannella, yksityiskohtia täynnä olevan puukahvan, syvän hanallisen tiskialtaan, vapaasti seisovan kulmamoduulin ja vapaasti seisovan laatikkomoduulin hyvällä säilytystilalla. Nämä kaikki yhdessä luovat täydellisen keittiökokemuksen puutarhassa ympäri vuoden!

- Skandinaavinen design
- Sisältää neljä tuotetta
- L-muoto
- Koko moduulipaketin kokonaisleveys: 160 x 310 cm

Lue lisää
 Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Lervik

Lervik - Vaikuttava ulkokeittiö monilla yksityiskohdilla ja tyylillä. Skeldervikin vapaasti seisovan ulkokeittiön design on ajaton ja tyylikäs skandinaavisilla linjoilla ja valmistettu runsassekoitteisesta ruostumattomasta teräksestä 304-SS. Esteettisesti miellyttävä mustasävyinen ulkonäkö valmistettuna mustalla puolikiiltävällä viimeistelypinnalla, jota ruostumattomat työtasot ja kauniit puiset yksityiskohdat täydentävät tyylikkäästi. Lervik luo edellytykset täydelliselle ulkokeittiölle ja tarjoaa upean ja kestävän hiiligrillin, tilavan hanallisen tiskialtaan ja vapaasti seisovan laatikkomoduulin hyvillä säilytysmahdollisuuksilla. Yhdessä ne luovat loistavat puitteet ruoanvalmistukselle ulkona.

- Skandinaavinen design
- Sisältö: 3 tuotetta
- I-linja
- Koko moduulipaketin kokonaisleveys: 350 cm

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Orlando

Orlando on huippuluokan ulkokeittiö, jossa on tilaa kokeilla erilaisia ruoanvalmistustyylejä. Tyylikäs keittiö ruostumattomalla muotoilulla tarjoaa suuren työtilan ruoanvalmistukselle ulkona kaikissa tilanteissa. Tämä paketti sisältää uniikin moduulin sisäänrakennetulla kamado-grillillä, vapaasti seisovan sivupolttimen kahdella tehokkaalla polttimella, tiskipöydän hyvillä säilytystiloilla, kaksiovisen jääkaapin ruoalle ja juomille sekä tilavan säilytysmoduulin. Tähtiluokan ulkokeittiö herkullisille elämyksille!

- Tyylikäs viimeistelypinta ruostumatonta terästä
- Sisältö: 5 tuotetta
- Suoramuotoinen
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 388 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Iowa

Iowa - yksinkertaisempi paketti, joka sisältää sen, mitä ulkokeittiössä tarvitaan. Sisältää uniikin moduulin upotetulla Kamado-grillillä, kaksiovisen jääkaapin ruoalle ja juomille sekä tilavan säilytysmoduulin. Nosta ulkokeittiösi uudelle tasolle tällä suositulla Kamado Mediolla, jossa on hyvät säilytystilat!

- Sisältö: 3 tuotetta
- Suora muoto
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 262 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Kansas

Kansas - tyylikäs ulkokeittiö, joka tarjoaa ensiluokkaisen ruoanlaittoelämyksen. Keittiössä on kaikki mitä tarvitset valmistaaksesi uskomattomia ruokalajeja ulkona. Vapaasti seisova puilla lämpiävä pizzauuni antaa mahdollisuuden luoda lukemattomia makuyhdistelmiä, ja vapaasti seisova ja jykevä kaasugrilli kuudella tehokkaalla polttimella ja infrapunalämmöllä, ja vapaasti seisova sivupolttimilla. Kulmamoduuli antaa lisää työskentelytilaa, kaksiovisessa jääkaapissa on säilytystilaa ruoille ja juomille, ja myös tiskipöydällä on runsaasti säilytystilaa. Osta täydellinen moduulipaketti pakettihintaan – kaikki mitä tarvitset keittiöunelmiesi toteuttamiseen!

- Tyylikäs ja selkeälinjainen viimeistelypinta ruostumatonta terästä
- Sisältö: 6 tuotetta
- L-muoto
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 200 x 225,5 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Tennessee

Tehokas kulmaulkokeittiö joustavilla toiminnoilla, jotta voit valmistaa ruokaa alan ammattilaisten tapaan! Korkealuokkainen ja selkeälinjainen vapaasti seisova ulkokeittiö ruostumattomasta teräksestä valmistetulla näyttävällä mustalla pinnoituksella. I Tennessee sisältää huippumodernin kaasugrillin neljällä tehokkaalla polttimella ja hiiligrillin, jolloin kaksinkertaisen grillaustilan ja mahdollisuuden käyttää kahta grillaustyyliä samanaikaisesti. Vapaasti seisova sivupoltin kahdella keittolevyllä, kulmamoduuli säilytystilalla, tiskipöytä hyvällä säilytystilalla, kaksiovinen jääkaappi ja tilavat säilytysmoduulit. Tennessee tarjoaa kaiken, jotta voit nauttia kulinaarisesta osaamisestasi!

- Korkealuokkainen viimeistelypinta mustaa terästä
- Sisältö: 6 tuotetta
- Asennettu miellyttävään kulmaan
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 270 x 342 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Dakota

Dakota - Ylellinen ulkokeittiö, kun haluat jotain ylimääräistä. Selkeälinjainen keittiö ruostumattomalla viimeistelypinnalla, tyylikkäillä toiminnoilla ja hyvällä työtilalla, jotta voit nauttia ulkokeittiöstäsi. Tässä saat vapaat kädet kokeilla erilaisia ruoanvalmistustyylejä samanaikaisesti. Dakota käsittää uniikin ja vapaasti seisovan Teppanyaki-lieden, vapaasti seisova ja jykevä kaasugrilli kuudella tehokkaalla polttimella ja infrapunalämmöllä, suuren hiiligrillin, tiskipöydän hyvillä säilytystiloilla, kaksiovisen jääkaapin ja tilavan säilytysmoduulin. Kaikki, mitä tarvitset ensiluokkaiseen makuelämykseen ulkona!

- Tyylikäs ja selkeälinjainen viimeistelypinta ruostumatonta terästä
- Sisältö: 7 tuotetta
- Suoramuotoinen
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 550,5 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Washington

Upea ulkokeittiö, jos uneksit upeasta ulkokeittiöstä! Washington on korkealaatuinen ulkokeittiö tyylikkäällä ja selkeälinjaisella mustalla teräspinnoituksella. Ylellinen ulkokeittiö kunnon työtasolla, tilavalla säilytyksellä ja joustavilla toiminnoilla. Tämä paketti sisältää uniikin ja vapaasti seisovan teppanyaki-lieden, tehokkaan kaasugrillin neljällä polttimella ja infrapunalämmöllä, vapaasti seisovan sivupolttimen kahdella levyllä, kulmamoduulin, suuren säilytysmoduulin, tiskipöydän hyvillä säilytysmahdollisuuksilla ja suuren kaksiovisen jääkaapin ruokia ja juomia varten. Washington tarjoaa huippumodernin keittiön maailmanluokan toiminnoilla!

- Ylellinen ja moderni musta teräspinnoitus
- Sisältö: 7 tuotetta
- Asennettu miellyttävään kulmaan
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 345,5 x 284 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Oregon

Ruostumaton, huippuluokan vapaasti seisova ulkokeittiö. Oregon on tyylipuhdas ulkokeittiö kaikella, mitä vain voit tarvita - Vapaasti seisova ja jykevä kaasugrilli kuudella tehokkaalla polttimella ja infrapunalämmöllä, ja vapaasti seisova sivupolttimilla, jääkaappi ruokia ja juomia varten, säilytysmoduuli 4 laatikolla sekä tiskipöytä hyvällä säilytystilalla. Osta täydellinen moduulipaketti pakettihintaan - Kaikki, mitä voit tarvita saadaksesi aidon amerikkalaisen ulkokeittiön!

- Sisältö: 5 tuotetta
- Suora muoto
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 391,5 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Torekov

Torekov - Vapaasti seisova ja selkeälinjainen ulkokeittiö monilla käytännöllisillä ominaisuuksilla loistoluokan ruoanvalmistuskokemuksen luomiseksi. Korkealuokkainen mustasävyinen malli valmistettuna mustalla puolikiiltävällä viimeistelypinnalla jaloteräksestä 304 SS ja selkeälinjaisilla ruostumattomilla työtasoilla. Torekovin kulmalliset pienehköt keittiöt skandinaavisella ilmavalla muotoilulla ja suorilla linjoilla sopivat kaikkiin ympäristöihin. Tässä paketissa saat tyylikkään ja suuren hiiligrillin, hanallisen tiskialtaan ja vapaasti seisovan kulmamoduulin, joka tekee ulkokeittiöstä omaperäisen. Sinun tarvitsee vain valmistaa ruokaa ja nauttia siitä kirkkaan taivaan alla!

- Skandinaavinen design
- Sisältö: 3 tuotetta
- I-kulma
- Koko moduulipaketin kokonaisleveys: 210 x 160 cm

Lue lisää
 Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Lerhamn

Ainutlaatuinen ulkokeittiö ruotsalaiselta Skeldervikilta korkealuokkaisella ja tyylikkäällä muotoilulla ruostumattomasta teräksestä ja mustalla puolikiiltävällä viimeistelypinnalla. Lerhamn on pienehkö ulkokeittiöpaketti, jonka linjat ovat skandinaavisen puhtaat ja rakenne runsassekoitteista ruostumatonta 304 SS -terästä. Lerhamn tarjoaa upean ja kestävän hiiligrillin suurella ruoanvalmistustilalla, jotta voit grillata kaikkea, kuten lihaa, kalaa ja kasviksia. Syvä hanallinen tiskiallas on kätevä, kun haluat huuhtoa ruokatarvikkeesi tai puhdistaa pöydän pinnan. Vapaasti seisova ulkokeittiö erinomaisilla toiminnoilla, jotka innostavat ruoanvalmistukseen ulkona.

- Skandinaavinen design
- Sisältö: 2 tuotetta
- I-linja
- Koko moduulipaketin kokonaisleveys: 250 cm

Lue lisää
 Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Svanshall

Svanshall - Korkealaatuinen ulkokeittiö kätevillä toiminnoilla, jotka helpottavat ruoanvalmistusta ulkona. Vapaasti seisova ulkokeittiö, selkeälinjaisilla, suorilla linjoilla jaloteräksestä 304 SS, tyylikkäällä mustalla puolikiiltävällä viimeistelypinnalla ja ruostumattomalla työtasolla, skandinaavista muotoilua. Svanshall on pieni ulkokeittiöpaketti, jossa on käytännöllisiä hienouksia samalla, kun saat runsaasti työtilaa ruoanvalmistukselle. Tilava hanallinen tiskiallas ja syvä laatikkomoduuli grillaustarvikkeille, leikkuulaudoille ja vastaaville. Svanshall auttaa aina aterian valmistuksessa grillillä.

- Skandinaavinen design
- Sisältö: 2 tuotetta
- I-linja
- Koko moduulipaketin kokonaisleveys: 200 cm

Lue lisää
 Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Magnarp

Magnarp - Korkealuokkainen ja toimiva ulkokeittiö selkeälinjaisella skandinaavisella muotoilulla ja mustalla silkkimattapintaisella viimeistelyllä. Tyylikäs ulkokeittiö ilmavalla muotoilulla ja vankalla rakenteella runsasseoksisesta ruostumattomasta teräksestä 304 SS. Tässä ulkokeittiössä saat runsaasti laskutilaa ja työtason ruostumattomasta teräksestä, loistava ja vankka hiiligrilli suurella keittotasolla 74,5 x 40 cm. Magnarp-ulkokeittiö avaa kaikki aistit ja mahdollistaa fantastiset makuelämykset!

- Skandinaavinen design
- Sisältö: 2 tuotetta
- I-linja
- Koko moduulipaketin kokonaisleveys: 210 cm

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Michigan

Korkealuokkainen ulkokeittiö vaikuttavalla ja kauniilla mustalla pinnoituksella. Vapaasti seisova ulkokeittiö valmistettuna korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, jotta voit valmistaa ruokaa ulkona vuoden jokaisena päivänä! Michigan on pieni ulkokeittiö huippuluokan toiminnoilla, sopii täydellisesti ulkotilan koon ollessa rajoitettu. Tässä ulkokeittiössä on vapaasti seisova vankka kaasugrilli neljällä tehokkaalla polttimella, tilava säilytysmoduuli avattavilla ovilla ja käytännöllinen tiskipöytä hyvillä säilytystiloilla. Michigan - Saat kaiken tarvitsemasi kulinaaristen elämysten luomiseen ulkona!

- Korkealuokkainen viimeistelypinta mustaa terästä
- Sisältö: 3 tuotetta
- Suoramuotoinen
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 240 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Asiakaspalvelu

MA-PE 10:00-18:00

Piirrä oma ulkokeittiösi