Ulkokeittiöt osoitteesta Minunulkokeittiö.fi

BLACK MONTH >>>>>>>> Klikkaa tästä <<<<<<<< BLACK MONTH

Osta täydellisesti varusteltu vapaasti seisova ulkokeittiö edulliseen hintaan. Paketit on suunniteltu vapaasti seisoviksi ja ulkotilaan. Moduulipakettien avulla voit luoda pihastasi viihtyisän keitaan, jonka pääosassa on täydellinen kesäkeittiö. Jos sinulla on kysymyksiä tai ajatuksia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin me autamme sinua löytämään toiveitasi vastaavan vapaasti seisovan paketin.


Myoutdoorkitchen - Inox Range - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Huron

Huron on tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu ulkokeittiö, joka tarjoaa runsaasti tilaa ruoanlaittoon. Ulkokeittiössä on paahtovartaalla ja pullonavaajalla varustetun kaasugrillin lisäksi jääkaappi, tiskipöytämoduuli ja kätevä kulmamoduuli, joka tarjoaa lisää laskutilaa grillin läheisyyteen. Kokoa ystävät ja perhe nauttimaan herkullisista grilliruoista, jotka maistuvat aina yhtä hyviltä!- Ylellinen ja tyylikäs viimeistely ruostumatonta terästä
- Sisältö: 4 tuotetta
- Asennettu miellyttävään kulmaan
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 398,54 cm

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Florida

Ruostumaton, huippuluokan vapaasti seisova ulkokeittiö. Florida on tyylipuhdas ulkokeittiö kaikella, mitä vain voit tarvita - Vapaasti seisova ja jykevä kaasugrilli kuudella tehokkaalla polttimella ja infrapunalämmöllä, ja vapaasti seisova sivupolttimilla, jääkaappi ruokia ja juomia varten sekä tiskipöytä säilytystilalla. Osta täydellinen moduulipaketti pakettihintaan - Kaikki, mitä voit tarvita saadaksesi aidon amerikkalaisen ulkokeittiön!

- Sisältö: 4 tuotetta
- Suora muoto
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 309 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Wisconsin

Ylellinen ulkokeittiö tyylikkäällä mustalla pinnoituksella ja kestävällä ruostumattomalla teräksellä Wisconsin - Vapaasti seisova ulkokeittiö huippuluokan toiminnoilla, jotka käsittävät kaiken, mitä tarvitset täydellisen ulkokeittiöympäristön luomiseen puutarhassa! Vapaasti seisova ja jykevä kaasugrilli kuudella tehokkaalla polttimella ja infrapunalämmöllä, ja vapaasti seisova sivupolttimilla, jotka tarjoavat loputtomia grillaus- ja ruoanvalmistusmahdollisuuksia. Iso tiskipöytä hyvällä säilytystilalla, jääkaappi kahdella ovella ruoan ja juomien säilyttämiseen grillaamisen aikana. Osta täydellinen moduulipaketti pakettihintaan - Kaikki, mitä voit tarvita saadaksesi aidon amerikkalaisen ulkokeittiön!

- Korkealuokkainen viimeistelypinta mustaa terästä
- Sisältö: 4 tuotetta
- Suoramuotoinen
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 321,5 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Fresno

Selkeälinjainen moduulipaketti on täydellinen, kun sinulla on jo grilli! Fresno on pienehkö vapaasti seisova ulkokeittiö huolella harkituilla toiminnoilla ruostumattomasta teräksestä ja kauniilla antrasiittipinnoituksella. Tämä paketti sisältää kaksoissivupolttimen, käytännöllisen jääkaapin upotetulla säilytyskaapilla, jossa voidaan säilyttää ruokaa ja juomia, teppanyaki-pannun, jolla saat runsaasti ruoanvalmistustilaa lihan ja kasvisten wokkaamiseen, paistamiseen tai keittämiseen. Fresno - kaikki mitä tarvitset kulinaaristen elämysten luomiseen ulkona!

- Ylellinen viimeistely antrasiittia
- Sisältö: 3 tuotetta
- Suora muoto
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 191 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Oregon

Ruostumaton, huippuluokan vapaasti seisova ulkokeittiö. Oregon on tyylipuhdas ulkokeittiö kaikella, mitä vain voit tarvita - Vapaasti seisova ja jykevä kaasugrilli kuudella tehokkaalla polttimella ja infrapunalämmöllä, ja vapaasti seisova sivupolttimilla, jääkaappi ruokia ja juomia varten, säilytysmoduuli 4 laatikolla sekä tiskipöytä hyvällä säilytystilalla. Osta täydellinen moduulipaketti pakettihintaan - Kaikki, mitä voit tarvita saadaksesi aidon amerikkalaisen ulkokeittiön!

- Sisältö: 5 tuotetta
- Suora muoto
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 352 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Baltimore

Kohota ruoanvalmistuksesi uusiin ulottuvuuksiin täydentämällä ulkokeittiötäsi Myoutdoorkitchenin pizzauunilla ja jääkaapilla valmistettuna korkealuokkaisesta ja selkeälinjaisesta ruostumattomasta teräksestä. Tähän kaksoispakettiin sisältyy muhkea, vapaasti seisova puulämmitteinen pizzauunimoduuli ja käytännöllinen jääkaappi integroidulla ruokien ja juomien säilytyskaapilla. Pizzauuni täydentää grilliäsi, jotta voit jatkaa ruoanvalmistustaitojesi kehittämistä useammilla, vaihtelevilla ruokalajeilla. Anna ulkotilasi tuoksua ihanalta, juuri paistetulta leivältä ja pizzalta - istu sen jälkeen alas ja nauti kylmästä juomasta - paremmaksi ei voi enää tulla!

- Ylellinen ja tyylikäs viimeistely ruostumatonta terästä
- Sisältää: 2 tuotetta
- Valmista kaikkea herkullisen pizzan ja piiraan välillä
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 161,6 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Visby (Musta)

Yksinkertaisempi paketti, joka sisältää sen, mitä ulkokeittiössä tarvitaan. Visby on vapaasti seisova ulkokeittiö suoralinjaisella, yhtenäisellä mustalla suunnittelumallilla valmistettuna ruostumattomasta teräksestä. Helposti sijoitettava ja käytännöllinen keittiö, jos haluat valmistaa ruokaa lähellä asuntoasi tai jos parvekkeen, terassin tai ulkotilan koko on rajoitettu. Tämä paketti sisältää vapaasti seisovan perusmoduulin, integroidun hiiligrillin, integroidun sivupolttimen sekä käytännöllisen tiskipöydän, joka helpottaa ruoanvalmistusta ulkona.

- Tyylikäs musta muotoilu
- Sisältö: 4 tuotetta
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 180 cm

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Providence

Kohota ruoanvalmistuksesi uusiin ulottuvuuksiin täydentämällä ulkokeittiötäsi Myoutdoorkitchenin pizzauunilla ja jääkaapilla valmistettuna korkealuokkaisesta ja selkeälinjaisesta ruostumattomasta teräksestä. Tähän kaksoispakettiin sisältyy muhkea, vapaasti seisova puulämmitteinen pizzauunimoduuli ja käytännöllinen jääkaappi. Pizzauuni täydentää grilliäsi, jotta voit jatkaa ruoanvalmistustaitojesi kehittämistä useammilla, vaihtelevilla ruokalajeilla. Anna ulkotilasi tuoksua ihanalta, juuri paistetulta leivältä ja pizzalta - istu sen jälkeen alas ja nauti kylmästä juomasta - paremmaksi ei voi enää tulla!

- Ylellinen ja tyylikäs viimeistely ruostumatonta terästä
- Sisältää: 2 tuotetta
- Valmista kaikkea herkullisen pizzan ja piiraan välillä
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 174,6 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Ontario

Laadukas ja tyylikäs suoran mallinen ulkokeittiö, jossa on lähes kaikki sisäkeittiösi toiminnot. Ontario-ulkokeittiön kaasugrillissä on paahtovarras ja edessä kätevä pullonavaaja. Keittiössä on lisäksi jääkaappi, tiskipöytämoduuli ja kaksi sivupoltinta. Kaikki moduulit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja niitä voidaan yhdistellä omien tarpeiden mukaisesti.- Selkeälinjainen viimeistelypinta ruostumatonta terästä
- Sisältö: 4 tuotetta
- Suora muoto
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 373,8 cm

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Superior

Superior on tyylikäs ruostumattomasta teräksestä ulkokeittiö. Ulkokeittiö on täydellisesti varusteltu ja ylellinen. Tässä keittiössä voit valmistaa ruokaa monin eri tavoin: grillata lihaa ja kasviksia kaasugrillissä, keittää ja paistaa lisukkeita sivupolttimella ja paistaa suosikkipizzasi pizzauunissa!- Selkeälinjainen viimeistelypinta ruostumatonta terästä
- Sisältö: 6 tuotetta
- Suora muoto
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 525,2 cm

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisovat ulkokeittiö - Sacramento

Sacramento on vapaasti seisova ulkokeittiö, jossa on huolella harkitut ruostumattomasta 304 SS -teräksestä valmistetut toiminnot. Sisältää grillin, jossa on 4 tehokasta sivukeitintä ja infrapunalämpö, kaksoissivupolttimen, käytännöllisen jääkaapin upotetulla säilytyskaapilla, jossa voidaan säilyttää ruokaa ja juomia, kulmamoduulin ja teppanyaki-pannun, joka on erinomainen lihan ja kasvisten wokkaamiseen, paistamiseen tai keittämiseen. Sacramento - tarjoaa kaiken tarvitsemasi kulinaaristen elämysten luomiseen ulkona!

- Sisältö: 5 tuotetta
- Asennettu miellyttävään kulmaan
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 328 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Michigan

Ylellinen ulkokeittiö, jossa näyttävä antrasiitin värinen viimeistely. Michigan on laadukas ruostumattomasta teräksestä valmistettu vapaasti seisova ulkokeittiö, jossa voit valmistaa ruokaa vuoden jokaisena päivänä! Tässä ulkokeittiössä on tukeva vapaasti seisova kaasugrilli neljällä tehokkaalla polttimella, kaksi sivupoltinta, tilava laatikkomoduuli, jääkaappi ja käytännöllinen tiskipöytä, jossa on runsaasti säilytystilaa. Michigan - Saat kaiken tarvitsemasi kulinaaristen elämysten luomiseen ulkona!

- Tyylikäs antrasiitin värinen malli
- Sisältö: 5 tuotetta
- Suoramuotoinen
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 326 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Kansas

Kansas – tyylikäs ulkokeittiö, joka tarjoaa ensiluokkaisen ruoanlaittoelämyksen. Keittiössä on kaikki mitä tarvitset valmistaaksesi uskomattomia ruokalajeja ulkona. Vapaasti seisova puilla lämpiävä pizzauuni tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia luoda uusia makuyhdistelmiä, ja kätevä laatikkomoduuli antaa lisää työskentelytilaa. Vapaasti seisova kaasugrilli, jossa kuusi poltinta ja infrapunapoltin, kaksi sivupoltinta, kaksiovinen jääkaappi ja runsaasti säilytystilaa tarjoava tiskipöytä. Osta täydellinen moduulipaketti pakettihintaan – kaikki mitä tarvitset keittiöunelmiesi toteuttamiseen!

- Sisältö: 6 tuotetta
- Suora muoto
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 443 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Arild

Arild - Tyylikäs vapaasti seisova ulkokeittiö Skeldervikilta skandinaavisilla suorilla linjoilla, joka helpottaa ruoanvalmistusta ulkona. Ulkokeittiön malli on kestävä ja korkealuokkainen ja sen viimeistelypinta on valmistettu mustasta puolikiiltävästä ruostumattomasta teräksestä 304 SS, ja varustettu ruostumattomilla työtasoilla ja kauniilla puisilla yksityiskohdilla, joiden ansiosta se sopii kaikkiin ympäristöihin. Arild tarjoaa tilavan ja upean hiiligrillin ruostumattomalla kannella, yksityiskohtia täynnä olevan puukahvan, syvän hanallisen tiskialtaan, vapaasti seisovan kulmamoduulin ja vapaasti seisovan laatikkomoduulin hyvällä säilytystilalla. Nämä kaikki yhdessä luovat täydellisen keittiökokemuksen puutarhassa ympäri vuoden!

- Skandinaavinen design
- Sisältää neljä tuotetta
- L-muoto
- Koko moduulipaketin kokonaisleveys: 160 x 310 cm

Lue lisää
 Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Torekov

Torekov - Vapaasti seisova ja selkeälinjainen ulkokeittiö monilla käytännöllisillä ominaisuuksilla loistoluokan ruoanvalmistuskokemuksen luomiseksi. Korkealuokkainen mustasävyinen malli valmistettuna mustalla puolikiiltävällä viimeistelypinnalla jaloteräksestä 304 SS ja selkeälinjaisilla ruostumattomilla työtasoilla. Torekovin kulmalliset pienehköt keittiöt skandinaavisella ilmavalla muotoilulla ja suorilla linjoilla sopivat kaikkiin ympäristöihin. Tässä paketissa saat tyylikkään ja suuren hiiligrillin, hanallisen tiskialtaan ja vapaasti seisovan kulmamoduulin, joka tekee ulkokeittiöstä omaperäisen. Sinun tarvitsee vain valmistaa ruokaa ja nauttia siitä kirkkaan taivaan alla!

- Skandinaavinen design
- Sisältö: 3 tuotetta
- I-kulma
- Koko moduulipaketin kokonaisleveys: 210 x 160 cm

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Skagen

Skagen - Pieni ja yksinkertainen musta ulkokeittiö, jossa grilli ja ruoanvalmistus ovat pääosassa. Kätevä ulkokeittiö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka voidaan sijoittaa minne tahansa parvekkeelle, terassille tai ulkotilaan. Tämä paketti sisältää vapaasti seisovan perusmallin, integroidun kaasugrillin viidellä polttimella sekä integroidun sivupolttimen, jotta voit grillata ja valmistaa kaikki lisukkeet samanaikaisesti.

- Tyylikäs musta muotoilu
- Sisältö: 3 tuotetta
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 180 cm

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Georgia

Georgia on paketti, joka täyttää kaikki ulkokeittiölle asetetut vaatimukset. Uniikin moduulin ja upotetun Kamado-grillin lisäksi siinä on myös jääkaappi säilytyskaapilla ruokia ja juomia varten, tiskipöytä hyvällä säilytystilalla ja säilytysmoduuli. Uniikki ulkokeittiöpaketti, jossa on kaikki tarvittava!

- Sisältö: 5 tuotetta
- Suora muoto
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 332 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisäär
 Myoutdoorkitchen - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Washington

Upea ulkokeittiö, jos uneksit upeasta ulkokeittiöstä! Washington on laadukas ulkokeittiö, jossa on ylellinen ja tyylikäs antrasiitin värinen viimeistely. Ylellinen ulkokeittiö kunnon työtasolla, tilavalla säilytyksellä ja joustavilla toiminnoilla. Tämä paketti sisältää ainutlaatuisen vapaasti seisovan teppanyaki-lieden, tehokkaan grillimoduulin kaasugrillillä ja hiiligrillillä, vapaasti seisovan sivupolttimen kahdella levyllä, puilla lämpiävän pizzauunimoduulin, kulmamoduulin, runsaasti säilytystilaa tarjoavan tiskipöydän sekä kaksiovisen jääkaapin ruoille ja juomille. Washington tarjoaa huippumodernin keittiön maailmanluokan toiminnoilla!

- Tyylikäs antrasiitin värinen malli
- Sisältö: 8 tuotetta
- Asennettu miellyttävään kulmaan
- Moduulipaketin kokonaisleveys: 471,5 x 284 cm

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Myoutdoorkitchen - Puulämmitteinen pizzauuni ja varusteet (4-osainen)

Täydennä ulkokeittiötäsi pizzauunilla ja Myoutdoorkitchenin korkealuokkaisilla varusteilla. Tämä paketti sisältää hienon, vapaasti seisovan puulämmitteisen pizzauunimoduulin, pizzalapion, pizzateräksen ja mezzaluna pizzaleikkurin - jotta pystyt helposti ja kätevästi valmistamaan pizzan ammattilaisten tapaan nolla-ajassa! Pizzauuni täydentää grilliäsi, jotta voit jatkaa ruoanvalmistustaitojesi kehittämistä useammilla, vaihtelevilla ruokalajeilla. Skeldervik-pizzalapiomme ja -pizzateräksemme ovat täydellisiä pizzauunin apulaisia, ja loistava pizzaleikkuri auttaa sinua sesongin kaikissa tarjoiluissa!

- Valmista kaikkea herkullisen pizzan ja piiraan välillä
- Vapaasti seisova moduuli
- Sisältää: 4 tuotetta

Pakettialennus - Tartu mahdollisuuteen!

Lue lisää
 Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Lervik

Lervik - Vaikuttava ulkokeittiö monilla yksityiskohdilla ja tyylillä. Skeldervikin vapaasti seisovan ulkokeittiön design on ajaton ja tyylikäs skandinaavisilla linjoilla ja valmistettu runsassekoitteisesta ruostumattomasta teräksestä 304-SS. Esteettisesti miellyttävä mustasävyinen ulkonäkö valmistettuna mustalla puolikiiltävällä viimeistelypinnalla, jota ruostumattomat työtasot ja kauniit puiset yksityiskohdat täydentävät tyylikkäästi. Lervik luo edellytykset täydelliselle ulkokeittiölle ja tarjoaa upean ja kestävän hiiligrillin, tilavan hanallisen tiskialtaan ja vapaasti seisovan laatikkomoduulin hyvillä säilytysmahdollisuuksilla. Yhdessä ne luovat loistavat puitteet ruoanvalmistukselle ulkona.

- Skandinaavinen design
- Sisältö: 3 tuotetta
- I-linja
- Koko moduulipaketin kokonaisleveys: 350 cm

Lue lisää
 Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Lerhamn

Ainutlaatuinen ulkokeittiö ruotsalaiselta Skeldervikilta korkealuokkaisella ja tyylikkäällä muotoilulla ruostumattomasta teräksestä ja mustalla puolikiiltävällä viimeistelypinnalla. Lerhamn on pienehkö ulkokeittiöpaketti, jonka linjat ovat skandinaavisen puhtaat ja rakenne runsassekoitteista ruostumatonta 304 SS -terästä. Lerhamn tarjoaa upean ja kestävän hiiligrillin suurella ruoanvalmistustilalla, jotta voit grillata kaikkea, kuten lihaa, kalaa ja kasviksia. Syvä hanallinen tiskiallas on kätevä, kun haluat huuhtoa ruokatarvikkeesi tai puhdistaa pöydän pinnan. Vapaasti seisova ulkokeittiö erinomaisilla toiminnoilla, jotka innostavat ruoanvalmistukseen ulkona.

- Skandinaavinen design
- Sisältö: 2 tuotetta
- I-linja
- Koko moduulipaketin kokonaisleveys: 250 cm

Lue lisää
 Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Svanshall

Svanshall - Korkealaatuinen ulkokeittiö kätevillä toiminnoilla, jotka helpottavat ruoanvalmistusta ulkona. Vapaasti seisova ulkokeittiö, selkeälinjaisilla, suorilla linjoilla jaloteräksestä 304 SS, tyylikkäällä mustalla puolikiiltävällä viimeistelypinnalla ja ruostumattomalla työtasolla, skandinaavista muotoilua. Svanshall on pieni ulkokeittiöpaketti, jossa on käytännöllisiä hienouksia samalla, kun saat runsaasti työtilaa ruoanvalmistukselle. Tilava hanallinen tiskiallas ja syvä laatikkomoduuli grillaustarvikkeille, leikkuulaudoille ja vastaaville. Svanshall auttaa aina aterian valmistuksessa grillillä.

- Skandinaavinen design
- Sisältö: 2 tuotetta
- I-linja
- Koko moduulipaketin kokonaisleveys: 200 cm

Lue lisää
 Skeldervik - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Magnarp

Magnarp - Korkealuokkainen ja toimiva ulkokeittiö selkeälinjaisella skandinaavisella muotoilulla ja mustalla silkkimattapintaisella viimeistelyllä. Tyylikäs ulkokeittiö ilmavalla muotoilulla ja vankalla rakenteella runsasseoksisesta ruostumattomasta teräksestä 304 SS. Tässä ulkokeittiössä saat runsaasti laskutilaa ja työtason ruostumattomasta teräksestä, loistava ja vankka hiiligrilli suurella keittotasolla 74,5 x 40 cm. Magnarp-ulkokeittiö avaa kaikki aistit ja mahdollistaa fantastiset makuelämykset!

- Skandinaavinen design
- Sisältö: 2 tuotetta
- I-linja
- Koko moduulipaketin kokonaisleveys: 210 cm

Lue lisää
 Indu+ - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Teppanyaki-moduuli - Arvid

Ruoanvalmistus on taito, jonka kaikki voivat oppia. Vapaasti seisovalla ulkokeittiöllä ja teppanyaki-pannulla saat reilun ruoanvalmistustason wokkaamiseen, paistamiseen tai lihan ja vihannesten keittämiseen - sinusta tulee hetkessä ruoanvalmistuksen mestari! Työtasossa, jonka malli on tyylikäs ja ajaton massiivisesta tiikistä ja valkoisella alumiinikehikolla varustettuna, on integroitu veitsiteline ja käytännöllinen säilytyslaatikko - kaikki tarvitsemasi ruoanvalmistukseen. Ulkokeittiö on helppo siirtää ja sijoittaa minne tahansa puutarhassa, ulkotilaan tai terassille.

- Vapaasti seisova teppanyaki-pannu
- Käytännölliset säilytysratkaisut
- Tyylikäs ja ajaton design


Lue lisää

 Indu+ - Vapaasti seisova työtaso jossa tiskialtaalla - Arvid

Joustava, vapaasti seisova työtaso, joka sisältää altaan ja hanan. Voidaan sijoittaa minne tahansa pihalla, puutarhassa tai terassilla. Tee kesäkeittiöunelmistasi totta! Runsaasti työskentelytilaa ja vesipiste: vihannesten huuhtelu, käsien pesu ja ainesosien leikkaaminen sujuvat helposti. Sisäänrakennettu veitsiteline auttaa pitämään välineet järjestyksessä ja käden ulottuvilla.

- Vapaasti seisova työtaso pyörillä
- Käytännölliset säilytysratkaisut
- Tyylikäs ja ajaton design

Lue lisää
 Indu+ - Vapaasti seisova työtaso jossa tiskialtaalla - Arvid

Joustava, vapaasti seisova työtaso, joka sisältää altaan ja hanan. Voidaan sijoittaa minne tahansa pihalla, puutarhassa tai terassilla. Tee kesäkeittiöunelmistasi totta! Runsaasti työskentelytilaa ja vesipiste: vihannesten huuhtelu, käsien pesu ja ainesosien leikkaaminen sujuvat helposti. Sisäänrakennettu veitsiteline auttaa pitämään välineet järjestyksessä ja käden ulottuvilla.

Vapaasti seisova työtaso pyörillä
Käytännölliset säilytysratkaisut
Tyylikäs ja ajaton design

Lue lisää
 Indu+ - Vapaasti seisova juomavaunu - Iceboy

Iceboy - vapaasti seisova juomavaunu irrotettavalla pöytälevyllä ja sisäisellä jääsäiliöllä. Moduuli on vapaasti seisova ja varustettu pyörillä, minkä vuoksi sen esille ottaminen ja sijoittaminen puutarhaan, ulkotilaan tai terassille käy helpommin. Tyylikäs ja ajaton malli massiivisesta tiikistä mattamustalla alumiinirungolla - yhdistelmä tuntuu elävältä samalla, kun sen hoito on erittäin helppoa. Juomavaunun sijoittaminen on helppoa ja lisäksi se on kaunis ulkokaluste. Pöytälevy on irrotettava ja sitä voidaan mainiosti käyttää sivupöytänä, keittiösaarekkeena ja juomavaununa. Hyvällä työtasolla voit valmistaa ja tarjoilla paikan päällä - Pidä pullot kylminä jääsäiliössä, kata buffet pikkupurtavalla tai miksipä ei äyriäisillä.

- Vapaasti seisova ja helppo sijoittaa ulos tarpeen ja paikan mukaan
- Hyvännäköinen ja käytännöllinen kaluste ulkona, kun sinulla on vieraita
- Yhdistä ja käytä sivupöytänä, keittiösaarekkeena ja juomavaununa


Lue lisää
 Indu+ - Vapaasti seisova juomavaunu - Iceboy

Iceboy - vapaasti seisova juomavaunu irrotettavalla pöytälevyllä ja sisäisellä jääsäiliöllä. Moduuli on vapaasti seisova ja varustettu pyörillä, minkä vuoksi sen esille ottaminen ja sijoittaminen puutarhaan, ulkotilaan tai terassille käy helpommin. Tyylikäs ja ajaton malli massiivisesta tiikistä valkoinen alumiinirungolla - yhdistelmä tuntuu elävältä samalla, kun sen hoito on erittäin helppoa. Juomavaunun sijoittaminen on helppoa ja lisäksi se on kaunis ulkokaluste. Pöytälevy on irrotettava ja sitä voidaan mainiosti käyttää sivupöytänä, keittiösaarekkeena ja juomavaununa. Hyvällä työtasolla voit valmistaa ja tarjoilla paikan päällä - Pidä pullot kylminä jääsäiliössä, kata buffet pikkupurtavalla tai miksipä ei äyriäisillä.

- Vapaasti seisova ja helppo sijoittaa ulos tarpeen ja paikan mukaan
- Hyvännäköinen ja käytännöllinen kaluste ulkona, kun sinulla on vieraita
- Yhdistä ja käytä sivupöytänä, keittiösaarekkeena ja juomavaununa


Lue lisää
 Indu+ - Vapaasti seisova grillivaunu (Gazzgrill)

Gazzgrill grillivaunu - mobiili ulkokeittiö, joka maksimoi ruoanvalmistuskokemuksen ulkona! Erittäin joustava, vapaasti seisova ulkokeittiö, joka voidaan sijoittaa minne tahansa puutarhaan, ulkotilaan tai terassille - ruoanvalmistus ulkona ei ole koskaan ennen ollut yhtä kätevää! Tämä ulkokeittiö tarjoaa ainutlaatuisen 2-in-1-ratkaisun yhdistetyllä kaasugrillillä ja lukollisella paistotasolla - täydellinen, kun haluat grillata, paistaa tai keittää samanaikaisesti! Meillä on kaikki, mitä tarvitset ulkokeittiöösi: suurempi työtaso pitemmällä pöytälevyllä, sisäinen veitsiteline ja käytännöllinen laatikko grillaustarvikkeille jne.

- Mobiili ulkokeittiö maksimaaliselle ruoanvalmistuskokemukselle
- Käytännöllinen veitsiteline grillin vieressä
- 2-in-1-ratkaisu yhdistetyllä grillillä ja paistotasolla
- Sisältää grillikupu ja lämpömittari


Lue lisää
 Indu+ - Vapaasti seisova grillivaunu (Gazzgrill)

Gazzgrill grillivaunu - mobiili ulkokeittiö, joka maksimoi ruoanvalmistuskokemuksen ulkona! Erittäin joustava, vapaasti seisova ulkokeittiö, joka voidaan sijoittaa minne tahansa puutarhaan, ulkotilaan tai terassille - ruoanvalmistus ulkona ei ole koskaan ennen ollut yhtä kätevää! Tämä ulkokeittiö tarjoaa ainutlaatuisen 2-in-1-ratkaisun yhdistetyllä kaasugrillillä ja lukollisella paistotasolla - täydellinen, kun haluat grillata, paistaa tai keittää samanaikaisesti! Meillä on kaikki, mitä tarvitset ulkokeittiöösi: suurempi työtaso pitemmällä pöytälevyllä, sisäinen veitsiteline ja käytännöllinen laatikko grillaustarvikkeille jne.

- Mobiili ulkokeittiö maksimaaliselle ruoanvalmistuskokemukselle
- Käytännöllinen veitsiteline grillin vieressä
- 2-in-1-ratkaisu yhdistetyllä grillillä ja paistotasolla
- Sisältää grillikupu ja lämpömittari


Lue lisää
 Indu+ - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Induktioliesi ja teppanyaki-moduuli - Arvid

Lähde kulinaariselle matkalle omassa kodissasi ja hallitse teppanyaki-ruoanvalmistus vapaasti seisovassa keittiössä induktiolevyä ja teppanyaki-pannua käyttämällä. Teppanyaki on japanilainen ruoanvalmistustyyli, joka sopii loistavasti wokkaamiseen, paistamiseen tai lihan ja vihannesten keittämiseen, ja induktiolevyllä voit kätevästi valmistaa sivussa lisukkeita, kuten riisiä ja perunoita. Työtason tiikkipuinen ja mattamusta alumiinikehikko on tyylikäs ja ajaton. Helppo ja kätevä siirtää ja sijoittaa minne tahansa puutarhaan, ulkotilaan tai terassille, jotta saat kaikki mahdollisuudet nostaa ruoanvalmistuksesi uusille tasoille!

- Vapaasti seisova moduuli
- Induktioliesi ja teppanyaki-pannu yhdessä
- Käytännölliset säilytysratkaisut


Lue lisää

 Indu+ - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Induktioliesi ja teppanyaki-moduuli - Arvid

Lähde kulinaariselle matkalle omassa kodissasi ja hallitse teppanyaki-ruoanvalmistus vapaasti seisovassa keittiössä induktiolevyä ja teppanyaki-pannua käyttämällä. Teppanyaki on japanilainen ruoanvalmistustyyli, joka sopii loistavasti wokkaamiseen, paistamiseen tai lihan ja vihannesten keittämiseen, ja induktiolevyllä voit kätevästi valmistaa sivussa lisukkeita, kuten riisiä ja perunoita. Työtason tiikkipuinen ja valkoinen alumiinikehikko on tyylikäs ja ajaton. Helppo ja kätevä siirtää ja sijoittaa minne tahansa puutarhaan, ulkotilaan tai terassille, jotta saat kaikki mahdollisuudet nostaa ruoanvalmistuksesi uusille tasoille!

- Vapaasti seisova moduuli
- Induktioliesi ja teppanyaki-pannu yhdessä
- Käytännölliset säilytysratkaisut


Lue lisää

 Indu+ - Vapaasti seisova ulkokeittiö - Teppanyaki-moduuli - Arvid

Ruoanvalmistus on taito, jonka kaikki voivat oppia. Vapaasti seisovalla ulkokeittiöllä ja teppanyaki-pannulla saat reilun ruoanvalmistustason wokkaamiseen, paistamiseen tai lihan ja vihannesten keittämiseen - sinusta tulee hetkessä ruoanvalmistuksen mestari! Työtasossa, jonka malli on tyylikäs ja ajaton massiivisesta tiikistä ja mattamustalla alumiinikehikolla varustettuna, on integroitu veitsiteline ja käytännöllinen säilytyslaatikko - kaikki tarvitsemasi ruoanvalmistukseen. Ulkokeittiö on helppo siirtää ja sijoittaa minne tahansa puutarhassa, ulkotilaan tai terassille.

- Vapaasti seisova teppanyaki-pannu
- Käytännölliset säilytysratkaisut
- Tyylikäs ja ajaton design


Lue lisää

 Asiakaspalvelu

BLACK WEEKEND
11:00-16:00

Piirrä oma ulkokeittiösi

Ulkokeittiö Espanjaan